-
- Konu Sahibi zorunlualann
Yok benim zorunludan oyle buyuk beklentilerim yok. Gelip icini dokup gidiyor. Hatta bir konusunda sormustum amac ne gunluk olarak mi kullaniyorsun demistim yazip rahatliyorum demisti. Cok sey etmemek lazim.Ben de öyletabi bir yanım atanmış meslek sahibi bir kadının aklının başına gelmesini de bekliyor
Duşakabin ve davlumbazlı ocak da yok
Ben burdaki uyelerin hicbirine katilmiyorum zorunlucum. Bence bu adam sana baya deger veriyor. En azindan işe girdi, ev tuttu. Klozeti yok ama olsun, cok muhim bisey degil klozet
Ya bu adam zorunlunun insta sifesini aldi, reglini umursamadi, evlenmek istedi, kim deger vermiyor diyorsa kiskaniyordur netise girme kismi beni ikna etmedi ama olsundu.
Bencede kiskaniyolar. Her memeli regl oluyo zaten normal yani, insta sifresi alan erkek sahiplenen erkektir bence cok etkileyici, e bide gonlunu eğlendirmiyo bak evleniyo. Diger adam gibi kendine pizza yaptirip, borclari takip kacmadi
Reglini umursamadi derken baska bir sey demek istemistim ama acik acik yazamadim :) malum zorunlunum konularinin buyuk cogunlugu +18adam bir kere pasta sevmiyor ya pasta sevseydi o borclar kaca katlanirdi
Aaa simdi düştü jetonkarşı konulmaz bi cekim var demekki aralarinda.
Ay bu arada sen konuya vakifsin. Adam zorunlunun borcunu biliyor mu? En son 300bin civarindaydi
Biliyor hallederiz demisti
Klozete çözüm yok amaOlsun kiz dert ettigin seye bak. Yemegi kaynanasinda yer. Hava sicak oldugu icin dustan kalan sular da buharlasir gider
Klozete çözüm yok ama
Dur bakalım kaynanası olacak mı hallederiz kadir nikah tarihi almıyormuş.Kaynanasina giderhatta belki beraber yasarlar
Klozete çözüm yok ama
Masraf reis banlıNedense bunu okuyunca nuranka aklima geldiaman asktan daha mi onemli sankim ya.
Uzun sürdü bi wc nelere sebeb oldu oysa ne güzel sohbet gidiyorduNedense bunu okuyunca nuranka aklima geldiaman asktan daha mi onemli sankim ya.
Dur bakalım kaynanası olacak mı hallederiz kadir nikah tarihi almıyormuş.
Uzun sürdü bi wc nelere sebeb oldu oysa ne güzel sohbet gidiyordu