Taşındım , kayınvalidemin bi üst mahallesindeyim,her şey tuhaflaştı ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de öyle tabi bir yanım atanmış meslek sahibi bir kadının aklının başına gelmesini de bekliyor
Yok benim zorunludan oyle buyuk beklentilerim yok. Gelip icini dokup gidiyor. Hatta bir konusunda sormustum amac ne gunluk olarak mi kullaniyorsun demistim yazip rahatliyorum demisti. Cok sey etmemek lazim.

Ben burdaki uyelerin hicbirine katilmiyorum zorunlucum. Bence bu adam sana baya deger veriyor. En azindan işe girdi, ev tuttu. Klozeti yok ama olsun, cok muhim bisey degil klozet

Ya bu adam zorunlunun insta sifesini aldi, reglini umursamadi, evlenmek istedi, kim deger vermiyor diyorsa kiskaniyordur net ise girme kismi beni ikna etmedi ama olsundu.

Ya bu adam zorunlunun insta sifesini aldi, reglini umursamadi, evlenmek istedi, kim deger vermiyor diyorsa kiskaniyordur net ise girme kismi beni ikna etmedi ama olsundu.

Bencede kiskaniyolar. Her memeli regl oluyo zaten normal yani, insta sifresi alan erkek sahiplenen erkektir bence cok etkileyici, e bide gonlunu eğlendirmiyo bak evleniyo. Diger adam gibi kendine pizza yaptirip, borclari takip kacmadi

Bencede kiskaniyolar. Her memeli regl oluyo zaten normal yani, insta sifresi alan erkek sahiplenen erkektir bence cok etkileyici, e bide gonlunu eğlendirmiyo bak evleniyo. Diger adam gibi kendine pizza yaptirip, borclari takip kacmadi

Reglini umursamadi derken baska bir sey demek istemistim ama acik acik yazamadim :) malum zorunlunum konularinin buyuk cogunlugu +18 adam bir kere pasta sevmiyor ya pasta sevseydi o borclar kaca katlanirdi

Reglini umursamadi derken baska bir sey demek istemistim ama acik acik yazamadim :) malum zorunlunum konularinin buyuk cogunlugu +18 adam bir kere pasta sevmiyor ya pasta sevseydi o borclar kaca katlanirdi

Aaa simdi düştü jeton karşı konulmaz bi cekim var demekki aralarinda.
Ay bu arada sen konuya vakifsin. Adam zorunlunun borcunu biliyor mu? En son 300bin civarindaydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…