Taşındım , kayınvalidemin bi üst mahallesindeyim,her şey tuhaflaştı ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle demeyin okuyorum yşne ;(
Gözün kör olacak kadar çok mu aşıksın, ne bilim cinsellik oldu da çok mu çekiliyorsun, herkes öğrendi süreci ve dönemem, rezil olurum mu diyorsun, desinler ki evlenmiş olmak için mi evleniyorsun? Herkesin motivasyonu farklı sonuçta. Yanlış anlama, eleştirmek değil tabii, gerçekten merak ediyorum

Hatırlıyorum o konuyu, az önce yazdım. Bıktılar artık işte, evlensin de nasıl olursa olsun durumuna geldiler.

Sen istedin yavrum bunları. Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen canımcım

Öyle demeyin okuyorum yşne ;(
Okumak yetmiyor, icraata geçmek lazım, boş okumanın anlamı yok. Sen kendi hayatının katilisin zorunlu, bizim yazdıklarımız bu gerçeği değiştirmeni sağlamıyor. Sen önerilenin tersini yapmakta ısrar ediyorsun

Sormadın mı zorunlu? Kimse bilmiyor mu? Barınağa götürmüşlerdir belki ya da belediyeyi aramışlardır.

Nisan esyalar hazirliklar geri donusu yok gibi gelir icindeyken ilerde daha iyi olur dersinde nikah masasindan donenler var gelin ata binmis ya nasip demis. Allah birsuru sebep gozune gosteriyorsa butun hayatini feda etmektense suandakiler hic kalir yaninda. Insan goz gore gore duzelir diye beklememeli. Ben cekerim diye dusundun hadi kendini feda ettin cocuk olunca ne olacak.

Siz zaten burayı günlük gb kullanıyorsunuz dimi,öyle bir ifadenz vardı diye hatırlıyorum.
Doğru hatırlıyorsam
Sevgili günlük herşeyi görüp,yaşayıp sonra neden şaşırıyorum,şaşırdığım için günaha giriyor muyum? Diye yerinize yazsam siz okuyunca bu kadına okadar söyledik bile bile başını yakıyorsun ama yok anlamadı,anlamayacak
Evet söylersiniz.
Siz iflah olmayacaksınız

Ay evet ben de çok merak ediyorum

Halledersiniz gülüm üzülme, ne zararı var eşyaların. 5 oda nasıl dolacak başka, bütün gereksiz eşyayı depo yerine senin odalara tıkacaklar. Boş mu dursun odalar ama, ayıp ediyorsun.
Bende buna kızıyorum bi tane boş oda vardı ona kendi istediğim gibi düzecektim yine olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…