Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

merhaba ben 27.05.1987 doğumluyum.şu anki erkek arkadaşımla evlendiğimde mutlu olacak mıyız?
1.Ters Gelen Kupa Kralı
2.Para İkilisi
3.Kupa Kraliçesi
4.Ters Gelen Kupa Dörtlüsü
5.Yıkılan Kule
6.Ters Gelen Kupa Dokuzlusu
7.Ters Gelen Para Dokuzlusu
8.Kupa Şovalyesi
9.Para Sekizlisi
10.Dünya

Şimdi canım.Şu an maddi olarak sıkıntıda veriyorsun.Belirsizlikler var.Sanırım biraz savurgan davranmışsın.Borçlarının olduğu görülüyor.İşler hesapladığın gibi gitmiyor.Bu işte gecikmeli olacak gibi.Daha tam belli değil.Olduğu ya da olmadığı.Bu işi yakın gelecekte iyi vermiyor onu diyeyim.Kararsızlığın yansımış fala.Olsa mı olmasın mı emin değilsin.Tılsım ikili bana dikkatli olmanı söylüyor.Bu işle ilgili karar alırken.Tam istediğin gibi olmayacak diyor.Geçmişte kayıpların ve sağlık sorunların olduğu çıkmış.Ya da ateş grubu bir beyin çok ağır yükler aldığını da söyleyebilirim.Bilmiyorum.Çok fazla sorumluluk çıkmış.Bu kadar yükü kaldırmaya çalışmakta sağlığa kadar etkiliyor.Bilmiyorum şu an çalışıyor musun ama çalıştığın işten ayrılacağın çıkmış.Ya da bu düşündüğün projeden her şeye rağmen vazgeçeceksin.Bir şey var korktuğun.Beklediğin gibi olmamasından korktuğun.Tedirgin olduğun.İşte o senin korktuğun gibi olmayacak.O yüzden sıkıntı yapma.Asıl sorunun cevabını veren karta geldim.Şimdi bu durumla ilgili ani bir şey olacak sürpriz bir şey belki bir haber.Belki bir olay bilemiyorum ama seni üzeceği görülüyor.Neticesinde gücünü yitireceğin görülüyor.Ama sana gelecek olan bir para da var.Şöyle diyeyim bir bayan aracılığıyla ya da bayanın kendisinden olabilir.Sana bir miktar para gelecek ve bu gelen para seni bir süre rahatlatacak.Yalnız bu kadın senin aile içerisinde ve anlaşamadığın biri olabilir.Tam emin değilim.Ama sana faydası dokunacak.Şöyle bir toparlarsam.Kafanda düşündüğün şey pek verimli olmayacak gibi.Olsa bile istediklerini beklentilerini karşılamayacak.Tabi her şey Allah'tan o daha iyi bilir.Sen yine de kalbine göre davran.Falın bu kadar canım.

teşekkürler yorumun için evet bayağı bir karasızım şimdi kafam dahada karıştı hayırlısı diyelim:KK3:

