Tavsiyeleriniz işe yarıyor gibi:)

Çok haklısınız bende bu tip özellikleri çok iyimser görüp eşimle evlenmiştim. Ayy sonra bir baktım eşimin beyni yok sanki babasınınkini ortaklaşa kullanıyorlar afedersin ne zaman tuvalete gittiğini bilecekler filan. Günde 2-3 kere görüntülü konuşuyorduk her şeyimizi biliyorlardı bide görüntülü konuşurken benide görmeseler olmuyormuş sanki bana bayılıyorlar. Eşim yüksek ihtimal şizofren ama yani bunun şizofreni de normalide rezalet yani sütten kesilmemiş kazık kadar adam başka açıklaması yok. Üzmeyin kendinizi iyi niyetinizden yanılmış olabilirsiniz şimdi bundan sonra neler yapılabilir bunu düşünmek lazım. Ailenize söylemeyi hiç düşünmediniz mi? Yani eğer ortalık karışacak diye söylemediyseniz haklı olabilirsiniz evet aileniz kızabilir biz kızımızı size böyle yapın diye evlendirmedik o zaman alın oğulcuğunuzu verin kızımızı moduna dönebilir tartışma. Genede bunları göze alabilirim derseniz söyleyebilirsiniz hem rahatlarsınız hem desteğiniz olur.
Gerçekten aynı sekılde..Benim eşim de gerek görüntülü gerekse normalden arar saatlerce konusurlar eve bir cıvı bıle cakılacak olsa ılla aılesıne sorar.Aileme bu konuyu hıc anlatmadım aılem cok ıyınıyetlı ınsanlar aslında bu konuda yumusak konusurlar,sadece öncekı zamanlarda kayınvalıdem ve görumcem bana delı gıbı ıs arıyorlardı yenı evlıydım baktıkları ısler de vardıyalı ıslerdı.Benım hıc ısteyıp ıstemedıgımı sormadan.Kısa bır donem garson olarak calıstım kendı meslegım oldugu halde bana temızlık ısı yaslı bakımı arıyorlardı artık cok bunaldım o ara covıdden dolayı her yer kapandı da benı de daha cagırmadılar sonra esımle evımızde yasadıgımız normal bır tartısmada gorumcem evıme ınıp sen salaksın aptalsın zaten calısmıyorsun dıye saydırınca aılemın yanına dönup herseyı anlatmıstım esım de geldı benımle ve babam esımle cok sert konusmustu..Ondan sonra daha kımse burnunu sokamadı.Bu konu da hallolmazsa yıne aılemın yanına dönerım mecbur esım ondan ayrılmamdan vs cok korkuyor kayınvalıde de cok korkuyor aman elaleme ne derız dıye..O yuzden belkı böyle cozulur..Iyılıkle ıstıyorum kı cozulsun ama yok anlamıyor

Aynı şehirdeki çocuğunu- kadın, erkek fark etmez- ayda 1de göremeyecekse anne, babalar. Oturup ağız tadıyla yemek de yiyemeyecekse artık yani. Şahsen eşim gelmek istemese ben 2 saat gidip geleyim derim. Evlenince arada 1 akşamları farklı sofraya oturmakla aile olmaktan çıkmıyorsun. Sanırım bazıları ailelik düşüyor sanıyor.
ya adamin calışma odasi zaten anne babasının evindeymiş ve adam online calisiyormus, zaten adam butun gun anne babasıyla bir de beraber yemek yensin istiyorlar

Ya ama doğru olan bu değil mi :)
Zaten o yaşa getirinceye kadar çıktı canımız.
Tamam evlendi ise kendi yağında kavrulsun gitsinler artık :)
Ben de o yaştan sonra kendi hayatımı yaşayayım onlarda kendi hayatını yaşasın :)
O kadar katılıyorum ki. Ayağım sakattı eşim annemden yemek alayım geleyim dedi vermedi yemek gelin burda yiyelim demiş. O ayakla indim keşke inmeseydim eşime sen git ben inemem deseydim. Evlendi gitti oğlun yani herkes evinde takılsın bende anlamıyorum inan kayınvalideleri

O kadar katılıyorum ki. Ayağım sakattı eşim annemden yemek alayım geleyim dedi vermedi yemek gelin burda yiyelim demiş. O ayakla indim keşke inmeseydim eşime sen git ben inemem deseydim. Evlendi gitti oğlun yani herkes evinde takılsın bende anlamıyorum inan kayınvalideleri
Keşke inmeseydin :( Ne kadar vicdansız bır ınsanmıs amacı senın yükünü hafıfletmek olsa gönderırdı ogluyla amac onlarla olmanız kendı ıstegı olsun başka bırsey degıl

