Taşındım , kayınvalidemin bi üst mahallesindeyim,her şey tuhaflaştı ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün inanki dedim , atarım nişanı bu evde kendin oturursun dedim bir sene buradayız sonra taşınacağız diyor , of ben aklımı kaçıracağım ya , evde abisinin eşyalarının ne işi var ya

Aaa öyle miymiş? Kaçırmışım orayı. Teşekkür ederim. E aile yanında olmasa kız da daha da hata yapıyor işte
Geçen konusunda yazmıştı aralara bir yere. Ya bununla uğraşılmaz ki, daha önce köyden birini önerdiler çocukla tanıştığı gün el ele dayısına bayramlaşmaya gitti. Bir de ben ne yaptım ki diye sormuştu. Evlensin de başkası uğraşsın diye bakıyorlar.

Ailesi bıkmış artık 'evde ne varmış? kır kıçını otur' diyorlar.
Zemheri zorunlunun en eski konularını biliyormusun bilmem memlekete gitti sevgilisi varken orda görücü usulü biriyle tanıştırdılar aileden birinin oğluydu ailesi muhafazakar törelere adetlere bagli hatta babasıyla kavga etmişti dayakta mi yedi ne hatırlayamadım ondan sordum bütün bunlardan haberleri varmı acaba diye

Bugün inanki dedim , atarım nişanı bu evde kendin oturursun dedim bir sene buradayız sonra taşınacağız diyor , of ben aklımı kaçıracağım ya , evde abisinin eşyalarının ne işi var ya
Şşşşşş sakin ol, zorla bir koca buldun. Bir beyaz eşya uğruna bırakma yuvanı.
Birşey yok bişey yok bişey yok...

O kadar ağladım ki , kedimi naptılar ya , Allahım gerçekten çok kötü insanlar , o kedilere bunu yapan insanlara ne kötülük etmez , burada çok hırsızlık olayları oluyor diye eve kamera bile taktırmış adam ;(

Sabır niye çekiyorsun ? Başına ne geliyorsa bile isteye ,güle oynaya yapıyorsun. Bir genç kız kendi hayatını, kendi elleriyle nasıl mahf ediyor bize de full HD izletiyorsun. Dilerim Allah'tan yanılan biz oluruz. Sen de vay be değdi dersin.

Allah canını almasın daha evlenmeden kaynanaya yemek hazırlamak ne? Ha ben evliyim hazırlamıyorum o ayrı.
Bende başta yaptım şimdi gitmiyorum , yemek hazırlamayı seviyorum diye yapayım dedim ama içimden gelmedi şimdi , bana diyor ki paranızı biriktirin deyip duruyor

Sen kendine bu insanları layık görüyorsun. İmzayı atınca bak gör ne yaşatacaklar . Bak yaziyorum ev iki katlı, abisi üst kata yerleşir

Halledersiniz gülüm üzülme, ne zararı var eşyaların. 5 oda nasıl dolacak başka, bütün gereksiz eşyayı depo yerine senin odalara tıkacaklar. Boş mu dursun odalar ama, ayıp ediyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…