Tekrar merhaba diyerekten fala bakayım;
İlk olarak bir erkek çıkmış.Hayatınızda olan biri.Boğa-oğlak-başak burcu bu erkek.Bu kişiyi sevdiğiniz görülüyor.Bu kişiyle aranız iyi.Ben sizin bu kişiyle bir yerlere gidebileceğinizi düşünüyorum.Bilmiyorum öyle planlarınız var mı ama seyahat çıkmış.Bir yer değiştirme durumu söz konusu.Geçmişten gelen bir başka erkekte var.Terazi-ikizler-kova.Bu burçlardan biri size ya yardım edecek ya da size bir hediye verecek.Mutlu olacağınız bir şey yapacak bu kişi size.Geçmişte bazı kayıplarınız olduğu(kişi ya da madde olabilir) ve bunlar için üzüldüğünüz görülüyor.Sürekli o kayıplar düşünülüyor ve üzülüyorsunuz.Hani diğer güzel şeyleri görmüyorsunuz o nedenle.Halbuki etrafınızda daha kaybedilmemiş şeyler de var.Arkanı döndüğün vakit göreceksin.Evliliğiniz de sorun var mı bilemiyorum(inşallah yoktur.) ama bir vazgeçiş var.Sabretmişsiniz.Sabretmişsiniz.Acı çektiğiniz halde belli etmemişsiniz.Kendinizi hep kurban etmişsiniz.Artık dur dediğiniz bir an da vazgeçişiniz olacak.İlla evlilik olması gerekmiyor.İş hayatınızda da olabilir bu durum.Toptan değişecek bir hayatınız ya iş ya da evlilik.İki kart sabrınızı söylüyor bana.Gerçekleştirmek istediklerinizi gerçekleştirmeniz an meselesi.Filizlenmeye başlamış.Büyümesi kalmış bir tek.O da olacak inşallah.Yalnız bir kadın vesilesiyle biraz gecikmeli olabilir.Maddi durumunuzu iyi veriyor kartlar.O konu da pek sıkıntınız yok.Aşk ile ilgili pek bir şey çıkmamış.Emin değilim ya da bana aşkla ilgili bir his gelmemiş de olabilir.Falınız bu kadar.Her şeyin hayırlısı.

çok teşekkürler.:KK71:

1 değnek beşlisi ters
2 kılıç dörtlüsü ters
3 para sekizli ters
4 ay düz
5 kılıç beşlisi düz
6 kupa altısı ters
7 para beşlisi ters
8 para altılısı düz
9 kupa kralı düz
10 kupa kraliçesi ters
benim 20.06.1981
eşim 13.08.1972
gelecek kaygılarım

Son düzenleme:
1) KUPA ASI
2)ASA ALTILISI
3)KUPA İKİLİSİ
4)KULE
5)AZİZ
6)TILSIM İKİLİSİ
7)UYANIŞ
8)ADALET
9)TILSIM DOKUZLUSU
10) DENGE
ben 03.05.1986 doğumluyum. aşık olduğum kişiyle durumlar nasıl olacak.birde onun burcunu merak ediyorum. barışacak mıyız? yardımcı olursanız sevinirim. çok bunaldım.

Son düzenleme:
1) dünya
2) başrahip (ters)
3) hükümdar
4) güneş (ters)
5) tılsım üçlüsü
6) şeytan (ters)
7) tılsım sekizlisi (ters)
8) tılsım dörtlüsü
9) münzevi
10) tılsım ikilisi (ters)

ben 09.05.1987 doğumluyum. aşık olduğum kişiyle durumlar nasıl olacak. onun doğum tarıhı 13.09.1983 .bır araya gelebılecekmıyız ? falımı yorumlamakta yardımcı olursanız sevinirim.

yine yine yeniden ben selamlar, kusura bakma çok meraklıyım böyle şeylere,iyiki varsın:KK19:

soru iş?:KK1:

DÜNYA(Ters)
KUPA DOKUZLUSU
AŞIKLAR
AY(Ters)
KUPA ÜÇLÜSÜ
KUVVET(Ters)
DENGE

Sana kelt açılımını tavsiye ediyorum.Hep ilişki açılımı yapıyorsun bak aşkınız çıkıyor.Biraz durgun çıkmışsın.Sanki asıl istediğini yapmıyor gibisin.Hani bir şeylere adım atılmış ama tam gerçekleşmemiş gibi.Bir rahatlık var sende.Birine ya da bir şeye güveniyorsun.Muhtemelen eşine.Bu para ya da maddi hayat konusunda eşine güveniyor gibisin.Ay ters dönmüş.Bu iyi hayal kırıklıklarının biteceğini söylüyor bana.İstediklerin olacak inşallah.Bir kutlamanız var.Bİlmiyorum iş durumun ne oldu ama üç kişilik bir kutlamanız olacak gibi.Gayet mutlu olacaksınız.Kartlar evliliğini iyi veriyor.İşle ilgili de şunu söyleyebilirim.Senin bu işlerden ayrılma sebebin muhtemelen fikir ayrılıkları.İnsanlarla anlaşmazlık olarak görünüyor.son kart bana uyumlu olacağın bir iş gelecek diyor.Adapte olacaksın işlerinde.Derse bu iş ne zaman gelir inan bilemeyeceğim.

