Tatil değil zehir oldu izin bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eltim ve kardeşi dışında anne babasıyla da sorunlu birde benimle. Bana diyor ki beni delirttiniz, kim delirtti diyorum annem babam sen diyor, eltimle kaynımı karıştırmıyor, onlar melek çünkü.
Kaynınızı da karıştırırsa geriye tek melek insan elti kalıyor haliyle. Burada gerçekten şüpheli bir durum var.

ben butun sayfalari okuyamadim ama konu sahibinin ailesi neden gelmemis, neden ikinci kez davet beklemisler? veya telefonla da mi konusmadiniz anlatmadiniz mi ailenize?

cidden cok saskinim hala orada durdugunuz icin. inadi birakin siz eltiyle kayinvalideye papuc birakmayacagim diyorsunuz ama kocaniz zaten hep onlarin yaninda. kendinize de bebeginize de yazik etmeyin. sizin kocanizin sizi dusundugu de sevdigi de yok, adam elti ve kayinvalideyle kafayi yemis.
Aslında olayı direk eşim bana böyle böyle yaptı gelin beni alın dedim. Ama ailem gelmedi, gelip almalarını beklerdim. Sadeve biz evse tartışırken beni aramayı tercih ettilernbende tartılma sırasında telefonlara bakmadım. Eşim evden eşyalarını toplayıp geri kendi evimize dönmek için yola çıktı bense köyde kaldım ama sonra yarı yoldan geri döndü. Ablamı eniştemi filan aramış gelin alın tartıştık diye ama onlar dedemlerim evi kalabalık kşmse duymasın diye birşey diyemeyio gelmediler.

Haklısınız. Boşanmaya cesaretim yok. Her şeyi kafamda düşünüyorum, tartıyorum, planlıyorum ama uygulayamıyorum.

Birde ne oldu biliyor musunuz, bu olaydan sonrs eltimin kızının doğum günü vardı, doğum gününü eve 2 dk yürüme mesafesi olan bir bahçede yaptılar bende bebeğim uyuyor diye hemen gitmedim bebeğimin uyanmasını bekliyordum, altını değiştireyim öyle gideyim dedim, eşimde uyandırmamı getirmemi tek benim olmadığımı söyledi arayıpta.

Neyse ben bebeği hazırlayıp gittim, baktım fotoğraf çektiriyorlar mumlar üflenmiş. Benimle de çekildiler vs. Gece eltim instagrama fotoğrafları koymuş, benim olduğum fotoğraf yok ama bir fotoğraf gördüm ki çok sinirlendim, fotoğrafta sırasıyla Eltim, Kızı, Kv ve Eşim duruyordu. Benim olduğumu paylaşmamış o fotoğrafı paylaşmış, bende benim olmadığım fotoğrafı koymasının hoş olmadığını yanlış anlaşılacağını söylediğimde eltim bana "senin olduğun fotoğrafı atmadı bizimkiler. Atsalardı onu da koyacaktım." dedi. Ama çok kızdım. Eşimde o fotoğrwfları beğenmiş. Sanki orda eşim onun eşi gibi durmuş. Kaynımda tam bir g.. Zekalı geniş bir insan. Eşini her sene tek başına köye gönderiyor birde 20 gün filan kalıyor kadın. Giyinişine vs dikkat etmez. O da herşeyi ben bildim havasında ama o sessiz sessiz cevap vermeden yapıyor işini.
Bir de o kadar insanın içinde tokat yediniz, alay edildiniz, küçük düşürüldünüz ve hiçbir şey olmamış gibi doğum gününe mi gittiniz?
Bu aile içinde tek g.zekalı kaynınız değil.

Aslında olayı direk eşim bana böyle böyle yaptı gelin beni alın dedim. Ama ailem gelmedi, gelip almalarını beklerdim. Sadeve biz evse tartışırken beni aramayı tercih ettilernbende tartılma sırasında telefonlara bakmadım. Eşim evden eşyalarını toplayıp geri kendi evimize dönmek için yola çıktı bense köyde kaldım ama sonra yarı yoldan geri döndü. Ablamı eniştemi filan aramış gelin alın tartıştık diye ama onlar dedemlerim evi kalabalık kşmse duymasın diye birşey diyemeyio gelmediler.
Ailenize de yazıklar olsun. Elaleme karşı sizi harcamışlar.

Eltim ve kardeşi dışında anne babasıyla da sorunlu birde benimle. Bana diyor ki beni delirttiniz, kim delirtti diyorum annem babam sen diyor, eltimle kaynımı karıştırmıyor, onlar melek çünkü.

Sizin eşiniz değişmez. Ailesine sizden daha çok değer veriyor. Ya eltiniz ve kaynananizla yalandan da olsa çok iyi anlaşıp bir dediklerini iki etmeyeceksiniz ki bu adam ancak böyle size değer verir. Ya böyle kavga dövüş değersiz hissetirilerek yaşayacaksınız hayatınızı ya da ayrilacaksiniz dördüncü bir yol görünmüyor sizin için.

Kaynınız geniş de sizin de kaynınızdan farkınız yok. Evliliğin başından beri gözümüze sokulan bu durumu yutup, bir de o adamı baba yaptınız.
Ben tepki gösterdim. Hep anlamasını bekledim ama yok. Hoşuma gitmediğini vs söyledim. Bir ara dikkat etti sonra yine aynı tas aynı hamam.

Sütünüz yetmiyor olabilir bu hakaret değil, neden kadınlar bunu böyle algılıyor hiç anlamıyorum. Madem barışacaktınız neden ailenizi aradınız, ortalığı birbirine kattınız? Bazı şeylerin dönüşü olmamalı. Bu saatten sonra bu yaşananlar unutulmaz, siz sineye çekip böyle devam etmeyi seçmişsiniz.

Ben tepki gösterdim. Hep anlamasını bekledim ama yok. Hoşuma gitmediğini vs söyledim. Bir ara dikkat etti sonra yine aynı tas aynı hamam.
Yoo eşiniz hiçbir zaman dikkat etmedi. Siz artık görmezden gelmeye başladınız.

Bir de o kadar insanın içinde tokat yediniz, alay edildiniz, küçük düşürüldünüz ve hiçbir şey olmamış gibi doğum gününe mi gittiniz?
Bu aile içinde tek g.zekalı kaynınız değil.
Gitmesem de olay çıkacaktı. Gittim misafir gibi uzaktan izledim surat astım. Birşey soracağım ayrılırken araba kimin üstüne yapılıyor? Ev kvlerin ama araba takılarımız ve kredi ile alındı.

Mama konusunu bilemem de kocanınızın size tokat atmasını nasıl kabullendiniz bari burnu sürtsün diye çekip gitseydiniz silahı varsa var yüzbinlerce insanın var silahı napacak silahı var diye.. çok yanlış yoldasınız bence temel sorun eşiniz siz başkalarına takıp duruyosunuz size tokat atan bir adam varken eltinizi dert etmişsiniz çok saçma

Gitmesem de olay çıkacaktı. Gittim misafir gibi uzaktan izledim surat astım. Birşey soracağım ayrılırken araba kimin üstüne yapılıyor? Ev kvlerin ama araba takılarımız ve kredi ile alındı.
Zaten aşağılanacağınız kadar aşağılandınız. Gitmemeliydiniz.
Altınlar zaten sizin, evlilik sonrası edinilen araba ev gibi mallar paylaşılıyor.
Altınlar sizin olduğu için muhtemelen araba satılır altın miktarı kadar para size verilir

A
Mama konusunu bilemem de siz cahil biri gibi durmuyorsunuz konusmasını düşünmesini itiraz etmesini bilen biri gibisiniz böyle bir durumda kocanınızın size tokat atmasını nasıl kabullendiniz bari burnu sürtsün diye çekip gitseydiniz silahı varsa var yüzbinlerce insanın var silahı napacak silahı var diye.. çok yanlış yoldasınız bence temel sorun eşiniz siz başkalarına takıp duruyosunuz size tokat atan bir adam varken eltinizi dert etmişsiniz çok saçma
Aslında yanlıl gördüğüm şeylere itiraz ederim, tepki gösteririm anlaşılmadıysam suratımı asarım ama itiraz ederken ses tonum sert çıkıyormuş, benim için kv aileme ağız aaçırmıyor bana, ben onu alttan alıyorum diyormuş.

Ben kutlamadım ki onlar kutladı. Ben de el ne der diye gittim işte istemeye istemeye.
Size ne elden?
Gitmeseniz yine yiyecektiniz bir tokat eşinizden değil mi? Biliyorsunuz da ondan gittiniz mecburen.
Utanmadan tekrar aramış ailenizi yoldayken, o kadar pişkin, korkusuz, kaybetmekten falan korkmuyor.
Siz hala eşim düzelsin diye bekleyin.

Ayrıca ailenize de cidden yazık.

Ya takmışsınız süte. Sğt için yazanlara twk tek xevap mı vereyim. Çocuk doymuyırsa neden kilo aldı o zaman. Günde verdiğim 1 şişe mama mı büyüttü bebeğimi.
Millette ona kızıyor ya işte. Sütten başka olaylar da var konu da ama siz sütüm var da sütüm yetiyor da habire yazıyorsunuz.

Mamayı günde 1 değil 2 ye çıkartın emzirme sonrası çok az mama yapın teklif edin zaten doyuyosa içmez ama doymuyosa içer.
Biliyorum dışarıdan müdahale çok sinir bozucu ama haklıda olablrler
Sizin kötülüğünüze demiyor onlar da çocuk ağladığı için diyolardır
Ama işte biz annelere batıyor o sözler

Tamam sütünüz yetiyor onu anladık da, siz de eşiniz eltinize hayran, o da mama vermiş diye ondan daha iyi anne olduğunuzu kendinize ve çevrenizdekilere kanıtlamak için inadına vermiyorsunuz onların yanında mama kabul edin.

Her çocuk bir değilse 15 aylık çocuğun diş çıkarmamasına mana bulmayın o zaman.

Anlattığınıza göre evet çocuğunuz açlıktan ağlamamış. İçinden titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime parçasını söyleyip kendi haline ağlamış olabilir.
Ben ından daha iyi anneyim dşye kanıtlamaya çalışmıyorum. Ama herkesin anneliği kendine. Ben sadece eltim gelip kendi fikirlerini bana doğruymuş gibi empoze etmeye çalışmasın her işime karışmasın diye aynısını ona yaptım. O da anladı heralde alındı, laf soktu.

Bir öğretmen de kendini bu kadar aciz, zavallı, değersiz bir konuma sokuyorsa işi gücü mesleği olmayan kadınlar ne yapsın? İnanamıyorum gerçekten kendinizi ne kadar küçük düşürmüşsünüz. Evet siz, çünkü bunlara siz izin vermişsiniz. Afedersiniz amiyane tabirle eşek olursan semer vuran çok olur derler durum bu.

Ya bu adamdan ayrılacaksınız ya da siz ve maalesef çocuğunuz psikolojik bir enkaz olarak yaşayacaksınız. Başka yol yok.

Benim kızım bu durumda olacak da ben gidip almayacağım.Öleceğimi bilsem yine gider alırım. Sizin bu davranışlarınızın nedeni de bence aileniz. Ailenizin bu tutumu da çok kötü.
Ya ailesinde suç yok konu sahibi gitmek iatemiyor ki bak hala ne derlerse kole gibi yapiyor ama figüran olarak elti ve kocası baş rol buda izlesin öyle 2. Çocuğu yap belki bi kıymetin olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X