• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil Meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim tek başıma araba ile göndermekle haklı mı diye sorgularken bir çok kişi eşimden ayrılmam gerektiğini düşünüyor. Ben bu kadar ciddi durumda olduğumuzu görmüyordum. Of kafam iyice karıştı.:olamaz:

Seni böyle görmüş beğenmiş sonradan kıskançlık bahanesiyle kısıtlıyor
Kendi bikinili kadınlara bayıla bayıla bakıyordur valla

bi ekleme yapmak istiyorum son cümleme ihtafen ; varsayalımki otelegidiceksiniz yanlız veyahut sizin gibi cocuklu olan arkdsalarınzla .. Kaldı ki buda bu güzel bi tatil planı siz kendinizi bildikten sonra ....
Evet çok güzel bir plan ama zaten çevremde de bu şekilde tatile gidecek pek arkadaşım yok herkes eşi ile gidiyor. Hoşş böyle biri olsaydı da gidemezdim emin olun sormazdım bile

Kötü örnek oluyorsun çocuğu bırak git nedir yahu?Niye evlenmiş beyefendi?Sizi azarlamak için mi?Ayrıca çalışmıomusunuz siz.Kendı arabanızı kendınız alın.

Evet çok güzel bir plan ama zaten çevremde de bu şekilde tatile gidecek pek arkadaşım yok herkes eşi ile gidiyor.
evet hani varsayım üzerine yazdım. çünkü dedim ya sankı tek basına gidiyosun die .. Ona istinaden .
Hayır biz adamın yazlıga gondermesine razıyız, yalnız tatili geçtikkkk :KK64:

Kötü örnek oluyorsun çocuğu bırak git nedir yahu?Niye evlenmiş beyefendi?Sizi azarlamak için mi?Ayrıca çalışmıomusunuz siz.Kendı arabanızı kendınız alın.
Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???

Eşim tek başıma araba ile göndermekle haklı mı diye sorgularken bir çok kişi eşimden ayrılmam gerektiğini düşünüyor. Ben bu kadar ciddi durumda olduğumuzu görmüyordum. Of kafam iyice karıştı.:olamaz:
ya burada insanlar şunu anlatmak istıyo sanırım; mutsuz oldugun yerde durma ... demek istiyolar . Çünkü diğer türlü adamın değişmesi mümkün değil diye düşünülüyo..

Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???
Töbeler olsun.Kız annenın evine gitcen .Yabancı deıl.7 kat el deil.

çok güzelbi noktaya değindin. Ben yapamayacgım hiçbir şeyi karşımda zor durumda olan bi insana önermem.isterdim ki herkes boyle olsun . Burada işler farklı yuruyo sanırım ... yada öyle lanse ediliyoo .. Yinede sonradan mutsuz olacagın seyleriyapma. İste tüm bunları sen yaşıyosun, bizden iyi sen bilebilirsin durumları..

Evlenirken böyle olduğunuzu biletek evlendiyse sizi değiştirmeye hakkı yok. Siz alttan aldıkça dozunu arttırmış. Kızınız konusunda da terbiyesizlik yapıyor haddini bildirin.
Uçak biletlerinde şuan vergi indirimi var otobüsle aynı fiyat nerdeyse. Otobüsler çift bilet parasına tek bilet satıyor. Arabayı vermeme gibi bi lüksü de yok sizi riske atamaz. Çocuğun yeri annesinin yanı çocuğu bırak sen git demek de çok terbiyesizlik. Bence eşiniz haddini bayağı aşmış bildirin. Araba sizin de arababız tek başına karar veremez. Ehliyetiniz varsa alın gidin.

Normali bu değil mi?
Çocuklarımıza izin veriyoruz evet ya da vermiyoruz.
Ama hayat arkadaşlarımızı kısıtlayamayız.
Eşiniz sizi sindirmiş gözüküyor. Üzgünüm ama büyük sıkıntı bu.
Boşanın demiyorum ama yavaş yavaş esneyin.
Benim erkek arkadaşım da kıskanç. Eski eşinin giydiğine karışıyormuş mesela. Bana da yapmaya kalktı ama tepki verdim. Bir daha yapamadı. Arkadaşlarıma karışmaya çalıştı, izin vermedim. Kabullendi. Benim tanıştığım adamla arada çok fark var şimdi. Çünkü rest çekebiliyorum Çünkü benim doğrum bu.
Siz de kendi doğrularınızla SİZsiniz. Alinda-Nil neden kendi doğrularını eşine göre düzenliyor veya sınırlıyor?

Eşinizin size arabayı alma deme hakkı yok. Korkmayın. Rest çekin.

Yani normal durumlarda eşler anlaşır ona göre plan yapar gider veya gitmez, biz de mesela ben gidiyorum tamam deyip arabayı alıp gitmem, eşimsiz keyif alamam, o da aynı şekilde gitme dese bile sırf ben üzülmeyim diye gelir, hele kıskançlık varsa çocuksuz hayatta göndermez.

Birbirine karşı rest çekmekle, yok sayıp kendi başına buyruk davranmakla bu işler yürümüyor, aksine evlilik daha hasar görüyor. En güzeli orta yolu bulmak

Ya bikini bile giymiyorum artık, kapalı mayo giyiyorum ama ona da laf ediyor gibi bir cümleye çok üzüldüm. Sebebi açıklık- kapalılık değil, sizin olmadığınız bir insan haline dönüşmeniz, buna tamam demeniz, sıkıntınızın ise "yine yaranamadım" olması.

