Tavsiyeleriniz işe yarıyor gibi:)

Hayır hic arkadaşım yok henüz dil bilmediğim için.Dil okuluna gidiyorum şuanda.. Ehliyete de yazıldım aslında benim evde kalıp ders calismam gerekiyor.Bunu da düşünmüyorlar
Siz anlamadılarsa onlar anlayana kadar tekrar ve tekrar söyleyeceksiniz.

Bende aynı durumdayım ,aynı kayınvalide bende de var boşanırım dedım gene değişmedi eşte bitiyor herşey.Allah akıl versin böyle kaynanalara.Benımkı işime gucume herseye karışıyor ayrıca başkası olsa çoktan kavga çıkmıştı ,cok sabırsızdım bekarken şimdi kendime sasırıyorum nasıl dayanıyorum diye.

Bende aynı durumdayım ,aynı kayınvalide bende de var boşanırım dedım gene değişmedi eşte bitiyor herşey.Allah akıl versin böyle kaynanalara.Benımkı işime gucume herseye karışıyor ayrıca başkası olsa çoktan kavga çıkmıştı ,cok sabırsızdım bekarken şimdi kendime sasırıyorum nasıl dayanıyorum diye.
Kesinlikle eşte bitiyor..Zaten eslerımız bastan bu dengeyı korusaydı bızım bu konularla kayınvalıdeyle muhatap olmamıza gerek kalmazdı..Herkes evinde işinde gücünde olurdu daha fazla arada saygı olurdu mesafe her zaman ıyıdır.Uzak yerde otursak oglunu göremese anlarım ama bız zaten altlı ustluyuz her dakıka görüyor

Gerçekten öyle ılla anlamaları ıcın saygısızlık mı yapmak lazım ınsan gıbı anlatınca neden anlamıyorlar anlamıyorum
sonra sen kötü olucan boşver
eşini one sur o istemi o yorgun o uyudu vb..

sonra sen kötü olucan boşver
eşini one sur o istemi o yorgun o uyudu vb..
Hayatta inanmaz canim.. Eşim ben gitsem her gün gider.Bu kadar bir arada yaşamayı seviyorlardiysa keske çocuklarını evlendirmeselermis ben ailemden uzakta gurbetteyim bir gün gıkım cikmadi.Zaten altlı ustluyken esimin çalışma odası bile Hala ordayken hergun benden cok goruyorlarken nedir bu birlikte olalım arzusu anlamadım

Tamam iyi yapmissiniz ama ayda birde annesiyle gorusmezse o zaman sizin kurallara uyacakmi saniyorsunuz ayda bir cok fazla

Altlı üstlü oturup ayda bir eşinizle evlerine gitmemek doğru değil bence. Ama Paskalya İçin olmasını ben de kabul etmezdim. Diğer hafta sonu giderdim, dini hassasiyetten dolayı.

eşinizse akşama kadar oradaymış. Bu yüzden her hafta sonu filan gitmenize gerek yok. Böyle ısrarla üstünü çizmeniz çok iyi olmuş. Fakat ayda bir görüşülür.

En başta mesafe koyana kadar sorun yaşanmış. Sonra düzen oturmuş. Ama ben mesela aileme her gittiğimde yalnız gitmek istemem. Yanımda eşim varsa, çok daha mutlu olurum. O yüzden o ailesiyle görüşsün ama ben görüşmem demek doğru gelmiyor bana.

yalnız altını çize çize daha fazlasını kabul etmediğinizi göstermeniz lazım eşinize. Sizin hassasiyetinize dikkat eder ama siz de arada yanında olarak onun gönlünü almış olursunuz.

Teşekkür ederim ben eşimle tartışmıştım açıkçası Kayinvalidem için çıkmamazlik etmedim ama gercekten o an çıkıp hicbirsey olmamış gibi rol yapacak halim de yoktu.Bir yandan dün babamı hastaneye kaldırmışlar uzaktayım gidemiyorum moralim bozuk iyi olduğu haberini aldım ama insan uzakta olunca elinden bisey gelmeyince çok daha fazla üzülüyor.Bir yandan esimin ailesinin sürekli bizimle olma isteklerinden dolayı problem yaşamamız açıkçası o an kimseyle konuşacak halim yoktu odamdan da çıkmadım.Bence de esim beni karıştırmadan kendi evde yemek istiyor gibi konuşsaydı hem biz kötü olmayız hem de beni dahil etmeden halletmiş olurdu ama esim de konuşmuyor mecbur ben konuşmak zorunda kaldım ama konuşsam da zaten birşey değişmedi her gün arıyor ısrarla davet ediyor

Esinizin size Saygisi olsa ailesine esimin babasi rahatsiz simdi paskalya kutlama zamani degil, baska zaman yine birlikte yemek yiyebiliriz diyebilirdi. Sizin de odadan cikmamaniz buyuk saygisizlik olmus. Esinizin her seferinde telefonu size uzatmasi bile sizi kotu gosterir ailesine karsi. Tekrar ediyorum en buyuk sorun esiniz.

