- 20 Aralık 2010
- 2.396
- 0
sağol canım
geçen sene yapmıştım moru
ama ince o diğeri gibi sıcak tutmuyo
cevaplamak istersen. ......
hediye olark ne aldın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım
geçen sene yapmıştım moru
ama ince o diğeri gibi sıcak tutmuyo
rica ederim güzelim ne demek.kurdelam yorumlarını okudum canım çok sağolasın
pasta olsa bende yirdim şimci
en sevdiği yemeklerden bir masa hazırla.kendine yeni açık saçık bir şey al :))) hatta geyşa gibi ol.
şık bi kazak aldım canım onu verdim ama şimdi netten saat sipariş vericem swachın buda süpriz olacak o gün :87:cevaplamak istersen. ......
hediye olark ne aldın
en sevdiği yemeklerden bir masa hazırla.kendine yeni açık saçık bir şey al :))) hatta geyşa gibi ol.yemekten sonra ona masaj yap hem günün yorgunluğunu alır hemde :)))) daha ayrıntı yazmıyayım..ona özel olduğunu hissettir.erkekler maddi hediye yerine bu tarz şeyleri tercih eder.
valla canım bende gül yaprakları mumlar felan düşünüyorum ama
eşim o sabah gece nöbetinden çıkmış olucak :26:
nasıl yaparım bilmiyorum :97:
normal insanlar gibi hayatımız olmadığından akşam hazırlanıp beklemek ne demek pek bilmiyorum
sabah kaçta gelecek eşin saat 4 ,5, 6 te geliyorsa daha iyi seni uyuyyo zanneder kapının girişine küçük mumları yak kırmızı gül yaprakları serp yerlere güzel seksi bir elbise parfüm fareveyide sık
loş ışık olur.ramantik bi müzik koy ama bunların hepsi hazır olcak onun yanında bişey yapma elinden tut yavaşça masaya getir zaten pasta falan orda olcak gerisini bilemem artık...:))))))
iyi geceler kızlar
bu akşam hiç keyfim yok (
keremin burnu tıkalı zor uyuyo çocuğum (
sabah kaçta gelecek eşin saat 4 ,5, 6 te geliyorsa daha iyi seni uyuyyo zanneder kapının girişine küçük mumları yak kırmızı gül yaprakları serp yerlere güzel seksi bir elbise parfüm fareveyide sık
loş ışık olur.ramantik bi müzik koy ama bunların hepsi hazır olcak onun yanında bişey yapma elinden tut yavaşça masaya getir zaten pasta falan orda olcak gerisini bilemem artık...:))))))
anem dilek sendede ne cevherler varmış ya
ben biraz geri kaldım konuya
geçmil olsun cnm,buaralar herkes hasta dikkat etmek lazım yanii:S
saat 8,5 9 gibi geliyo
bende uykusuz ve kapanan gözlerle bunları nasıl yapabilirim
iyi geceler kızlar
iyi geceler kızlar
rica ederim güzelim ne demek.
vallahi krizdeyim şu an.
bugun senle konuştuk ya iyice çekti.
dündee niyetlendim yapmaya başım dönüyordu yarın yapacm ama
en sevdiği yemeklerden bir masa hazırla.kendine yeni açık saçık bir şey al :))) hatta geyşa gibi ol.
hayatım ben bugün netten dama pasta gördüm çok geğişik ve çok pratik onu yapçam tavsiye ederim
iyi geceler kızlar
saat 8,5 9 gibi geliyo
bende uykusuz ve kapanan gözlerle bunları nasıl yapabilirim
hg canım burnu tıkalı uyuyamazki bi çözüm bul sonra uyut öyle tıkalı uyutursan tekrar uyanır
çokgeçmiş olsun kermcecim
çocuğunun enerjisi sanada geçiyor dimi..
o hastayken seninde neşen yok dğl olarak.
geçer bebek o daha
çokgeçmiş olsun kermcecim
çocuğunun enerjisi sanada geçiyor dimi..
o hastayken seninde neşen yok dğl olarak.
geçer bebek o daha