Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

teyzeme anlatmıştım o da heves yaptı onun için yoracağım canım seni ben bir de teyzem 20 haziranda doğdu burcu ikizler eniştem ise 26 nisan da doğdu burcu boğa. teyzemlerin 5 6 yıllık evliler fakat çocuk sahibi olamıyorlar malesef onun için kart çekti. internetten mahmureden yeni başlangıç diye çekmiş onu da belirteyim. çocuk sahibi olma konusunda neler olacak onun için kart çekti teyzem kartlar da bunlar.
1)kılıç yedilisi
2)tılsım sekizlisi
3)asa dörtlüsü
4)ermiş
5)kılıç uşağı
6)tılsım dörtlüsü
7)kader çarkı
8)kılıç onlusu
9)asa onlusu
10)asa yedlisi
11)kılıç ası

Klavyemde problem var o nedenle kelimeler birbirine girebilir.
ilişkisi için;

Arkadaşının şu anda duygusal anlamda yalnız olduğu görülüyor.Sanırım erkek arkadaşıyla bazı kötü durumları olmuş.Ve çok üzgün olduğu çıkmış.Arkadaşının şans kartı ters dönmüş.bir süre daha şansızlığı devam edecek sanırım.Bazı engeller ve karışıklıklar var ilişkisinde.Sabır ettiği çıkıyor.Acı çekiyor ama kimseye belli etmemeye çalışıyor.Sabırla ilgili kişi gelsin diye bekliyor.Erkek arkadaşının sırtında çok ağır yükleri var.Birden fazla sorumluluk almaya çalışıyor.Her işe ben koşturayım diyor.Sonra da altında eziliyor.Birazda dengesiz olduğu çıkmış.Pek tutarlı biri değil.Elindekinin de kıymetini bilmiyor.(tipik erkek işte:)şimdi gelecek kartında başka bir erkek çıkmış.Toprak grubu bir erkek.Sanırım arkadaşın bu kişiyi ilk etapta istemeyecek.Ama bu erkek kız arkadaşına yenilenmesi için fırsat.Eskiden ; eskinin yıprattıklarını toparlaması için yeniden doğuş için.Balık burcu çocukta üzgün veriyor kartlar.O da bu aralar pek iyi denilemez.Kız arkadaşının bu aralar aşk konusunda pek şansı yok ne yazık ki istediği gibi gitmeyecek.Eğer bu balıkla ayrı değilse ayrılabilir .Ve kader kartında ateş grubu bir bey gelmiş.Ateş grubundanda olabilir.Onun etkisini almış biri de olabilir.

İş için;
Şu an çalışıyor mu arkadaşın ama birilerinden emir aldığı çıkmış.Sanırım ast-üst ilişkisi olan bir iş yerinde.Ve sinir bozukluğu var.Biraz keyfini kaçıran insanlar var.Sanki arkadaşının etrafında oyun çevirenler çıkmış.Bunlarla çok mücadele ediyor ya da edecek.Hakikaten çok moralini bozuyorlar arkadaşının.Sırtından vurmuşlar kızın sanki ; uykuları kaçmış.İş yerindeki başarılarda pek kalıcı durmuyor.Kız emek veriyor ama bir kulp bulunuyor sürekli.
Başka bir yere başvuruda bulunabilir.Ve neticesinde bir kutlama görünüyor.Daha iyi bir iş olabilir ya da her şeye rağmen kendi işinde başarı sağlayabilir.Bir erkek vesilesi ile yine toprak grubu şansı dönecek olarak çıkmış işte.Daha iyi bir döneme girecek.Bazı fırsatları da olacak ama biraz geç olabilir.Tüm zorluklardan kolayca kurtulmayacak.Hoşuna gitmeyen şeyler olabilir ve mücadele edecektir ki mücadele sonucu ne kadar üzülse de başarıyı sağlayacak.

beni de sıraya alırsanız sevinirim :) genel olarak iş,aşk konularını merak ediyorum.
doğum tarihim 30.08.1984
1-kupa dokuzlusu
2-joker
3-para dokuzlusu
4-büyücü
5-değnek ikilisi
6-ölüm
7-para ası
8-değnek sekizlisi
9-değnek onlusu
10-kılıç prensi
hiçbiri ters gelmedi

Emptychild yorumuna sağlık güzelim.. Bu ara özellikle işle ve aşkla ilgili her konuda gelişmeler bekliyorum, kısmetse olacak.. Sağolasın..

benide sıraya alıp bakarsan çok mutlu olurum :) sorum bizi neler bekliyor ? ben 13.07.1986 o 27.01.1986
1.değnek 6 lısı düz
2.para 6 lısı düz
3.güç ters
4.kılıç 5 lisi ters
5.kule ters
6.kupa 5 lisi ters
7.kılıç kraliçesi düz
8.imparator düz
9.imparatoriçe düz
10.kılıç 9 lusu ters

çok teşekkür ederim, yorumlayan ağzına sağlık :)

Merhaba ;
Şimdi maddi olarak iyi vermiş bu kartlar ve bu vesile ile bu konuda olan kararlılığınız çıkmış.Gücünüzü yitirdiğiniz anlar oluyor ama her seferinde yeniden ayağa kalkmasını biliyorsunuz.Bu ay için olabilir ya.Tılsım ası gelmiş şansınızın yüksek olduğunu söylüyor.Bİr toprak grubu çıkmış erkek Bu kişi kim bilmiyorum ama sizi hayal kırıklığına uğratacak.Biraz sizi üzecek.Adalet kartı bana gelmiş gelecekte istediğin olacak.Hakkın olduğuna inandığın için o hakkı alacaksın.Yalnız kısa vadede biraz üzüntünde var.Yani tam başarı elde edemeyeceksin.Bİlmiyorum belki olacak gibi olup olmayacak olabilir.Bu tip konularda kesin konuşamıyorum.Biraz engelli ve zor da olsa olacağını söyleyebilirim.Eşininde seninde inancınızı yitirmemeniz gerek yalnız.Kartlar inanın diyor.Sabır veriyor kartlar.Sabrettiğinizde istediğiniz elde edeceksiniz.Ama bu ay mı değil mi bilmiyorum.

Güzel kartlar çok güzel.Bak ne kadar mutlusun.Tılsım dokuz kartına bak oradaki bayan sensin.Neşe içinde elinde kuş tutuyorsun.Bu çocuk seninle ciddi düşünüyor diyeyim.Sizin evleneceğinizi ama sabretmen gerektiğini söylüyor kartlar bana.İki erkek arasında mı kaldın geçmişte Biri hava biri su.Sanırım suyu seçmişsin ki verdiğin doğum tarihi de öyle söylüyor.Vallahi bütün kartlar bana aranızın iyi olduğunu söylüyor.Maddi olarakta beyefendiyi iyi veriyor.Belli ki durumu iyi.Evi arabası varsa olur bu iş.Annem kesin verirdi seni :) İyi haberlerin olacak.Güzel şeyler duyacaksın.ikinizin uyumu da çok güzel.arkadaşın gayet romantik ,duygusal sana hitap eden birisi.Söylenecek fazla bir şey yok.Ben bu kartlarda size evlilik gördüm.Hayırlısı olsun.

canımmm ağzına sağlıkk ne güzel yorumlar bunlar yaa içim açıldı birdennn =))hadi bakalım güzel şeyler olursa seninle paylaşıcam böyle böyle demiştin diye =))mutluluk hepimizin yakasına yapışsınnn bırakmasın inşallahh =))

Canım msj atmıstım ama görmedin sanırım. kopyalayıp burdan atıyorum msj kutun dolmus simdiden tesekkür ederim
dedigim gibi sadece sonucları yazarsan olur
benim doğum tarihim 7 eylül

sevgilimin 2 ağustos
1.sorum şu (sevdiğimle bozulan ilişkim düzelecekmi?)

1kılıç 3lüsü
2 değnek kralı
3 para beşlisi
4 aşıklar
5 kılıç prensi
6 kılıç kralı
7 kupa ikilisi
8 tılsım kralı
9 kupa dokuzlusu
10 aziz

2. acılımda evlilikle ilgili.. ciddi adımlar atılacakmı (söz nişan gibi) (onunla)

1. kılıç sekizlisi
2 tılsım prensi
3 para yedilisi
4 değnek ikilisi
5 değnek üçlüsü
6 kupa onlusu
7 kılıç şovalyesi
8 değnek altılısı
9 kılıç ası
10 imparatoriçe

