Taşındım , kayınvalidemin bi üst mahallesindeyim,her şey tuhaflaştı ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akılsız başın cezası böyle çekiliyor işte zorunlu, ne aklın var ne yaptırım gücün, güdülmeye makumsun. Kolay gelsin canım

Siz buraya surekli konu acan kisiydiniz sanki yanlis hatirlamiyosam bakmam kim nedir diye de ona ragmen aklimda kalmissiniz.. ? Yanlis anlamayinda ben acıdan huzursuzluktan beslendiginizi dusunuyorum baska aciklamasi olamaz yahu. Kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz burdaki kadinlar ne yapsin size gunluk olarak yazip rahatlarim mi diyorsunuz anlamadim ki.

Allah Allah.. her şey mükemmelken nasıl böyle oldu anlamadım

Ya ilk kez yazıyorum ama birkaç konunu okudum ve biliyorum seni. Cidden merak ettiğim birkaç şey var. Üzülüyorum da aslında keşke kendine yapmasan bunu. Neden bu adamla devam ediyorsun ilişkiye? Kesinlikle yargıladığım için değil bu arada. Sadece çok mutlu olduğunu sanmıyorum. Yalnız hissediyorsun gibi geliyor hatta bana. Bütün sorumluluğun sende olması ve nişanlının umursamaz olmasından da baya yorgunsun. Çok mu seviyorsun onu, bunun için mi?

Gözümüzün önünde ne hayatlar kayıyor ya Rabb! Herkese üzülürüm ama genç, ayakları üstünde duran, üstelik okumuş insanların (okumak her şey değil ama görece bir tık daha bilinçli olmaları gerek diye düşünüyorum) böyle freni patlamış kamyon gibi sürüklenmelerine içim gidiyor. Laf anlasa tamam ama o da yok... İlla yaşayacak!
Bi de, aile yok mu? Onların müdahalesi, lafı falan geçmiyor hiç

Bu kafayla daha çooookkkk çekeceksin zorunlu...

Canim benim bunlar daha iyi günlerin. Sana herkes aynı şeyleri söyledi ama inanmak istemiyorsun. Bu mutsuzluğun evlenince on katına çıkacak. Nişanlın diyor ta bir yıl sık dişini, palavra inanmak. Düğün olsun anında çocuk yapıp seni o eve mecbur bırakacak. Dur daha kaynana olayları bir başlasın, o zaman seyret sen şenliği evlenme şu adamla, yakma kendini. Evlenince mutsuzluguna mum dikecekler Z zorunlualann

Zorunlu konu acarsın gidersin cevap bile vermezsin

Merak ediyorum cidden cavap verirmisin senin ailen ne diyor bütün bu yaşadıklarına
Ailesi bıkmış artık 'evde ne varmış? kır kıçını otur' diyorlar.

Yorma kendini kuzum yaaaa, ben artık pes ettim laf sokup diğer laf sokanları okuyorum eğlenceli oluyor. Nasıl olsa bildiğini okuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…