Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

çok özür dilerim, vaktini alıyorum ama, bi konu daha var.. bunun için de kart seçebilir miyim ?

1. Kupa Sekizlisi
2.Para Sekizlisi
3.Para Dörtlüsü
4.Ters Gelen Beşlisi
5.Ters Gelen Joker
6.Ters Gelen Yıkılan Kule
7.Ters Gelen Değnek Ası
8.Ters Gelen Kupa İkilisi
9.Kupa Beşlisi
10.Ters Gelen Kupa Prensi

umarım doğrudur :)

1. Kupa Sekizlisi
2.Para Sekizlisi
3.Para Dörtlüsü
4.Ters Gelen Beşlisi
5.Ters Gelen Joker
7.Ters Gelen Değnek Ası
9.Kupa Beşlisi

Ne için bu açılım?
İş mi?Bir de 4.kartı tekrar yazar mısın?

Son düzenleme:
Kartları yazdıktan sonra aşk, para, sağlık, iş, aile.. Neyle ilgilisiyle onu tek kelime halinde yazmamız yeterli sanırım :44:

1. Kupa Sekizlisi
2.Para Sekizlisi
3.Para Dörtlüsü
4.Ters Gelen Beşlisi
5.Ters Gelen Joker
7.Ters Gelen Değnek Ası
9.Kupa Beşlisi

hımm...Şimdi herşeyi bırakıp gitmek istediğin görülüyor.Ayrılmak istemişsin belli Zaten.Ama çok emek verdiğinde görülüyor.Hani bu kadar emeğin karşılığını almalıyım düşüncesi seni engellemiş.Zaten artık emeğinin karşılığını almayada başlamışsın.Senin bu ilişkiyi sahiplendiğini gösteriyor.Bu konuda çok sıkıntı yaptıgın ve yapacagın görülüyor canım.Bİlmiyorum bir baskı var üzeerinde.Bir süre daha devam edecek bu baskı durumu ama.Ama bu şeyi kafana taktığın sürece aranızdaki lişkiyi bozacak gibi görünüyor.ve pişman olacagın görünüyor.Ters gelen kupa ikilisi bunu ifade ediyor.Bak dikkat et bu nedenle onu kaybedebilirsin.Dikkatli ol.Çok kafana takma bence

hımm...Şimdi herşeyi bırakıp gitmek istediğin görülüyor.Ayrılmak istemişsin belli Zaten.Ama çok emek verdiğinde görülüyor.Hani bu kadar emeğin karşılığını almalıyım düşüncesi seni engellemiş.Zaten artık emeğinin karşılığını almayada başlamışsın.Senin bu ilişkiyi sahiplendiğini gösteriyor.Bu konuda çok sıkıntı yaptıgın ve yapacagın görülüyor canım.Bİlmiyorum bir baskı var üzeerinde.Bir süre daha devam edecek bu baskı durumu ama.Ama bu şeyi kafana taktığın sürece aranızdaki lişkiyi bozacak gibi görünüyor.ve pişman olacagın görünüyor.Ters gelen kupa ikilisi bunu ifade ediyor.Bak dikkat et bu nedenle onu kaybedebilirsin.Dikkatli ol.Çok kafana takma bence

çok teşekkür ederim dikkat edicem.. peki bu atlatmam gereken olayı atlatabilecek miyim ?

Doğum tarihim: 15.04.1991 Doğum tarihi: 05.10.1989 (Evlilik)

1-Kılıç İkilisi (ters)
2-Kılıç Yedilisi
3-Kupa Dokuzlusu
4-Azize
5-Değnek Onlusu
6-Kupa Üçlüsü (ters)
7-Kupa Dörtlüsü
8-Değnek Kralı
9-Kılıç Beşlisi
10-Değnek Ası (ters)

Bana da bu kartlar çıktı rica etsem bakar mısınız? :kk77:

Doğum tarihim: 15.04.1991 Doğum tarihi: 05.10.1989 (Evlilik)

1-Kılıç İkilisi (ters)
2-Kılıç Yedilisi
3-Kupa Dokuzlusu
4-Azize
5-Değnek Onlusu
6-Kupa Üçlüsü (ters)
7-Kupa Dörtlüsü
8-Değnek Kralı
9-Kılıç Beşlisi
10-Değnek Ası (ters)

Bana da bu kartlar çıktı rica etsem bakar mısınız? :kk77:

Şimdi bu kişinin sana karşı bir ihaneti oldugu görülüyor.Sadakatsizlik olmayabilir ama bir konuda yalan söylemiş sana.
Haliyle sende sıkılmışsın.Bu kişi bir şeyleri alıp gitmek istemiş ama pek yapamamış gibi.Çünkü güven ve bir rahatlık var.Senin ona karşı onunda sana karşı.Azize kartı ve degnek onlusu gelmiş bunlar güzel Senin ne kadar sabırlı oldugunu ve Bu sabrının sonucunu yaşadıgınız ilişkinin güzel olmasıyla mutlu olmasıyla alacagını söylüyor.İlişkiniz inişli çıkışlı olacak.Hani belki bir kere söz yada nişan yolundan dönebilrisiniz ama sonuçta bir evlilik olacagını söyleyebiliri.Ateş grubundan bir bey nedeniyle bazı baskılara maruz kalıyor ya da kalacaksınız.Bu sizi biraz yıpratacak gibi duruyor ama yine de aranızın düzeleceği görünüyor.​

Tarotun bir dezavantajıda insanı yorması.Zihinsel olarak.Bugünlük bu kadar benden.Yazarsanız yine yorumlamaya çalışırım yarın.

