Haklısınız. Boşanmaya cesaretim yok. Her şeyi kafamda düşünüyorum, tartıyorum, planlıyorum ama uygulayamıyorum.
Birde ne oldu biliyor musunuz, bu olaydan sonrs eltimin kızının doğum günü vardı, doğum gününü eve 2 dk yürüme mesafesi olan bir bahçede yaptılar bende bebeğim uyuyor diye hemen gitmedim bebeğimin uyanmasını bekliyordum, altını değiştireyim öyle gideyim dedim, eşimde uyandırmamı getirmemi tek benim olmadığımı söyledi arayıpta.
Neyse ben bebeği hazırlayıp gittim, baktım fotoğraf çektiriyorlar mumlar üflenmiş. Benimle de çekildiler vs. Gece eltim instagrama fotoğrafları koymuş, benim olduğum fotoğraf yok ama bir fotoğraf gördüm ki çok sinirlendim, fotoğrafta sırasıyla Eltim, Kızı, Kv ve Eşim duruyordu. Benim olduğumu paylaşmamış o fotoğrafı paylaşmış, bende benim olmadığım fotoğrafı koymasının hoş olmadığını yanlış anlaşılacağını söylediğimde eltim bana "senin olduğun fotoğrafı atmadı bizimkiler. Atsalardı onu da koyacaktım." dedi. Ama çok kızdım. Eşimde o fotoğrwfları beğenmiş. Sanki orda eşim onun eşi gibi durmuş. Kaynımda tam bir g.. Zekalı geniş bir insan. Eşini her sene tek başına köye gönderiyor birde 20 gün filan kalıyor kadın. Giyinişine vs dikkat etmez. O da herşeyi ben bildim havasında ama o sessiz sessiz cevap vermeden yapıyor işini.