Gerçekten aynı sekılde..Benim eşim de gerek görüntülü gerekse normalden arar saatlerce konusurlar eve bir cıvı bıle cakılacak olsa ılla aılesıne sorar.Aileme bu konuyu hıc anlatmadım aılem cok ıyınıyetlı ınsanlar aslında bu konuda yumusak konusurlar,sadece öncekı zamanlarda kayınvalıdem ve görumcem bana delı gıbı ıs arıyorlardı yenı evlıydım baktıkları ısler de vardıyalı ıslerdı.Benım hıc ısteyıp ıstemedıgımı sormadan.Kısa bır donem garson olarak calıstım kendı meslegım oldugu halde bana temızlık ısı yaslı bakımı arıyorlardı artık cok bunaldım o ara covıdden dolayı her yer kapandı da benı de daha cagırmadılar sonra esımle evımızde yasadıgımız normal bır tartısmada gorumcem evıme ınıp sen salaksın aptalsın zaten calısmıyorsun dıye saydırınca aılemın yanına dönup herseyı anlatmıstım esım de geldı benımle ve babam esımle cok sert konusmustu..Ondan sonra daha kımse burnunu sokamadı.Bu konu da hallolmazsa yıne aılemın yanına dönerım mecbur esım ondan ayrılmamdan vs cok korkuyor kayınvalıde de cok korkuyor aman elaleme ne derız dıye..O yuzden belkı böyle cozulur..Iyılıkle ıstıyorum kı cozulsun ama yok anlamıyor
Evet evet görümcenizin o hadsizliğini yazmıştınız biryerde hatırlıyorum. Siz şu virüs durumları düzelince gene bir işe girebilirsiniz bence ama onlar için değil kafanızı dağıtın diye çünkü yalnız olduğunuzu söylemişsiniz.

Al birini vur ötekine benim eşimin aileside çalışmayayım hizmetçilik kölelik edeyim kafasındaydılar o yüzden sürekli girmesende olur kızım boşver girme diye 50 kez söylendiler sonra ben giricem dedim. Bu seferde kızım sen maaşının hepsini koyarsın kenara oğlumuzun maaşı ikinizede yeter bilmem ne. Adamların cürretine bakarmısınız olmayan maaşıma karışacak kadar ruh hastaları işte.

Yaa gerçekten çok mutlu oldum ailenizin arkanızda olması muhteşem bir şey Allah onlara uzun ömürler versin. Çok güzel yapmışsınız iyi olmuş. Evet evet bencede başka bir sıkıntı olursa hemen gidin tekrar.

Bu konudada vurdunuz ve gol oldu o kadar diyeyim bendede öyleydi bana bayıldıklarından değil elaleme ne deriz kaygısından bir yerleri tutuşuyor afedersiniz.

Çok güzel siz böyle elinizden geleni yapın çabanızı harcayın ki elimden geleni yaptım oh içim rahat diyebilin. Temelli bitme durumunda gönlünüz ferah, alnınız temiz, başınız dik olur mis gibi çeker gidersiniz. Ha mucize olur düzelir istenen o yönde tabi o zaman daha güzel olur. Her şeyin hayırlısı inşallah. En doğru kararları vereceğinize inanıyorum, arkanızdayım👍🏻

Belki de şuan her gün bırlıkte olduktan sonra aşırı gibi ayda bır ama benım kayınvalıdem sınırını bılen bırı olmadıgı ıcın bıraz arayı acıp onu alıstırmamız gerekıyor gıbı :KK43: Ben de yenı evlıydım ve tecrübesizdim hiç daha fazlasını isteyecegı aklıma gelmedi.Dışardan çok modern duran bir kadın bu kadar bizi bunaltacagını hiç düşünemedim.Eşime hiç karısmıyorum bana karısmasınlar da isterse günlerce orda yesın ıcsın ama yok illa ben de gideceğim.Eşim 1 aydır sadece yemek ıcın gıtmıyor ama calısma odası orda onlıne calısıyor zaten..Öglen baslıyor aksam eve gelıp yemek yıyor cogu zaman yemekten sonra da gıder ertesı gunu ıcın ıslerı olur onları halleder hepsı evde zaten esımı göruyorlar..Amaç her gün birlikte yemek yemek...Kayınvalıdemle kayınpederım bırbırlerınden sıkılıyorlar acıkcası kayınvalıdem kendıne kalabalık eglence arıyor
Başka çocuğu yokmu? Konu sahibi arkadaşım bu konuları mutlaka aşacaksınız fazla dert edinmeyin olurmu.herkese tavsiye ediyorum fatih civelekoglunu dinle mutlaka bana faydası oldu.youtubeden açın dinleyin

