- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
-
- Konu Sahibi emptychild
affınıza sığınarak bir arkadaşım için baktırmak istiyorum. kendisi terazi burcu 23 eylül 1985 doğumlu, erkek arkadaşı balık burcu 15 mart 1982 doğumlu
ilişkileri için
1-ters gelen para beşlisi
2-ters gelen kılıç ası
3-asılmış adam
4- ters gelen kupa prensi
5-ters gelen değnek onlusu
6-ters gelen para şövalyesi
7-mahkeme
8- ters gelen yıldız
9-ters gelen güneş
10-değnek kralı
iş için
1-ters gelen ay
2- değenek dokuzlusu
3-ters gelen kılıç onlusu
4-kupa üçlüsü
5-ters gelen kılıç dokuzlusu
6-para üçlüsü
7-ters gelen kupa ası
8-ters gelen kılıç altılısı
9-para kralı
10- kader çarkı
şimdiden çok teşekkür ederim...
kartları yorumlayan arkadaşımız günde 2 kişiye baktığı için herkesi sıraya koydu. size yarın bakacağını yazmış zaten
yarın bakıcağını belirten bi ileti görmüş olsaydım bekleyenlerdenim die yazmazdım..sıraya koyduğunu yazdığını zaten biliyorum.. belirtmenize gerek yoktu sizin.. yine de teşekkür ederim ama...
Klavyemde problem var o nedenle kelimeler birbirine girebilir.
ilişkisi için;
Arkadaşının şu anda duygusal anlamda yalnız olduğu görülüyor.Sanırım erkek arkadaşıyla bazı kötü durumları olmuş.Ve çok üzgün olduğu çıkmış.Arkadaşının şans kartı ters dönmüş.bir süre daha şansızlığı devam edecek sanırım.Bazı engeller ve karışıklıklar var ilişkisinde.Sabır ettiği çıkıyor.Acı çekiyor ama kimseye belli etmemeye çalışıyor.Sabırla ilgili kişi gelsin diye bekliyor.Erkek arkadaşının sırtında çok ağır yükleri var.Birden fazla sorumluluk almaya çalışıyor.Her işe ben koşturayım diyor.Sonra da altında eziliyor.Birazda dengesiz olduğu çıkmış.Pek tutarlı biri değil.Elindekinin de kıymetini bilmiyor.(tipik erkek işte:)şimdi gelecek kartında başka bir erkek çıkmış.Toprak grubu bir erkek.Sanırım arkadaşın bu kişiyi ilk etapta istemeyecek.Ama bu erkek kız arkadaşına yenilenmesi için fırsat.Eskiden ; eskinin yıprattıklarını toparlaması için yeniden doğuş için.Balık burcu çocukta üzgün veriyor kartlar.O da bu aralar pek iyi denilemez.Kız arkadaşının bu aralar aşk konusunda pek şansı yok ne yazık ki istediği gibi gitmeyecek.Eğer bu balıkla ayrı değilse ayrılabilir .Ve kader kartında ateş grubu bir bey gelmiş.Ateş grubundanda olabilir.Onun etkisini almış biri de olabilir.
İş için;
Şu an çalışıyor mu arkadaşın ama birilerinden emir aldığı çıkmış.Sanırım ast-üst ilişkisi olan bir iş yerinde.Ve sinir bozukluğu var.Biraz keyfini kaçıran insanlar var.Sanki arkadaşının etrafında oyun çevirenler çıkmış.Bunlarla çok mücadele ediyor ya da edecek.Hakikaten çok moralini bozuyorlar arkadaşının.Sırtından vurmuşlar kızın sanki ; uykuları kaçmış.İş yerindeki başarılarda pek kalıcı durmuyor.Kız emek veriyor ama bir kulp bulunuyor sürekli.
Başka bir yere başvuruda bulunabilir.Ve neticesinde bir kutlama görünüyor.Daha iyi bir iş olabilir ya da her şeye rağmen kendi işinde başarı sağlayabilir.Bir erkek vesilesi ile yine toprak grubu şansı dönecek olarak çıkmış işte.Daha iyi bir döneme girecek.Bazı fırsatları da olacak ama biraz geç olabilir.Tüm zorluklardan kolayca kurtulmayacak.Hoşuna gitmeyen şeyler olabilir ve mücadele edecektir ki mücadele sonucu ne kadar üzülse de başarıyı sağlayacak.