Tamam iyi yapmissiniz ama ayda birde annesiyle gorusmezse o zaman sizin kurallara uyacakmi saniyorsunuz ayda bir cok fazla
Ayda bir çok mu fazla bilmiyorum ama çok yoruldum artık.Bilsem ki her gün davet etmeyecek haftada 1 de giderim ama bir günle sınırlı kaldığını hic gormedim her gün çağırıyor hafta sonlari hele hem öğle hem akşam yemeği ordayız..Yemekleri saatler sürüyor artik masada oturmaktan belim agriyor

Altlı üstlü oturup ayda bir eşinizle evlerine gitmemek doğru değil bence. Ama Paskalya İçin olmasını ben de kabul etmezdim. Diğer hafta sonu giderdim, dini hassasiyetten dolayı.

eşinizse akşama kadar oradaymış. Bu yüzden her hafta sonu filan gitmenize gerek yok. Böyle ısrarla üstünü çizmeniz çok iyi olmuş. Fakat ayda bir görüşülür.

En başta mesafe koyana kadar sorun yaşanmış. Sonra düzen oturmuş. Ama ben mesela aileme her gittiğimde yalnız gitmek istemem. Yanımda eşim varsa, çok daha mutlu olurum. O yüzden o ailesiyle görüşsün ama ben görüşmem demek doğru gelmiyor bana.

yalnız altını çize çize daha fazlasını kabul etmediğinizi göstermeniz lazım eşinize. Sizin hassasiyetinize dikkat eder ama siz de arada yanında olarak onun gönlünü almış olursunuz.
Biz bildigin hristiyanlara ait ne ozel gun varsa hepsini onlardan daha layigiyla kutluyoruz Kayinvalidem sayesinde:) Özel gün yaratmak için kadin nerdeyse kendi özel gün uyduracak:)) Bilsem ki her gün davet etmeyecek baskı yapmayacak haftada bir de giderim eşimle.Ama gittikçe daha fazlasını istiyorlar.Onceden gidiyordum ben de onları çağırıyorum altta kalmamak için.Bu defa yarin ne yapalım diyor yemeğe.. Her gun beraber olmak istiyor.Yoksa o görüşsün ben ailesiyle görüşmem demiyorum.Zaten esim çalışma odası orda olduğu için her gün orda.Mesafeyi tek başıma koymaya calistikca sanirim bocaliyorum ama mesafe olması da şart evliliğimden hiçbirşey anlamadım.Arkadaslarim arıyordu açamıyordum sürekli kayinvalidemdeydim arkadaşlarım bile siz beraber mi yaşıyorsunuz diyordu hic müsait olmuyordum..1,5 senede aşırı yoruldum yıprandım.Suan bu şekilde devam ediyorum artik bilmiyorum asiri mi ne yapmam gerekiyor ne kadar zamanda bir görüşmem gerekiyor tek bildiğim bezdim artik

Ayda bir olsa tamam ama konuştuğum halde her gün çağırıyor. Ayda bir olduğuna inansam seve seve giderim.Gidersem bu davetlerin sonu gelmiyor
yanlış anlamayın ama saçma olmuş
bir aydır gitmiyorsunuz dimi normalde yani bir aydır hiç gitmediniz
bu sefer gidebilirsiniz.. Bayağıdır gitmediğimiz için gidelim ama zırt pırt gitmeyeceğiz deseydiniz eşinize
ayda bir aileye yemeğe gidilir.. Ortasını tutturun bu işlerin

Esinizin size Saygisi olsa ailesine esimin babasi rahatsiz simdi paskalya kutlama zamani degil, baska zaman yine birlikte yemek yiyebiliriz diyebilirdi. Sizin de odadan cikmamaniz buyuk saygisizlik olmus. Esinizin her seferinde telefonu size uzatmasi bile sizi kotu gosterir ailesine karsi. Tekrar ediyorum en buyuk sorun esiniz.
Evet eşimle bu yüzden tartışmalarımız oluyor ama kayinvalidemler bildiği halde demekki bizim huzursuz olmamiz onlarin çok da umrunda değil.O yüzden ben de artik ayıp mi olur saygısızlık mi olur basta aşırı dikkat eden ben,hatta 1,5 senede bu olayların buraya gelmesine sebep olan benim aşırı hassasiyetimdi aman onlara saygısızlık olmasin kirilmasinlar diye ama baktımki kimse zaten kıymet bilmiyor olan bana oluyor mesafe koymanın da zamanı gelmis geçiyor mecbur artik doğru ya da yanlış biseler yapmaya çalışıyorum.Odamdan çıkmayarak belki çok ayıp oldu ama Kayinvalidem geldi diye odamdan çıkmamazlik degildi aslinda,eşimle tartıştık babam için de çok üzgündüm biraz hassastım çıkıp kayinvalideme hiçbirşey olmamış gibi rol yapacak durumda değildim.Önceden olsa çok önemserdim ama artık sağlığım gidiyor yemek yiyemiyorum stresten sürekli midem bulanıyor,aynaya bakiyorum gözlerimin altı çökmüş..Düşünmekten Uyuyamiyorum saçlarım dökülüyor aileme de anlatamıyorum bir de bana üzülmesinler diye kendi kendime çözümler bulmaya çalışıyorum

