Tatil değil zehir oldu izin bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Siz aradığınızda gelmeyen aileniz kv ile görüştümü bu olaylardan sonra ?

Ya ailesinde suç yok konu sahibi gitmek iatemiyor ki bak hala ne derlerse kole gibi yapiyor ama figüran olarak elti ve kocası baş rol buda izlesin öyle 2. Çocuğu yap belki bi kıymetin olur
Tabiki çok doğru. Konu sahibi zaten blöf yapmış gideceğinden değil ama yine de anne baba ben olsam kızım beni arayıp dayak yendiğini söylüyorsa ölümüne yine de giderim bu garip geldi

Tabiki çok doğru. Konu sahibi zaten blöf yapmış gideceğinden değil ama yine de anne baba ben olsam kızım beni arayıp dayak yendiğini söylüyorsa ölümüne yine de giderim bu garip geldi
Bende ailem gelir diye düşündüm en azından gözdağı vermek için gelmelilerdi.

Kayinvalide aranizi bozmuş eşinizi resmen üstunuze salmiş sonra da kendi ile alakası yok gibi akil vermiş. Rezalet yani.

Ama mama verin bence de .

Trol olmanızı çok isterdim çünkü kafanız hiç normal değil. Boşanmaya niye cesaretiniz yok? Mesleğiniz de varmış. Sizin yerinizde olsa bir dakika durmayacak ne çok kadın var bu ülkede. Benim öğretmen algımın çok dışındasınız. O kadar özgüvensiz ve alık bir tavrınız var ki siz kime ne öğreteceksiniz, hayret ediyorum. Şu olayların üstüne hala doğum gününe gidiyorsunuz. Kaynınız fark etmeden bazı şeylere müsaade ediyor olabilir ama sizinki daha beter. Bile izleye kabulleniyorsunuz bunları. O adamınki gerizekalılıksa sizinki de midesi genişlik o zaman. Şu konunun bildirimi gelmese keşke bana, istemsizce bakıyorum. Bu nedir arkadaş ya.

Keşke öfkenizi eltiniz ve kaynananız gibi alakasız kişilere değilde asıl sahibi olan eşinize yöneltebilseniz

Elti didişmesi uğruna çocuğunuzu harcamayı bile göze almışsınız
Ama sorarsak eşinizin ailesi kötü aile
Sizin çocuğun babası annesine şiddet uyguluyor
Annesi sırf eltisi kazanmış olmasın diye eşini bırakmıyor
Çocuğun psikolojisini dert eden kimse yok
Ama kaynana kötü anne
O çok önemli

Ben yine bu derexe muhakeme güçlüğü çeken birinin eğitimci olduğuna inanmak istemiyorum
Öğretmenlik paravan meslek olmuş bence burda artık

Konu nasil bu kadar uzamis sut icin tokat atmakta nedir?bence gitmeliydiniz burnu surtseydi simdi en ufak seyde sidder gostermekten cekinmeyecek.

Sanki orda eşim onun eşi gibi durmuş. Kaynımda tam bir g.. Zekalı geniş bir insan. Eşini her sene tek başına köye gönderiyor birde 20 gün filan kalıyor kadın. Giyinişine vs dikkat etmez.
E sizde geniş olmuyor musunuz? Hemde bayağı genişsiniz yani. Boşanmaktan korktuğunuz için 1 2 esip gürlemek dışında kocanıza sesinizi bile çıkaramıyorsunuz, dayak yemişsiniz ama hala söylenenleri hapıyorsunuz. Eşiniz uyandır tek sen yoksun dediğinde uyandıramam huysuzlanıyor demek çok mu zordu? Bence değildi.
Ayrıca elti kötü bir insan olabilir ama onu giyinişinden ya da kocasının 20 gün köye yollamasından size ne? Sizi ne ilgilendirir? Söyleyecek başka birşey bulamayınca kadının giyinişine laf etmek ne demek ya? Sizin öğretmen olduğunuza inanmak istemiyorum, allah çocukların yardımcısı olsun.

Gitmesem de olay çıkacaktı. Gittim misafir gibi uzaktan izledim surat astım. Birşey soracağım ayrılırken araba kimin üstüne yapılıyor? Ev kvlerin ama araba takılarımız ve kredi ile alındı.
araba ortak olur evlendikten sonra eşiniz veya sizin üzerine yapıldıysa da yani kimin üzerine olursa olsun ortak
satıp yarı yarıya paylaşılabilir

Ben size üzüldüm ailenizin tavrı orada yaşananlar sizi oldukça kırmış .Belli ki kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Bebeğiniz biraz büyüyünce lütfen işe başlayın, belki olayları daha net kavrarsınız.

Çok iğrenç düşünceler değil mi bunlar ya. Yok 20 gün köye gidiyormuş giyinisine dikkat etmiyormuş şu, bu... Bir kadın olarak nasıl böyle şeyler dersiniz anlamadım...

Kocanız tam bi müptezel .Ortada aile denecek bişey bırakmamış tüm özelinizi herşeyi sıradan bişeymiş gibi gitmiş anlatmış herkese.Artı bi de tokat var tabiKeşke affetmeseydiniz.Saygınlığınız kalmamış kimsenin yanında.Böyle böyle ezip sindirmeye devam edecekler

Bu nasıl kafa yapısı Allah aşkına.Sizde masum değilsiniz size ne milletin köyüne gitmesinden bilmem ne giymesinden

Çok iğrenç düşünceler değil mi bunlar ya. Yok 20 gün köye gidiyormuş giyinisine dikkat etmiyormuş şu, bu... Bir kadın olarak nasıl böyle şeyler dersiniz anlamadım...
İğrencin ötesinde. Kadınla kişisel problemlerin olabilir ama eleştirecek birşey bulamayınca giyimine, köye gitmesine laf edemezsin ya. Hadsiz.
Bir de öğretmenmiş hanımefendi, Allah'ım ne günlere kaldık. Kutsal öğretmenlik mesleği ne hale geldi. Konu sahibi kadını ve kaynını habire yeriyor ama kendisininde onlardan farkı yok. O da dayak yediği kocasının yanında sesini çıkarmadan oturmaya, söyleneni yapmaya devam ediyor, en azından o kadın el üzerinde tutuluyor. Kocasının gözünde eltisi kadar değeri yok farkında değil.

İkinciyi kesinlikle düşünmüyorum zaten. Doktor ne derse onu uyguluyoruz diyoruz doktorlar ne biliyor eskiden doktor mu vardı diyor kv herşeye bir cevapları var.
Böyle bir daha dediğinde "eskiden doktor yoktu ama şimdi var...kendinize gelince özel hastahaneden çıkmıyorsunuz bana gelince kocakarı hurafelerini uygulamamı istiyorsunuz" dersin.

ben yani yazmiyim dedim ama siz bile bile esinizle eltinizin arasinda bir sey varsa bile buna goz yumuyorsunuz, sonra da kayniniza genis diyorsunuz.

adam ortada yok ki, bir seyler donuyorsa onun arkasindan donuyor. sizin gozunuzun onunde oluyor ses edemiyorsunuz. o kadar pasifsiniz ki kocaniz da eltiniz de artik sizden cekinmiyorlar. bu is ilk kavganizda esiniz size kayinvalidenin evinde eltinize hizmet etmediniz diye kizip butun evin isini size yuklediginde bitmeliydi. ama tabi meydani eltiye birakmamak icin kendinize de cocugunuza da yazik etmekten baska careniz yok.

Eltiye hizmet etmedi diye konu sahibine mi kızılmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…