1.kılıç 5lisi
2.kılıç 9 lusu
3.deynek 5lisi
4.ters gelen kupa onluus
5. ters para 7 lisi
6.ters gelen yıldız
7.ters gelen para 5lisi
8.ölüm
9.kılıç kraliçesi
10.para 5 lisi
1992 dogumlu yay burcu genel soruyor arkadaşımda bakarsan çok seviniriz:)):KK16::KK16::KK16:

Günaydın Her yanım ağrımış diye şikayetlendikten sonra hemen fala geçeceğim.
Arkadaşın birini kırmış ya da arkadaşın birisini kırmış.Kötü bir şey olmuş.Bunun neticesinde çok üzüldüğü görünüyor.Bu mevzuyu çok düşünüyor.Öyle ki kabus bile oluyor onun için.Biriyle kavga etmiş.Bir anlaşmazlık yaşamış ve Sanırım sevdiği iyi anlaştığı birisiyle arası bozulmuş.Kuşkuları olduğu çıkmış.Sanırım ilgili kişiden şüphe duymuş.Bu da aralarını bozmuş.sürekli olarak bu mevzuyu düşündüğü görülüyor.Eğer kafasında bu kavga ettiği kişyle yeniden olacak mı ya da barışırmıyız diye düşünüyorsa ne yazık ki barışma görünmüyor.İlgili kişinin kova burcu olduğunu düşünüyorum.Ve inatçı birisi bu.Duyduğu şüphe nedeniyle inat edecek ve barışmak istemeyecek gibi duruyor.Ne yazık ki arkadaşın bir süre yalnız kalacak gibi.Ama bu bitiş onun için yeni ve daha güzel başlangıçları getiriyor onu da diyeyim.Hani bu kişiyle yaşadığı ilişki zaten biraz sıkıntılı bir ilişkiymiş.Artık bitmiş ve çok daha iyisi olacak.Arkadaşının bir hava grubu kadından çekindiği görülüyor.Kim bilmiyorum ama ona karşı tedirgin.Ve arkadaşının biraz cesaretli olması gerekiyor.Yaşadıkları muhtemelen zor şeyler ama yine ayakta durmasını biliyor.Maddi olarak da Emeklerinin karşılığını alamadığını sadece biraz sabretmesi gerektiğini eğer işi yoksa geçici bir sayesinde eline bir miktar para geçeceğini eğer çalışıyorsa işinde işinde terfi alabileceğini söyleyebilirim.Dolayısıyla maaşında artış yaşayacaktır.Falı bu kadar canım.

Günaydın Her yanım ağrımış diye şikayetlendikten sonra hemen fala geçeceğim.
Arkadaşın birini kırmış ya da arkadaşın birisini kırmış.Kötü bir şey olmuş.Bunun neticesinde çok üzüldüğü görünüyor.Bu mevzuyu çok düşünüyor.Öyle ki kabus bile oluyor onun için.Biriyle kavga etmiş.Bir anlaşmazlık yaşamış ve Sanırım sevdiği iyi anlaştığı birisiyle arası bozulmuş.Kuşkuları olduğu çıkmış.Sanırım ilgili kişiden şüphe duymuş.Bu da aralarını bozmuş.sürekli olarak bu mevzuyu düşündüğü görülüyor.Eğer kafasında bu kavga ettiği kişyle yeniden olacak mı ya da barışırmıyız diye düşünüyorsa ne yazık ki barışma görünmüyor.İlgili kişinin kova burcu olduğunu düşünüyorum.Ve inatçı birisi bu.Duyduğu şüphe nedeniyle inat edecek ve barışmak istemeyecek gibi duruyor.Ne yazık ki arkadaşın bir süre yalnız kalacak gibi.Ama bu bitiş onun için yeni ve daha güzel başlangıçları getiriyor onu da diyeyim.Hani bu kişiyle yaşadığı ilişki zaten biraz sıkıntılı bir ilişkiymiş.Artık bitmiş ve çok daha iyisi olacak.Arkadaşının bir hava grubu kadından çekindiği görülüyor.Kim bilmiyorum ama ona karşı tedirgin.Ve arkadaşının biraz cesaretli olması gerekiyor.Yaşadıkları muhtemelen zor şeyler ama yine ayakta durmasını biliyor.Maddi olarak da Emeklerinin karşılığını alamadığını sadece biraz sabretmesi gerektiğini eğer işi yoksa geçici bir sayesinde eline bir miktar para geçeceğini eğer çalışıyorsa işinde işinde terfi alabileceğini söyleyebilirim.Dolayısıyla maaşında artış yaşayacaktır.Falı bu kadar canım.
çok teşekür ederim neden canım hayırdır :KK16: yorgun musun??