Evet eşimle bu yüzden tartışmalarımız oluyor ama kayinvalidemler bildiği halde demekki bizim huzursuz olmamiz onlarin çok da umrunda değil.O yüzden ben de artik ayıp mi olur saygısızlık mi olur basta aşırı dikkat eden ben,hatta 1,5 senede bu olayların buraya gelmesine sebep olan benim aşırı hassasiyetimdi aman onlara saygısızlık olmasin kirilmasinlar diye ama baktımki kimse zaten kıymet bilmiyor olan bana oluyor mesafe koymanın da zamanı gelmis geçiyor mecbur artik doğru ya da yanlış biseler yapmaya çalışıyorum.Odamdan çıkmayarak belki çok ayıp oldu ama Kayinvalidem geldi diye odamdan çıkmamazlik degildi aslinda,eşimle tartıştık babam için de çok üzgündüm biraz hassastım çıkıp kayinvalideme hiçbirşey olmamış gibi rol yapacak durumda değildim.Önceden olsa çok önemserdim ama artık sağlığım gidiyor yemek yiyemiyorum stresten sürekli midem bulanıyor,aynaya bakiyorum gözlerimin altı çökmüş..Düşünmekten Uyuyamiyorum saçlarım dökülüyor aileme de anlatamıyorum bir de bana üzülmesinler diye kendi kendime çözümler bulmaya çalışıyorum

Esiniz bu kadar sabah aksam Ailesi ile olmaya merakli ise neden evlenmis?

yanlış anlamayın ama saçma olmuş
bir aydır gitmiyorsunuz dimi normalde yani bir aydır hiç gitmediniz
bu sefer gidebilirsiniz.. Bayağıdır gitmediğimiz için gidelim ama zırt pırt gitmeyeceğiz deseydiniz eşinize
ayda bir aileye yemeğe gidilir.. Ortasını tutturun bu işlerin
1 aydır gitmeme sebebimiz gorumcem onlarda olduğu için,görümcemle konuşmadığımız için Kayinvalidem o olunca çağırmıyor kendi istegimizle degil yani.Gorumcem gider gitmez hemen aramasına sinir oldum açıkçası.O yüzden gitmek istemedim.Bizi haftada birle ayda birle bırakacaklarını düşünmediğim için gitmeye korkuyorum

Esiniz bu kadar sabah aksam Ailesi ile olmaya merakli ise neden evlenmis?
Aynı soruyu ben sordum.Mantikli bir cevabi yok.Turkiye ye yanıma geldiğinde de sürekli ailesi ne yemek yedin diye yazardı ben de birbirine bağlı aile ne guzel dedim ama cahillik iste yanlış düşünmüşüm.Yilbasini bir gün birlikte geçirdik disarda bir cafede kutlama vardi aksam 10 a kadar iznim vardi.10 da eve döndüm esim de oteline dönmüştü.Ailesi aramış niye yalnız yılbaşı geçiriyorsun demiş yani ben yalnız bırakmışım onu.Bunu söylüyor.Ben de üstünde durmamıştım aslında ailesinin sorunlu olduğu burdan belliymiş de ben sezmemişim

Biz 1,5 sene birfiil nerdeyse her gün gittik..Başta sadece hafta sonları cagırmasıyla basladı sonra bu her Allahın gününe döndü..Aman ayıp olmasın buyuklerı kırmayalım dıye dıye evlılıgımızden bıse anlamadık..Görümcem otururken ben hepsıne hızmet edıyordum..Gece yarısından önce de bırakmıyor..Müsade istiyorum eve ınmek ıcın otur su fılm var,fılmın en guzel yerı,aman zaten yakın dıye dıye gece yarısından önce dönemiyoruz..Sizin dedıgınız gıbı 1-2 saatlık bırsey olsa haklısınız..Her gün telefon edıp cagırıyor..Bir gün açık açık konusmama ragmen tamam tamam sorun degıl dedı ertesı gun yıne aradı cagırdı..Hediyesı ıcın esımle arayıp Tesekkur ettık
Açık açık konuşmak işe yaramıyor terslemek gerekiyor. Bizimkilerde aynı. Kal kal mı dediler tepkili bi şekilde hayırınızın arkasında durup “ çıkıcam anne aaa evimize de gidemiyoruz” desen bidaha sana yüklenemez. Ah ah biz yapıyoruz hatayı.

Back