- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
Anladım o zaman evet ehliyet şart. Ya o seni nasıl takmıyorsa sende onu takma kendi dediğini yap. Çünkü bu durumda en sonunda sen sabredemeyip sesini filan yükseltirsen bile aaaa geline bak ya ben bişey yapmadım oğlum senin karına bir haller oluyor, birde nankör o kadar iyilik yapıyorum kötülük buluyorum havalarına girerler. O yüzden sende sakin sakin cici cici kibar kibar reddeceksin. Benim durumu hiç sorma adam kendi kendine konuşuyor işte birde dediğim gibi sendeki gibiydi benim durumlarda o yüzden aldım bebeğimi ailemin yanına döndüm. Aynen aynen hiç sorma herkesin işi gücü olur bunlar bide tutar seninle uğraşacak zamanı buluverirler. Kv ler zannediyor ki kendi evleri var birde evlatları evlenince ayy o da benim evim bisürü evim oldu hepsini nasıl yöneticeeğğğm sıkıntısına giriyorlar gereksizler. Aynen böyle sakince ve kararlı olarak devam et çünkü seni suçlayacak yer ararlar aslaaa açık verme.Canım bulunduğum yerde öyle gelısmıs bır toplu taşıma ağı yok ehlıyet lazım o yuzden ehlıyet kursuna yazıldım..Evet aslında kafam dağılır iyi olur.Yine de kendimi kurslarla mesgul edıyorum boş durmuyorum aslında.Ama bana ders calısacak zaman lazıım,evdeyım calısmıyorum ve düşün ders calısacak zaman bulamıyorum.Onlara gidip gelmekten :) Neysekı suan cok kararlıyım gıtmeyecegım derslerıme calısıcam evımde vakıt gecırıcem.Artık ayıp mı oluyor saygısızlık mı oluyor gercekten umrumda degıl (
Seninki de demekki bunların başka modeli..Çok iyi anlıyorum seni.Yine kendi çıkarlarını menfaatlerini gözetiyorlar seni düşünüyor gibi çalısma demelerı..Maaşını ister harcarsın ıster kenara koyarsın neden mılletın evının ıcıne karısıyorlar anlamıs degılım.Ben kendi evimi zor yönetiyorum valla bunlar baskasının evıne karısmak ıcın bu enerjıyı nerden buluyorlar:) Bugün yine aradı yıne reddettık bakalım nereye kadar sürecek