Şu an ki erkek arkadaşın su grubu sanırım.Ya da bir su grubuyla sorun var.Su grubu bir erkekle ilgli bir kararsızlığın var.Ne yapacağını bilmiyorsun.Bİr kadının senin aklına girmesi muhtemel.Başka bir kadın kafanı karıştırıyor sanki.Yeni bir ortama girdiğin görülüyor.Ama bu ortam sen de sıkıntı yapmış:örnek verirsem erkek arkadaşının ailesiyle tanışmışsındır ama o ortamda olan bir gerginlik nedeniyle kafandan ayrılık düşünceleri geçmiş.Geçmişte de bir ayrılık olduğu görülüyor.Çok üzüldüğün bir ayrılık.Boşanma bile olabilir bu.Olası bir evlilikte mutluluk vermiyor canım kartlar.Kupa dokuz ters dönmesi bana sıkıntı yaşayacağını söylüyor.Aynı şekilde tılsım dokuzda.Bİlmiyorum 9 ay.da falan düşünüyordunuz herhalde bu evlilik olayını.Hep dokuz gelmiş.Ve olmayacak olarak çıkıyor.Ben başka bir su gurubu daha görüyorum.Sanırım onunla olacak.evlilik sevdiğin biri olacak.Bir de sana memuriyet tarzı bir şey çıkmış.Aklında o tip bir şeyler var.Ve bu evlilik mevzusu biraz sarkacak.Neticesinde sorunlar girebilir araya ve ayrılık olabilir.Ama ya sorunları düzelteceksiniz öyle evleneceksiniz.Ya da başka bir su grubuyla evleneceksin.Yine de evlilik hayatında mutlu olacaksın diye çıkmış.

Evet bu kişinin burcunu ben de merak ediyorum :)
AŞık olduğun çıkmış.Bayağı bayağı seviyorsun sen bu kişiyi.Aşkın çok şiddetli çıkmış.bu konuyla ilgili ateş grubu bir beyden haberlerin olacak gibi duruyor.Sanırım bu bey tarafından aranız yapılacak olabilir.Senin ve ya onun arkadaşı olabilir.Geçmişte yıkım vermiş kartlar.Sen birinden ayrılmışsın.Ama iyi olmuş bu ayrılık.Biraz ani olmuş seni şoka uğratmış.Yıkıma uğramışsın.Aziz kartı sanırım senin aşık olduğun kişi.Geçmişte sana yengeç burcu bir beyi veriyor kartlar.Ve ya danışman;otelle alakalı işler;konuşmacı gibi işlerle megul olan biri de olabilir.Bu kişinin seninle ciddi düşündüğü görülüyor.Bu aşık olduğu kişi olabilir.Ama senin kararsız kalacağın çıkmış.İkileme düşeceksin.Aldığın karar neticesinde Yeniden doğacaksın.Yeni başlangıçları veriyor kartlar.Çok mutlu olacağın çıkmış kartlarda.Güzel bir evlilik veriyor kartların.Sanırım bu yengeç burcuyla.Emin değilim.Çok burç çıkmış.Terazi de var yay burcu da var.Bilmiyorum ama bu aşık olduğun kişi evli falan mı.Eğer öyle ise boşanacağı çıkmışta.Yok değilse daha iyi tabi.Sanki bana evli gibi geliyor tabi.Kartlar kötü değil.Ben sizin bu kişiyle olacağınızı düşünüyorum.İstediğin şekilde sonuçlanacak Allahın izniyle.

canım merhaba bugün annem geldi senin yorumunu okuyunca banada bakabilirmi acaba dedi gönderiyorum inş yorumlarsın tatlım.
şimdiden teşekkürler.
annemin doğum tarihi 04 05 1962 babamın doğum tarihi 06 09 1958
1.kart ters kılıç ası
2.kart kılıç 10
3.kart kılıç 6
4.kart yıkılan kule
5.kart asa 2
6.kart kupa kralı ters
7.kart kılıçların uşağı
8.kart kupa kraliçesi
9.kart kılıç 7
10. kart kupa 8

annemin niyeti tekrardan yazlığım olacakmı ve torunum olacakmı?

canimcim bi tane kalik arkadsim var yasi 20 ama gelecegi kalik bide ask torotu bakmami istedi bende attim ama snein guzel baktigini soyledim kartlar su
1-ters kupa krali
2 seytan
3 ters yildiz krali
4 ter gunes
5 duz kilic asi
6 duz papa
7 ters klic prensesi
8 ters kupa asi
9 ters hukum
10 duz yildiz krali
dogum tarihi 3/09/1990
tesekkurler optum:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…