Evet evet görümcenizin o hadsizliğini yazmıştınız biryerde hatırlıyorum. Siz şu virüs durumları düzelince gene bir işe girebilirsiniz bence ama onlar için değil kafanızı dağıtın diye çünkü yalnız olduğunuzu söylemişsiniz.
Al birini vur ötekine benim eşimin aileside çalışmayayım hizmetçilik kölelik edeyim kafasındaydılar o yüzden sürekli girmesende olur kızım boşver girme diye 50 kez söylendiler sonra ben giricem dedim. Bu seferde kızım sen maaşının hepsini koyarsın kenara oğlumuzun maaşı ikinizede yeter bilmem ne. Adamların cürretine bakarmısınız olmayan maaşıma karışacak kadar ruh hastaları işte.
Yaa gerçekten çok mutlu oldum ailenizin arkanızda olması muhteşem bir şey Allah onlara uzun ömürler versin. Çok güzel yapmışsınız iyi olmuş. Evet evet bencede başka bir sıkıntı olursa hemen gidin tekrar.
Bu konudada vurdunuz ve gol oldu o kadar diyeyim bendede öyleydi bana bayıldıklarından değil elaleme ne deriz kaygısından bir yerleri tutuşuyor afedersiniz.
Çok güzel siz böyle elinizden geleni yapın çabanızı harcayın ki elimden geleni yaptım oh içim rahat diyebilin. Temelli bitme durumunda gönlünüz ferah, alnınız temiz, başınız dik olur mis gibi çeker gidersiniz. Ha mucize olur düzelir istenen o yönde tabi o zaman daha güzel olur. Her şeyin hayırlısı inşallah. En doğru kararları vereceğinize inanıyorum, arkanızdayım