Şimdi bu kişinin sana karşı bir ihaneti oldugu görülüyor.Sadakatsizlik olmayabilir ama bir konuda yalan söylemiş sana.
Haliyle sende sıkılmışsın.Bu kişi bir şeyleri alıp gitmek istemiş ama pek yapamamış gibi.Çünkü güven ve bir rahatlık var.Senin ona karşı onunda sana karşı.Azize kartı ve degnek onlusu gelmiş bunlar güzel Senin ne kadar sabırlı oldugunu ve Bu sabrının sonucunu yaşadıgınız ilişkinin güzel olmasıyla mutlu olmasıyla alacagını söylüyor.İlişkiniz inişli çıkışlı olacak.Hani belki bir kere söz yada nişan yolundan dönebilrisiniz ama sonuçta bir evlilik olacagını söyleyebiliri.Ateş grubundan bir bey nedeniyle bazı baskılara maruz kalıyor ya da kalacaksınız.Bu sizi biraz yıpratacak gibi duruyor ama yine de aranızın düzeleceği görünüyor.​

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim canım :KK19: İhanetle ilgili bişey yaşamadım aslında belki bilmediğim bişey olabilir geçmişte bilmiyorum ama diğer yazdıklarının hepsi uygun. genel olarak. Ateş grubundan bir bey dediğiniz başka biri mi? :44:

Zaten bir sadakatsizlikten ziyade bir yalan gibi geldi bana.
Onun dışında ateş grubu bey büyük biri otoritesi olan biri onun tarafında ya da sizin tarafınızda.Hani bu bey bu ilişkiyi istemeyebilir.Yine de evlilik olacak gibi görünüyor.Tabi Allah bilir.Benim ki sadece bir yorum.

Cnm bn sana özelden yolladım kart isimlerini banada bakarmısın merakla bekliyorum yorumunu:26:

KADER ÇARKI
01 KILIÇ ASI
03 TILSIM ÜÇLÜSÜ
09 KILIÇ DOKUZLUSU
TILSIM UŞAĞI
07 TILSIM YEDİLİSİ
XII ASILAN
yorumunu bekliyorum canım

Sanırım sende ilişki açılımı yaptın.Hemen yorumlayayım.
İlk çıkan kart sizin ilişkinizi temsil etmekte ; ne mutlu size ki birbiriniz için yaratılmış olarak görünüyorsunuz.
Hani derler ya ' o benim kaderim' işte sizinkisi öyle.Senin doğum tarihini bilmediğim için Söyle yorum yapacağım.Senin biraz aşkın hareketli.Yani sen ilgili kişiyi büyük bir aşk ile seviyorsun.Ama bir korkun var bu ilişkide bilmiyorum.Bir yere mi başvurman gerekiyor işle ilgili onun olmayacağına ve maddi olarak sizi etkilemesinden korkuyorsun.Şöyle olabilir Misal bu sene kpss var degil mi sen bu sınava başvurdun.Ola ki kazanman halinde başka bir şehire atanma durumunda Sevdiceğinden ayrı kalmak ya da uzak kalmak ilişkinizi etkiler diye korkuyor olabilirsin.Canım bir donem sizi çok ciddi problemler bekliyor.Gerçekten ciddi sorunlar o kadar ki sana kabus gösterecek uykundan edecek.
Erkek arkadaşının tarafına bakarsam ;
onun tarafında biraz maddiyat var.Tipik erkek işte :) Aslında bu ilişkide çok şanslı olduğunu düşünüyor.Yani seni bulduğu için.
Hatta çok ciddi bir emek verdiği ama bu emeğinin karşılığını alamadığı görülüyor.Sanırım erkek arkadaşın toprak grubu.Ya da onun özelliklerini taşıyor.Hırslı Tuttuğunu koparan ve azimli.Korkuları maddiyat üzerine Bilmiyorum iş durumu ne ama Şu an her ne işi yapıyorsa karşılıgını tam alamayıp istediğini yapamayacağını düşünüyor.Ama erkek arkadasın biraz sabretsin.Emeğinin karşılıgını alacak
Bak bu maddiyatı çok kafasına takıyor hatta sana bile belli etmiyor olabilir.Evli misiniz bilmiyorum ama öyle bir kararı bu dönem içerisinde bekleme çünkü erteleme görünüyor.Belki de senin kabusun olacak şey bu dur :) Şakası bir yana kötü bir fal değil.İkiniz içinde iyi aslında sadece sabır gerektiren durumlar var.Allah'ım da izin verirse her şey güzel olacaktır.İnanın yeter.

X