Ya bağımlı oluyorlar ozellikle erkek çocuklarına karşı. Bozuk ruh hali mi ne desem bilemedim.
Sende keşke inmeseymişsin.
Ama neyse bundan sonra öyle birşey olursa inmezsin :)

Çabam o doğrultuda ama bıkmadan usanmadan her gün arayıp davet ettıgı ıcın cok zorlanıyorum ama kararlıyım
O zaman acik acik soyle anne hergun cagiriyorsun tesekkur ederim ama biz evimizde bas basa yemek istiyoruz size de geliriz ama hergun rahat edemiyoruz. De

Keşke inmeseydin :KK43: Ne kadar vicdansız bır ınsanmıs amacı senın yükünü hafıfletmek olsa gönderırdı ogluyla amac onlarla olmanız kendı ıstegı olsun başka bırsey degıl
Beni baskılanmaya çalışıyor dediğimi yaptırıyorum geline hep birlikteyim diyor. Keşke inmeseydin ne bileyim o an aklıma gelmedi eşim ben olmadan tek gitmez o da aç kalırdı. Normaldede vermez yemek gelin yiyin der.

Başka çocuğu yokmu? Konu sahibi arkadaşım bu konuları mutlaka aşacaksınız fazla dert edinmeyin olurmu.herkese tavsiye ediyorum fatih civelekoglunu dinle mutlaka bana faydası oldu.youtubeden açın dinleyin
Bir de kızı var.Görümcem aşırı agresif o da evde durmasın diye elinden geleni yapar arabayla 20 dk mesafede ayrı evde yasıyor.Tek çocugu eşim gibi sadece bizi bu kadar bunaltıyor..Bugün yine öğlende eşimi aramıs davet ediyor.Eşim hım aksam mı diye duraksadıgında anladım kaşımı kaldırdım olmaz diyeBakalım diyor sanmam ama..Telefonu kapattıgında ne demek bakalım dedım daha önce de konuştuk hayır niye demiyorsun dedım..Yok yok diyor gitmeyeceğiz söyleyeceğim..Zaten o konusmadan sonra burda okuldan öğretmen aradı cuma günü sınavım varmış.O da güzel bahane oldu zaten ders calısmam gerekıyor bu bırlıkte yemek yemelerden cok geri kalmıstım ...Teşekkür ederim canım hemen açıp dinleyeceğim önerini

O zaman acik acik soyle anne hergun cagiriyorsun tesekkur ederim ama biz evimizde bas basa yemek istiyoruz size de geliriz ama hergun rahat edemiyoruz. De
Canım başta bahaneler buldum olmadı,anne sen yorulma calısıyorsun zaten bır de bıze mı yemek hazırlayacaksın dedım ıyılıkle,yok yok nolcak 2 kısının yemegınden dedı..Sonra mecbur konuşmak zorunda kaldım..Bir de normalde çekingenimdir aman ayıp olur saygısızlık olur diye benim için bu konusmayı yapmak hıc kolay degıldı ama burdan arkadasların yorumlarından aldıgım cesaretle bir gün kapıdan cagırdıgında anne dedim,bak sen bizi sürekli çagırıyorsun ama esım ıcın x bunu tasarruf olarak algılıyor eve bu defa bırsey almak zorunda kalmıyor aramızda sorun cıkıyor dedım.(Ki eşim bunun sakasını yapıyordu tasarruf oldudıye guluyordu tabı orda yerken evdekılerın ona kuflendıgını gösterene kadar) KayınvalıdemTamam tamam sorun degıl ertesi gün esımı arayıp yemege davet ettı gıtmedık.bır sonrakı gün yine aradı gıtmedık.Sonra görümcem geldi 1 ay kaldı rahat ettık.Cagıramadı.2 öncesinde görümcem gidiyor ben evden seslerini duyuyorum hemen yolcu eder etmez esımı arıyor cagırmak ıcın.Eşim de normalde calısıyor o gün izinli 12.00 ye kadar yattık kayınvalıdem hem ogle yemegıne hem aksam yemegıne cagırıyor esım de tlfnu bana uzatıyor hıc konusmadım sesımı cıkarmadım..Sonra aramızda tartısma cıktı bu sebepten.Paskalyaymıs özel gunmus v.s bugun gıdelım daha sonra mesafe koyarız dıyor..Asla ınanmadım gıtseydık ertesı gun yıne cagıracaktı.Gitmedim sonra esım gönlumu aldı.O gün evde yedık ıctık aksam da mc donaldstan hamburger aldık esım annesının evınden gırdı zaten,elınde hamburgerlerı gormustur daha da anlamadıysa ne yapabılırımkı artık..Bız basbayken cok ıyı anlasıyoruz ama ne zaman aılesı ısın ıcıne gırıyor bız tepetaklak oluyoruz.Artık bunun üzerine yıne davet ederse nıye gelmıyorsunuz derse bu defa daha da acık konusmak zorunda kalacagım.İstedımki bıselerı kendı anlasın yüz göz olmayalım,sürekli cagırmasa haftada bır de gıderdık ama gıdıyoruz gıdıyoruz bıtmıyor her gun ısrarla arıyor.

