Taşındım , kayınvalidemin bi üst mahallesindeyim,her şey tuhaflaştı ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Borç ile gidiyorum çünkü bi lazer yüze 350 tl iğneli 600 yapacak bi şeyim yok ben 7 senedir lazer görüyorum

Ya evet o konunu gecen gun gordum ve baya bir sasirdim. Sirt bolgende, gobeginde, bilmem nerende o kadar killanma normal mi ya? Sen bir doktora gittin mi? Belki de bir seyden kaynaklaniyordur bu kadar kil tuy bana fazla geldi.

O da bana bugün bunları dedi , nerede olursa yaşarım diyen sendin dedi ama bana gelip de çıkma mutfak dolabı koyacakları evi söylemedi ya da duşakabini olmayan , ya da banyo dolabı olmayan evi söylemedi ,
Cidden " nerede olursa yaşarım " cümlesini kurduysan lütfen o insanlardan şikayet edip durma. Gideceğin de yok. Sağlığına şükür duası okuyup yasa git ne diyeyim bilemedim

Yani şöyle diyeyim size , nişanlım ilgili gibi görünüyor örneğin bana karşı ilgisizliği yok ama daha nikah tarihini bile alamadı , çünkü haftanın her günü çalışıyor ;( yani ilgisizliği böyle konularda olsada haftanın her günü çalışmasına bağlıyorum , bilmiyorum neden böyle oluyor, bana karşı ilgisi var ilgisiz değil ama bi şeyler eksik tanımlayamiyorum

İşte seni kaçırmayacak kadar ilgileniyormuş gibi yapıyor, aslında ilgili falan değil ve zerre değer vermiyor. O evde bir sene falan oturmayacaksınız, gayet de uzuuun uzun orada yaşayacaksınız. İnsanlar burada mutsuz olacağını söyledi, gittin mutsuzsun, daha da mutsuz olacaksın diyorlar ama sen bildiğini okuyacaksın. Dibin dibini görene kadar devam.

Yol yakınken bence bir an önce başka yerden ev tutun işi inada bindirin yoksa buralarda çok dert yanarsın 🙈
Hayır olmaz, aşk olsun. Hemen başka eve geçerlerse aldıkları eşyalar direk o adrese gelir ve taşınma masrafı yapamazlar. Onların mutlaka 1 yıllık çiçeği burnunda eşyayı evden eve taşıyarak zarar vermesi lazım. Neden bu enayilik haklarını ellerinden almaya çalışıyorsun ki, kimsin sen akıl verecek

Son düzenleme:
Bugün inanki dedim , atarım nişanı bu evde kendin oturursun dedim bir sene buradayız sonra taşınacağız diyor , of ben aklımı kaçıracağım ya , evde abisinin eşyalarının ne işi var ya
Yakında balkondaki ipte kaynananın donları asılı olacak. Alış gülüm müstahak sana gülüm 😘

Kendinize acımıyorsunuz, kıymetini bilmiyorsunuz ve başkalarının yapmasını bekliyorsunuz. Bunu kendinize yapmayın. Herkes evlenmek, çocuk yapmak zorunda değil.
Diğer konularınızı da okumuştum. İlgisizlikten yakınıp hala adamın peşinde koşuyorsunuz. Aşkımdam ölüyorum der gibi bir haliniz de yok ama nedense daha evlenmediğiniz bir kişi ve ailesi için sürekli dertli ve üzgünsünüz.
Yazık etmeyin kendinize.
Seçimlerimiz de kaderi etkiliyor ve siz bile bile kırık merdivenden yukarı çıkacağım diye uğraşıyorsunuz.

Hayır olmaz, aşk olsun. Hemen başka eve geçerlerse aldıkları eşyalar direk o adrese gelir ve taşınma masrafı yapamazlar. Onların mutlaka 1 yıllık çiçeği burnunda eşyayı evden eve taşıyarak zarar vermesi lazım. Neden bu enayilik haklarını ellerinden almaya çalışıyorsun ki, kimsin sen akıl verecek
Başka ev de kayınvalide evi. Nikahtan sonra eşyaları zorunlunun sırtına yükleyip oraya götürecekler.üstüne bi de çocuk. Zorunlu çalışıp para getirecek çocuk da mahalleden kedilere nasıl davranılacağını öğrenecek :KK43: aksini düşünen var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X