Evet eşimle bu yüzden tartışmalarımız oluyor ama kayinvalidemler bildiği halde demekki bizim huzursuz olmamiz onlarin çok da umrunda değil.O yüzden ben de artik ayıp mi olur saygısızlık mi olur basta aşırı dikkat eden ben,hatta 1,5 senede bu olayların buraya gelmesine sebep olan benim aşırı hassasiyetimdi aman onlara saygısızlık olmasin kirilmasinlar diye ama baktımki kimse zaten kıymet bilmiyor olan bana oluyor mesafe koymanın da zamanı gelmis geçiyor mecbur artik doğru ya da yanlış biseler yapmaya çalışıyorum.Odamdan çıkmayarak belki çok ayıp oldu ama Kayinvalidem geldi diye odamdan çıkmamazlik degildi aslinda,eşimle tartıştık babam için de çok üzgündüm biraz hassastım çıkıp kayinvalideme hiçbirşey olmamış gibi rol yapacak durumda değildim.Önceden olsa çok önemserdim ama artık sağlığım gidiyor yemek yiyemiyorum stresten sürekli midem bulanıyor,aynaya bakiyorum gözlerimin altı çökmüş..Düşünmekten Uyuyamiyorum saçlarım dökülüyor aileme de anlatamıyorum bir de bana üzülmesinler diye kendi kendime çözümler bulmaya çalışıyorum