Beni baskılanmaya çalışıyor dediğimi yaptırıyorum geline hep birlikteyim diyor. Keşke inmeseydin ne bileyim o an aklıma gelmedi eşim ben olmadan tek gitmez o da aç kalırdı. Normaldede vermez yemek gelin yiyin der.
Aman dıyordur bı de ayagına yemek mı gonderecegım hep yaptım hem ayagına gönderecegım:)) Aslında mesafe koymak ıcın fırsat ayagına gelmıs canım,o bahaneyle keske ınmeseydın dısardan söyleseydınız.Ben de eşimi düşüne düşüne bu hale geldım aç kalıyorsa bırak aç kalsın kendı annesının ayıbı..O da durur bır düşünür anlar durumu.Amaç yardımcı olmaksa 1 tabak yemek gönderse ne olur..Nasıl kafaları bu kadar kalabalıgı kaldırıyor her gun her gun anlamıyorum

Evet evet görümcenizin o hadsizliğini yazmıştınız biryerde hatırlıyorum. Siz şu virüs durumları düzelince gene bir işe girebilirsiniz bence ama onlar için değil kafanızı dağıtın diye çünkü yalnız olduğunuzu söylemişsiniz.

Al birini vur ötekine benim eşimin aileside çalışmayayım hizmetçilik kölelik edeyim kafasındaydılar o yüzden sürekli girmesende olur kızım boşver girme diye 50 kez söylendiler sonra ben giricem dedim. Bu seferde kızım sen maaşının hepsini koyarsın kenara oğlumuzun maaşı ikinizede yeter bilmem ne. Adamların cürretine bakarmısınız olmayan maaşıma karışacak kadar ruh hastaları işte.

Yaa gerçekten çok mutlu oldum ailenizin arkanızda olması muhteşem bir şey Allah onlara uzun ömürler versin. Çok güzel yapmışsınız iyi olmuş. Evet evet bencede başka bir sıkıntı olursa hemen gidin tekrar.

Bu konudada vurdunuz ve gol oldu o kadar diyeyim bendede öyleydi bana bayıldıklarından değil elaleme ne deriz kaygısından bir yerleri tutuşuyor afedersiniz.

Çok güzel siz böyle elinizden geleni yapın çabanızı harcayın ki elimden geleni yaptım oh içim rahat diyebilin. Temelli bitme durumunda gönlünüz ferah, alnınız temiz, başınız dik olur mis gibi çeker gidersiniz. Ha mucize olur düzelir istenen o yönde tabi o zaman daha güzel olur. Her şeyin hayırlısı inşallah. En doğru kararları vereceğinize inanıyorum, arkanızdayım👍🏻
Canım bulunduğum yerde öyle gelısmıs bır toplu taşıma ağı yok ehlıyet lazım o yuzden ehlıyet kursuna yazıldım..Evet aslında kafam dağılır iyi olur.Yine de kendimi kurslarla mesgul edıyorum boş durmuyorum aslında.Ama bana ders calısacak zaman lazıım,evdeyım calısmıyorum ve düşün ders calısacak zaman bulamıyorum.Onlara gidip gelmekten :) Neysekı suan cok kararlıyım gıtmeyecegım derslerıme calısıcam evımde vakıt gecırıcem.Artık ayıp mı oluyor saygısızlık mı oluyor gercekten umrumda degıl :((
Seninki de demekki bunların başka modeli..Çok iyi anlıyorum seni.Yine kendi çıkarlarını menfaatlerini gözetiyorlar seni düşünüyor gibi çalısma demelerı..Maaşını ister harcarsın ıster kenara koyarsın neden mılletın evının ıcıne karısıyorlar anlamıs degılım.Ben kendi evimi zor yönetiyorum valla bunlar baskasının evıne karısmak ıcın bu enerjıyı nerden buluyorlar:) Bugün yine aradı yıne reddettık bakalım nereye kadar sürecek

İş eşiniz de bitiyor. Bende ilk evlendiğimde yakın oturuyordum. Sık sık yemeğe çağırıyorlardı. Eşim bir gün neden evimizde yemiyoruz dedi, dedim çağırıyorlar yok diyemiyorum.

Kendi konuştu, biz evimizden çok burda yemek yiyoruz, bizim evimiz var diye. Ondan sonra çağırmadılar. Ancak özel günlerde çağırırlar.

Back