- 15 Aralık 2009
- 9.221
- 14.632
iyigeceler canım,yarın akşama bekliyoruz,öptüm.canlar bana musade iyi geceler yarın buluşuruz kendinize iyi bakın
koş kız koşş topiği batırma
ahanda geldim.
bu arada candan ve bibercim nerdesiniz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyigeceler canım,yarın akşama bekliyoruz,öptüm.canlar bana musade iyi geceler yarın buluşuruz kendinize iyi bakın
koş kız koşş topiği batırma
bu arada candan ve bibercim nerdesiniz ya
evet canım ya Allah bizede nasip eder inş içinde oturmak... bizimki ankaradan aldı eşimin ailesi orda tayinide çıkmıyo benim ailem burda çıkarsa biraz zor olcak gitmek ama neyse 3 saatlik yol..öyle kandırıyorum kendimi:))))) ama evde çok güzel yaaa bi tafraftan gitmek istiyorum ya kızlar siz böyle olsaydınız ne yapardınız bana tavsiyede bulunun lütfen
kızlar bana tavsiyede bulunun lütfennnnnnnnnnnnnnnn
evet canım ya Allah bizede nasip eder inş içinde oturmak... bizimki ankaradan aldı eşimin ailesi orda tayinide çıkmıyo benim ailem burda çıkarsa biraz zor olcak gitmek ama neyse 3 saatlik yol..öyle kandırıyorum kendimi:))))) ama evde çok güzel yaaa bi tafraftan gitmek istiyorum ya kızlar siz böyle olsaydınız ne yapardınız bana tavsiyede bulunun lütfen
allah ağız tadıyla oturmayı nasip eder inş.bende ailemden 12 saat uzaktayım .ama insan herşeye alışıyo.önemli olan eşinnle olan huzurun....
canım 3 saatlik yol dediğine göre sanırım eskişehirde falan oturuyorsun.öncelikle nerde yaşamak istiyorsun yani nerde yaşamak seni mutlu eder onu düşün,şu an yaşadığın yermi yoksa ankaramı,eğer şuanda yaşadığın yerse ankaradaki evi satıp buradan ev alacaksınız,kocanı kandırmakta sana kalmış:86:
kızlar bana tavsiyede bulunun lütfennnnnnnnnnnnnnnn
hayatım işte satılmıyo. yani günün birinde mecbur gidip oturcam sakaryada oturuyorum..gerçi herkes şehir dışında benim görümcemde burda annasi ankarada.
konu nedir dilek54 sordum ama cevap vermedin
pardon canım... biz sakaryada oturuyoruz eşimin aileside ankarada ordan ev aldık bana zor geliyo gitmek ailem burda..eşimin tayini çıksa bir gün bile durmicak siz napardınız diye sordum canım
niye satılmıyormuş anlamadım,hem şimdiden onları düşünme,şimdinin keyfini çıkar,olaki birgün taşınırsan ilk zamanlar 2 haftada bir gidersiniz sakaryaya.zamanla alışırsın canım.
dilekçim,bibercim,candan ve ceyda canım benim hafiften uykum geldi sanki,başka bir topiğe birşeye bakmama gerekiyor,sonrada yatıcam bana müsade canlarım,yarın görüşürüz inşaallah.
dilekçim,bibercim,candan ve ceyda canım benim hafiften uykum geldi sanki,başka bir topiğe birşeye bakmama gerekiyor,sonrada yatıcam bana müsade canlarım,yarın görüşürüz inşaallah.
kızlar bugün eşimin oğlumun istekleri hiç bitmedi benide affedermisiniz daha evi toplicam canlar yarın muhabbete kaldığımız yerden devam ederiz by by :79: