-
- Konu Sahibi zorunlualann
Borç ile gidiyorum çünkü bi lazer yüze 350 tl iğneli 600 yapacak bi şeyim yok ben 7 senedir lazer görüyorum
Cidden " nerede olursa yaşarım " cümlesini kurduysan lütfen o insanlardan şikayet edip durma. Gideceğin de yok. Sağlığına şükür duası okuyup yasa git ne diyeyim bilemedimO da bana bugün bunları dedi , nerede olursa yaşarım diyen sendin dedi ama bana gelip de çıkma mutfak dolabı koyacakları evi söylemedi ya da duşakabini olmayan , ya da banyo dolabı olmayan evi söylemedi ,
Neden borçla gidiyorsun kıllı gezmen eve haciz gelmesinden daha mı önemli?Borç ile gidiyorum çünkü bi lazer yüze 350 tl iğneli 600 yapacak bi şeyim yok ben 7 senedir lazer görüyorum
Yollamadı daha , kayınpeder maaaşı alınca yollayacakmış , Kayınvalidem yatak odası takımınıda aldı ona biz sonra odeyecegız
Sonra siz odeyecekseniz onu kayinvaliden almış olmuyor .Yollamadı daha , kayınpeder maaaşı alınca yollayacakmış , Kayınvalidem yatak odası takımınıda aldı ona biz sonra odeyecegız
Tabiki daha onemli ne sacma sorular bunlar. Evelecek kadin killi olur mu hic aaaNeden borçla gidiyorsun kıllı gezmen eve haciz gelmesinden daha mı önemli?
Yani şöyle diyeyim size , nişanlım ilgili gibi görünüyor örneğin bana karşı ilgisizliği yok ama daha nikah tarihini bile alamadı , çünkü haftanın her günü çalışıyor ;( yani ilgisizliği böyle konularda olsada haftanın her günü çalışmasına bağlıyorum , bilmiyorum neden böyle oluyor, bana karşı ilgisi var ilgisiz değil ama bi şeyler eksik tanımlayamiyorum
Aslında kendi için yaptığı en doğru şey o . Çünkü kendisi için para harcıyor sümsük nişanlısı ve kendisine mutfak dolabı bile olmayan evi layik gören nişanlı ailesi için değil .Tabiki daha onemli ne sacma sorular bunlar. Evelecek kadin killi olur mu hic aaa
Yanlış düşünmene sebep olan ne oldu tatlı kız? Günahını alma çocuğun.Nişanlım gerçekten sevgisine inanıyorum , beni sevdiğine inanıyorum, değer verdiğine .., ama bilmiyorum bazen acaba yanlış mı dusunuyorumm
Çok ilginç.bi şeyler eksik tanımlayamiyorum
5 odayı doldurmayı başardın yani, helâl olsunBende buna kızıyorum bi tane boş oda vardı ona kendi istediğim gibi düzecektim yine olmadı
Hayır olmaz, aşk olsun. Hemen başka eve geçerlerse aldıkları eşyalar direk o adrese gelir ve taşınma masrafı yapamazlar. Onların mutlaka 1 yıllık çiçeği burnunda eşyayı evden eve taşıyarak zarar vermesi lazım. Neden bu enayilik haklarını ellerinden almaya çalışıyorsun ki, kimsin sen akıl verecekYol yakınken bence bir an önce başka yerden ev tutun işi inada bindirin yoksa buralarda çok dert yanarsın
Yakında balkondaki ipte kaynananın donları asılı olacak. Alış gülüm müstahak sana gülümBugün inanki dedim , atarım nişanı bu evde kendin oturursun dedim bir sene buradayız sonra taşınacağız diyor , of ben aklımı kaçıracağım ya , evde abisinin eşyalarının ne işi var ya
Lütfen yazma aralığınızı daha kısa tutun ben özlüyorum sizi yazmadığınız zaman. Bir de merak ediyorum beni merakta bırakmayın
Başka ev de kayınvalide evi. Nikahtan sonra eşyaları zorunlunun sırtına yükleyip oraya götürecekler.üstüne bi de çocuk. Zorunlu çalışıp para getirecek çocuk da mahalleden kedilere nasıl davranılacağını öğrenecekHayır olmaz, aşk olsun. Hemen başka eve geçerlerse aldıkları eşyalar direk o adrese gelir ve taşınma masrafı yapamazlar. Onların mutlaka 1 yıllık çiçeği burnunda eşyayı evden eve taşıyarak zarar vermesi lazım. Neden bu enayilik haklarını ellerinden almaya çalışıyorsun ki, kimsin sen akıl verecek
Ben de öyleBende bendeozellikle su dugunden sonraki konular icin simdiden heyecan yapmaya basladim :)
Nasıl yani değer vermiyor mu ;(
Duşakabin ve davlumbazlı ocak da yokBen burdaki uyelerin hicbirine katilmiyorum zorunlucum. Bence bu adam sana baya deger veriyor. En azindan işe girdi, ev tuttu. Klozeti yok ama olsun, cok muhim bisey degil klozet