Taşındım , kayınvalidemin bi üst mahallesindeyim,her şey tuhaflaştı ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlım gerçekten sevgisine inanıyorum , beni sevdiğine inanıyorum, değer verdiğine .., ama bilmiyorum bazen acaba yanlış mı dusunuyorumm

Yol yakınken bence bir an önce başka yerden ev tutun işi inada bindirin yoksa buralarda çok dert yanarsın

Yani şöyle diyeyim size , nişanlım ilgili gibi görünüyor örneğin bana karşı ilgisizliği yok ama daha nikah tarihini bile alamadı , çünkü haftanın her günü çalışıyor ;( yani ilgisizliği böyle konularda olsada haftanın her günü çalışmasına bağlıyorum , bilmiyorum neden böyle oluyor, bana karşı ilgisi var ilgisiz değil ama bi şeyler eksik tanımlayamiyorum

Nişanlım gerçekten sevgisine inanıyorum , beni sevdiğine inanıyorum, değer verdiğine .., ama bilmiyorum bazen acaba yanlış mı dusunuyorumm
Yaşayan sensin tabii, daha iyi hissedersin bunu ama yazdıklarına göre değer vermiyor gibi. Her şeyi kabul ettiğin için ve hatta sırf memursun diye ısrarcı gibi geldi bana da buradaki herkese de. Farkındasın zaten eksiklikleri. Niye kendini zora sokuyorsun ki? Evlenince boşanma, mahkeme falan uğraşacağına ye, iç, gez ve "acaba?" dedirtmeyecek biriyle ol

Ya nolur neden bunu kendine yapıyorsun? Henüz evlilik yokken geri dönmek bu kadar kolayken neden ısrarla hayatıni düşüncesizce mahvetmeye çalışıyorsun? Bırak git . Bırak.

Bu ev için ben olur demiştim ama nereden bileyim böyle bu kadar mahalle arası bi yer olduğunu ;(

Ya nolur neden bunu kendine yapıyorsun? Henüz evlilik yokken geri dönmek bu kadar kolayken neden ısrarla hayatıni düşüncesizce mahvetmeye çalışıyorsun? Bırak git . Bırak.
Bırakmak için söyledim bugün bana gelmiş bi sene burda durup taşınacağız dedi , beni ikna etmek için elinden geleni yapıyor

Helal olsun sana zorunlu 2 haftada kayinvalidenin evine gidip yemek bile hazirladin demek. Kac senelik evliyum daha 1 kere bunu yapmadigim icin kendimden utandim

O kadar caba gosterdin ve bir koca buldun insanogluna iyilik yaramiyor iste koca bu ya boru mu sikayet ediyorsun. Esin halleder dert ettigin seye bak. Adam cozum noktasi gibi adam oturdugu yerden her seyi hallediyor ama sen hep sikayet ediyorsun zorunlucum. Ayip yaptigin. Cocuk olunca her sey duzelir dert ettigin seye bak.

Ya param yok diyorsun dakikası bilmem kaç liradan iğneli epilasyona gidiyorsun senin gerçekten forumla dalga geçtiğini düşünüyorum.
Borç ile gidiyorum çünkü bi lazer yüze 350 tl iğneli 600 yapacak bi şeyim yok ben 7 senedir lazer görüyorum

Bırakmak için söyledim bugün bana gelmiş bi sene burda durup taşınacağız dedi , beni ikna etmek için elinden geleni yapıyor
Hayır İnan bana tasinmayacsk. Nişanlında hata bulmuyorum o öyle bir insan. Hatalı olan sensin. Tüm şikayet ettigin her şeye onay verdin . Zaman gectikce duzelmeyecek . Çünkü sen onların yaşamına kendi iradenle dahil oluyorsun. Ve şimdi çaresi var geri dön.

O da bana bugün bunları dedi , nerede olursa yaşarım diyen sendin dedi ama bana gelip de çıkma mutfak dolabı koyacakları evi söylemedi ya da duşakabini olmayan , ya da banyo dolabı olmayan evi söylemedi ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…