- 28 Mart 2013
- 12.834
- 17.396
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Kendine plan yapmis zaten gidecek muhtemelen cok harcadik deyip gitmeyecek.Bilemedim şimdi beraber gidin onunla çok takılmayin annen falan ilgilensin siz ayri takilin..
Bizimle gitmeyecek yani karisik yazmisim. Bizim tatile gitmemizi istemiyor, kendi kendine plan yapiyor ve gidiyor biz umrunda degiliz. Tatil istemek bizim neyimizeKendine plan yapmis zaten gidecek muhtemelen cok harcadik deyip gitmeyecek.
Bizimle gitmeyecek yani karisik yazmisim. Bizim tatile gitmemizi istemiyor, kendi kendine plan yapiyor ve gidiyor biz umrunda degiliz. Tatil istemek bizim neyimize
Annem ben kiz kardesim icin yakin bir sehirde otel buldum oraya gidelim diyorum bensiz ne isiniz var diye yukseliyor, bağırmaya başlıyor biraz zorlasam rezillik cikaracak evde farkindayim.
Maalesef ayni zamanda okuyorum da cok zor.o evden ayrılmadan gitmen zor senin. Başka bir ilde çalışma durumun var mı
Habersiz gitme durumu olamaz annem gizlemez gidecegiz der gitmeyin dese annem gitmez, ben gitsem sadece olacaklari tahmin bile edemiyorum.O gidince siz de gitseniz ne yapar
Yani o X şehrine gitsin siz de anne kız y şehirine
Birlikte de dönersiniz eve yani o eve geldiğinde siz de evde olursunuz
Kendi gittiği için size de çok söylenemez gibi geldi
Annem habersiz gitmez asla ben gidebilirim ama o zaman ortalik fena halde karisir adim kadar eminim.onun tatil zamanına denk getirip sizde gidin haber falan vermeyin.
Ne zaman bu sekilde dusunsem sonuclari felaket oldu :)Ne zamana kadar babanızın gölgesinde yaşayacaksınız?
İstediğiniz yere gidin ve asla geri adım atmayın. Bırakın rezillik çıkarırsa da çıkarsın.
Babanıza karşı aman rezillik çıkmasın, kavga olmasın diye sustukça eline ipleri daha çok verirsiniz.
Sizinde biraz uzaklaşıp, kafanızı dinlemeye hakkınız var.
Inanir misiniz ona bile tepki gosteriyor. Kisin 3 gunlugune baska bir bolgeye gitmem gerekiyordu isten cik demedigi kaldi bi.İş seyahati deseniz ve gitseniz?
Inanir misiniz ona bile tepki gosteriyor. Kisin 3 gunlugune baska bir bolgeye gitmem gerekiyordu isten cik demedigi kaldi bi.
Ama bu fikir gercekten iyi cok tesekkur ederim, baktim olmuyor isleri bahane ederim cunku olacak gibi degil. Bu yastan sonra hala liseli gibi yalan dolan ugrasiyorum mecbur
Maasim iyi oldugu icin sesini cikarmiyor cok o konuda yoksa mumkunati yok.Maaşımı elime say çıkayım işten babişko deyiverirsiniz :)
onun tatil zamanına denk getirip sizde gidin haber falan vermeyin.
Ne zaman bu sekilde dusunsem sonuclari felaket oldu :)
Artik o kadar daraldim ki ayri eve ciksam dedim ama o da cok zor evden kacmisim gibi tepki verecek tum cevrem. Evde teror estirecek. Gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.
Bu yasta gizli isler ceviriyorum yalan soyleyerek gidiyorum nereye gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?