kartları yorumlayan arkadaşımız günde 2 kişiye baktığı için herkesi sıraya koydu. size yarın bakacağını yazmış zaten
yarın bakıcağını belirten bi ileti görmüş olsaydım bekleyenlerdenim die yazmazdım..sıraya koyduğunu yazdığını zaten biliyorum.. belirtmenize gerek yoktu sizin.. yine de teşekkür ederim ama...
beni yanlış anlamışsınız, sizi kırmak değildi niyetim. herkesi sıraya koyduğu için, size hangi gün bakacağını sıraya bakıp tahmin edebilirsiniz anlamında yazmıştım. o yüzden size yarın bakacak diye yazdım. sanırım herkesin sinirleri gergin, neyse kusura bakmayın...
canım kusura bakma ama ben yine yorumlatmak istiyorum doktorum perşembe günü birden bebek için aşılama kararı verdi cmt günü yaptırdım acaba bu ay için kartlar ne diyor yorumlarsan çok mutlu olurum rabbim gönlüne göre versin canım.
1. kart tılsımların dörtlüsü
2. kart kuvvet ters
3. kart tılsımların ası
4. kart tılsımların şövalyesi ters
5. kart ay
6. kart adalet
7. kart kılıçların dokuzlusu ters
8. kart asaların ası
9. kart baş rahip
10 . kart tılsımların üçlüsü
merhaba canım ben 06.05.1986 doğumluyum yükselenimde boğa ve koç arası tam olarak annem hatırlayamadığı için 5-5.30 arası diyor ama ... benimde ilişki açılımımı yorumlarmısın erkek arkadaş 20.07.1986
1 para dokuzlusu
2 aziz
3 kupa kralı
4 kupa prensi
5 kılıç şövalyesi
6 azize
7 para şövalyesi
8 kupa ikilisi
9 değnek altılısı
10 kupa şövalyesi
Güzel kartlar çok güzel.Bak ne kadar mutlusun.Tılsım dokuz kartına bak oradaki bayan sensin.Neşe içinde elinde kuş tutuyorsun.Bu çocuk seninle ciddi düşünüyor diyeyim.Sizin evleneceğinizi ama sabretmen gerektiğini söylüyor kartlar bana.İki erkek arasında mı kaldın geçmişte Biri hava biri su.Sanırım suyu seçmişsin ki verdiğin doğum tarihi de öyle söylüyor.Vallahi bütün kartlar bana aranızın iyi olduğunu söylüyor.Maddi olarakta beyefendiyi iyi veriyor.Belli ki durumu iyi.Evi arabası varsa olur bu iş.Annem kesin verirdi seni :) İyi haberlerin olacak.Güzel şeyler duyacaksın.ikinizin uyumu da çok güzel.arkadaşın gayet romantik ,duygusal sana hitap eden birisi.Söylenecek fazla bir şey yok.Ben bu kartlarda size evlilik gördüm.Hayırlısı olsun.
çok teşekkür ederim yorumlaınız için ayrıca kusura bakmayın yanlış anlaşıldığım için tekrar belirtmek istedim iş yoğunluğunuzun üzerine bi de böğle bi uğras zor olsa gerek ama sadece tekrar yazmak istedim ters bişiy söğlemedim kimseye. tekrar teşekkür ederim.. fazlasıyla doğru söğledikleriniz..ama ben evliyim belirtmemişim. üzerine söğled,klerinizden ben yorum kattım fal bakan biri olarak ben de. Allah herkesin gönlüne göre versin.. kolay gelsin
merhaba ben 27.05.1987 doğumluyum.şu anki erkek arkadaşımla evlendiğimde mutlu olacak mıyız?
1.Ters Gelen Kupa Kralı
2.Para İkilisi
3.Kupa Kraliçesi
4.Ters Gelen Kupa Dörtlüsü
5.Yıkılan Kule
6.Ters Gelen Kupa Dokuzlusu
7.Ters Gelen Para Dokuzlusu
8.Kupa Şovalyesi
9.Para Sekizlisi
10.Dünya
1) KUPA ASI
2)ASA ALTILISI
3)KUPA İKİLİSİ
4)KULE
5)AZİZ
6)TILSIM İKİLİSİ
7)UYANIŞ
8)ADALET
9)TILSIM DOKUZLUSU
10) DENGE
ben 03.05.1986 doğumluyum. aşık olduğum kişiyle durumlar nasıl olacak.birde onun burcunu merak ediyorum. barışacak mıyız? yardımcı olursanız sevinirim. çok bunaldım.
Yarın 'HAYATA' ve 'MAVİMENEKŞE'yi yorumlayacağım.