Bu baskının güya sebebi olarak eski ilişkilerin gösterilmesine ve şahsın yine aklanmasına da çok üzüldüm. Bir ilişkide tarafların güvenini sarsıcı bir olay olduysa, ölçülür tartılır, kaldıramayacakları bir şeyse ayrılırlar.

Ayrıca eşinizin kültürden kastını çok iyi anladım siz de anladınız birbirimizi kandırmayalım. Özünde dini hassasiyetleri olan, çok açık giyinmeyi sevmeyen bir insan olarak ima ettiği şeyden aşırı tiksindiğimi belirtmem lazım. Bu kısma başka şeyler yazardım da neyse.

Sorun, başına buyruk davranıp davranmamak değil. Anladığım kadarıyla siz zaten eşinizin davranışlarını temellendiriyor ve meşru görüyorsunuz. Dediğiniz gibi sanırım bu bir tatil meselesi, umarım bir orta yol bulursunuz.

Ben anlamadım konunun bazı taraflarını.Tamam kıskanç biri dedik diyelim ama sizin arabayla gitmenizi niye istemiyor anlamadım ben .Bunun kıskançlıkla ne ilgisi var.Bir de kızınıza nasıl kötü örnek olacaksınız?hastalıklı zihninden tam olarak neler geçiyor ?Ben bu kıskançlık olayını bir türlü anlamiyorum.Hic öyle bir ilişkim olmadı.Bana hep çok yobaz gelir böyle insanlar.Boyle adamlara da hep tiksintiyle bakıyorum .Sizin eski sevgililerinizin olması kötü birşey değil ki ,niye bu kadar sucluymus gibi hissediyorsunuz?Siz dik durun ,esiniz ne halt yerse yesin.
Bir de şunu ekleyeceğim,lütfen kızınıza kıyafet yönünde baskı yapmasına izin vermeyin ,çünkü bunu da yapacak zihniyette birine benziyor.İlerde çok kötü etkisi kalıyor.kendimden biliyorum.Ben annem tarafından çok baskı yedim ,şimdi herhangi birinin giydigimle karışmasına tahammülüm yok,eşim de dahil.Cok isteyen kendi bedenine istediği kıyafeti giysin .Herkeste bir tane vücut var sonuçta ,tepe tepe kullansın

Eşlerimizden izin almıyoruz, o yüzden izin vermeme gibi bir durum söz konusu olmuyor. Hele ki aileme gitmek için hiç izin almam eşimden. Planımı söylerim, maddi duruma, araba ihtiyacına bakarız. Durumlar uygun, araba da eşime lazım değilse o süreçte, alır giderim. Ki çoğu zaman ben otobüsle ya da uçakla gideyim dediğimde arabayla git daha rahat olur der.

İzin vermeme gibi bir durum olmamalı en başta.
Hele ki ailenizin yanına gidiyorsunuz.
İzin zamanınız bellidir oturur konuşursunuz, araba yada uçak hangisi daha uygunsa ona karar verir gidersiniz.
Eşinizin kendisi bu süreçte arabayla gidin diye ısrar etmesi lazım.
Ama hem izin vermiyor hem kızınızı göndermiyor.
Nasıl kızımı seninle ailenin yanına göndermiyorun diyebilir eşiniz?
Öncesi de vardır bu tavırların, izin veriyorum vermiyorum demelerin.

Ona evlat veren ve çocuğunu yetiştiren kadının o çocuğa kötü örnek olacağını düşünmesi ne kadar üzücü. Bu erkekler neden bu kadar odun olmak zorunda anlamıyorum. Sizin açık giymekle kötü örnek olacağınızı düşünüyorsa zihniyet olarak da kötü yetiştirdiğinizi düşünmesi lazım. Asıl kızını yetiştiren sizsiniz çünkü. Sadece işine gelen kısımda mı kötü örnek oluyorsunuz. Yedirirken içirirken cocukla ilgilenirken iyi annesiniz, tatile gidince kötü örnek.Kırıldığınızı ve annesi olduğunuz için sizin de söz hakkınız olduğunu belirtin. Kendi başınıza arabayla gitmenizden rahatsız değil aslında. Onun derdi oraya gitmenizi engellemek. Ya resti çekip gideceksiniz, yada bulunduğunuz yerde çocuğunuzla denize falan gidin anlasın fikrinizi değiştirmeyeceğinizi. Arabayı alıp basıp gidin demiyorum çünkü anladığım kadarıyla o şekilde huzursuz olursunuz zaten. Kötü bir şekilde evden ayrılınca yani.

Eşiniz sizi nasil bastırdıysa ben mi abarttım diyorsunuz yazik ya.
Eşiniz bıraksın geri dönsün bari ama bu adamla bir ömür nasil gecer bilemedim. Üstünüzde cok büyük baskı kuruyor, onu giyme arabaya binme ailenle tatil yapamam eeeee? Ben ve kizim nolcak bizde varız bak yaşıyoruz desenize. Okurken bile ruhum sıkıldı herşey yasak ama siz bu hayatı yaşıyorsunuz.

Özgürlüğünüzü aşıran kısıtlayan adamla nasıl evlendiniz hadi evlendiniz nasıl çocuk yaptınız üstüne nasıl bu evliliğe devam ediyorsunuz gerçekten anlam veremedim. Yazlığa gidip gitmemekten daha önemli sorunlarınız var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back