Teşekkür ederim canımTek rakibim sensin:)Tavuklarımız bütün olduğu için değilBen sana tarifim netleşmeden söylemiştimO zaman aklımda başka birşey vardı
Günaydın canım
İki hafta önce el ve ayak ağrısı ile gittim. Bayağı bi tahlil istedi, iltihaplı romatizmadan şüphelendi. Enfeksiyon varmış bugün yine çağırdı tahlil için.
Çok sağol canım
Teşekkür ederim canımTek rakibim sensin:)Tavuklarımız bütün olduğu için değilBen sana tarifim netleşmeden söylemiştimO zaman aklımda başka birşey vardı
Emira SY
eşime tarifleri gösteriyordum bugün.senin tarifi gördü bunu yapar mısın bize nolur dedi :) yaptım az önce. Tamam buna oy ver sen dedi. Aa dedim ama başkasına verdim ben, hani bakayım o neymiş dedi :) Nevreste
bu sefer buna döndü yarın da bunu yap nolur diye. Sonra dürümü gördü
Önümüzdeki 17 gün tavuk yiyoruz biz
Eki Görüntüle 2171734
Emira SY
eşime tarifleri gösteriyordum bugün.senin tarifi gördü bunu yapar mısın bize nolur dedi :) yaptım az önce. Tamam buna oy ver sen dedi. Aa dedim ama başkasına verdim ben, hani bakayım o neymiş dedi :) Nevreste
Eki Görüntüle 2171734
Emira SY