- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Kesinlikle, ben de ayni durumdayim.Allh sabır versin. yorum içinde lütfen kusura bakmayın; bi an kendi babam geldi aklıma. O da aynen böyleydi. Ahh ah...
Onun yüzünden bende ‘yanlış’ ilişkiler kurdum zamanında. şimdide erkeklerden uzağım. herkesi aynı kefeye koymasamda durum böyle.
ve aynen bende öz güven eksiklikleri yaşadım, bbelki bazen hala yaşıyorum..
Seni az çok anlayabiliyorum.Insallah ya, bu konuyu surekli dillendiriyorum ama bagiriyor, kasi gozu hareketleri ile susturuyor beni. Ben mi cok safim sessizim bilmiyorum
Onun gittiği zaman sende anneni kardeşini al git. Bilmesin.Bizimle gitmeyecek yani karisik yazmisim. Bizim tatile gitmemizi istemiyor, kendi kendine plan yapiyor ve gidiyor biz umrunda degiliz. Tatil istemek bizim neyimize
Peki anneniz nasıl izin veriyor anlamadm bn gitmeyecm beyfndi kendi planlayack vede bzi evde brakip gdeck ohh iyims git bdhada gelme derm bn yaniBizimle gitmeyecek yani karisik yazmisim. Bizim tatile gitmemizi istemiyor, kendi kendine plan yapiyor ve gidiyor biz umrunda degiliz. Tatil istemek bizim neyimize
Annem habersiz gitmez asla ben gidebilirim ama o zaman ortalik fena halde karisir adim kadar eminim.
Isim cok iyi olmasa isi birakip baska sehre gecmeyi dusunuyorum artik yatay gecisle. Boyle gercekten cok zorlaniyorum
Ne çektin su babandan babaannendenHabersiz gitme durumu olamaz annem gizlemez gidecegiz der gitmeyin dese annem gitmez, ben gitsem sadece olacaklari tahmin bile edemiyorum.
katılıyorum, başka türlü her sene aynı şekilde sızlanacaksın. Ayrıca iyi bir işteysen demek ki donanımlısın, şansını büyük şehirlerde dene ve bu aileden kurtul. Babaannenin konularından biliyorum seni , annen sinmiş ve sizi bu hayata mahkum etmiş. Onların çilesini sen neden çekiyorsun bu hayattan başka yok Ceylin. Özelden yazabilirsin bu arada kafa patlatırız babana karşıŞirket beni Ankara'ya 1 hafta eğitime gönderiyor de, git arkadaşınla yazlık yerde ev kirala.
Anneni yalanina ortak etmek iştemiyorsan bu küçük sırrı kimseyle paylaşma
1) baban baba değil
2) annen de koca seçimini doğru yapsaymis.
Kimseye karşı bir sorumluluğun yok. Öğrenci olsan neyse, eve katkida bulunan bir kadınsın.
Düşün bakalım bir süre Ankara'da ne uygun olur senin için çalıştay mi, fuar mi, eğitim mi... Bulursun elbet birşey.
baban çok biliyor ceylin!!Bizimle gitmeyecek yani karisik yazmisim. Bizim tatile gitmemizi istemiyor, kendi kendine plan yapiyor ve gidiyor biz umrunda degiliz. Tatil istemek bizim neyimize
Ben de merak ettim okurken iyi kazandıran işiAynen oyle gercekten yillardir hepimizi sindirdi. Anneme evlendiginden beri yapmaidig kalmadi babannemle birlik olup.
Su an habersiz gitmek benim gozumde oyle uçarı ki anlatamam. Tamamen sindirildik
Keske yapacak kadar gozu kara olsam, oyle olsam sanirim bu noktaya hic gelmezdim. Is gezisi diye yalan soylemek zorunda kalacagim sanirim
Evet ikinci universitemi okuyorum, ozelden yazabilirim o kadar merak ettiyseniz
Evet aynen oyle gercekten. Kendimi kucuk dusmus gibi hissediyorum hala cocuk gibi yalan soyledikce. Ve sadece bu konular degil eve gec gelecegim zamanlar da devamli yalan soylemek zorunda kaliyorum. Ikinci ogretimim ya dersler uzadi diyorum ya dersten sonra ise geldim diyorum. Sanirim onun suphesi de bir sevgilim olmasi ve onunla tatile gitmem. Hayir olsa icim yanmayacak ama annemle de gondermiyor adam