- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar güzel bundan güzel şey mi olur mutlulukları yerindeyse Allah daim etsin:)))):81:
kızlaaar canım çok sıkkın yrın doktora gidicem gün alıcam siğillerimi yaktırıcam genital siğillerim var =(( eşim gelince yaktırıcam gerçi ama olsun artık beklicem yarın gün alıcam falan ööf canım sıkkın çok fena
kızlaaar canım çok sıkkın yrın doktora gidicem gün alıcam siğillerimi yaktırıcam genital siğillerim var =(( eşim gelince yaktırıcam gerçi ama olsun artık beklicem yarın gün alıcam falan ööf canım sıkkın çok fena
geçmiş olsun canım o nasıl bişey oluyo:26::26:
geçmiş olsun onu bende duymuştum yaktırsanda sonra tekrar çıkıyormuş
geçmiş olsun onu bende duymuştum yaktırsanda sonra tekrar çıkıyormuş
teşekkür ederim, malesef kesin çözümü yok ihmalide kanser ediyor çok stresliyim yarın gün alıcam işte
geçmiş olsun canım ya,nedir biz bu kadınların çektiği,maalsef bu sıkıntılar hiç başınmzdan eksik olmuyor,benimde yaram vardı dondurmuştu doktor ama yine pörtledi sanırım,üstelik birde hamile kalmaya çalışıyorum ve 10 ay öncede 16 haftalık düşük yaptım.ayyy felaket habercisi gibi oldum,korkma yani canım,maalsef biz kadınlar bu sıkıntıları çekiyoruz.
Ben geldimm..
totoşlarınızı kaydırın bakim azcıkınn yer açın yer açınn
kansermi bunu bilmiyordum sadece hamilelikten sonra doğumda çocuğun ses tellerini etkiliyormuş
kaç kilosunki canım ama yeme bu saatte tabi,biliyorsun bu saatten sonra yenilenler kolay verilmiyor.kızlar benim karnım acıktı ya ufffff iyice dombili oldum(((
canım hpv aşısını duydunmu hiç,doktoruna bir sorsana,rahimağzı kanserini engellemek için vuruluyorsun,bir araştırsana,doktoruna sor.ben yaptırmak istiyorum ama bebek düşündüğüm için yaptırmıyorum.teşekkür ederim, malesef kesin çözümü yok ihmalide kanser ediyor çok stresliyim yarın gün alıcam işte
Ben geldimm..
totoşlarınızı kaydırın bakim azcıkınn yer açın yer açınn
bibercim sen canını sıkma günümüzde her şeyin çaresi var yeterki stres yapma