merhaba 1976 doğumluyum balık burcuyum
çocuk sahibi olacakmıyım
1-kupa beşlisi
2-değnek yedilisi
3-tılsım kralı
4-kılıç sekizlisi
yorumlarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

1- yıkılan kule
2- ters gelen değnek ikilisi
3-ters gelen şeytan
4- ters gelen kupa dörtlüsü
5-kılıç beşlisi
6- ters gelen denge
7-ters gelen beşlisi
8- denge
9- kupa prensi
10- kılıç şövalyesi

26-03-1982 genel bakarsanız çok sevinirim..şimdiden teşekkürler

Kusura bakma.İnan keyfi bekletme yapmıyorum.Günde iki yorumla sınırlandırıyorum çünkü bir kere kaptırınca diğer işlerimi sallıyorum.Sonra üzülüyorum.Temmuzda sınav var ona çalışmam gerekiyor.Kimseyi kırmakta istemiyorum.O nedenle sarkıyor yorumlar.Bir de iki yorumdan fazla yorum yaptığımda yavaş yavaş yorumlarım kısalıyor.Zihinsel yorgunluk çekiyorum.Bir yoruma en az yarım saat ayırıyorum bazen.Özellikle karışık çıkanlara.Neyse hemen yorum yapayım.
------------------------------
Sizde bir ayrılık görünüyor.İki tarafında üzüldüğü bir ayrılık.Sizin beklemediğiniz bir an da olduğu görülüyor.Aslında iyi olmuş bu yıkım.Yıkım aile hayatında da olabilir.İş hayatında da olabilir.Tam bilemiyorum ama üzüntülü olduğu kesin.hayal kırıklıklarınız çıkmış.Talih bir anda ters dönmüş.Ateş grubu bir bey mi acaba ayrıldığınız.?Başka bir kadın çıkmış.Toprak grubu oğlak burcu olması muhtemel.Sizin aranızı bozmuş kötü niyetli biri sanırım bu kişi.bir dönem içinize kapanmışsınız.Görmez olmuşsunuz ama geçmekte şu an o ruh haliniz.Yeni arkadaşlar ; yeni ortamlara gireceğiniz görülmekte.Yavaş yavaş dış dünyayla bağlantınız devam ettireceksiniz.Her şeyin kötü gittiğini düşündüğünüz anlar olmuş.ileriki dönemlerde biraz daha sıkıntıda olacağınız görülüyor.ama daha sonra hayatınıza girecek bir hava grubu bey size iyi gelecek.Sizin hayatınızda güzel şeyler olacak.Bu bey sayesinde.Çok güzel fırsatlarınız olacağı çıkmış.Bence kulaklarınızı ve gözlerinizi tıkamayın ve etrafınıza biraz bakın.Allahın izniyle çok mutlu olacaksınız.

1-paraların dörtlüsü
2-paraların onlusu
3-paraların şövalyesi
4-kupaların dörtlüsü
5-asaların dörtlüsü
6-asaların altılısı
7-asaların sekizlisi
8-asaların dokuzlusu
9-güç
10-yıldız

14-03-1976 doğım tarihim
işlerimle hayatımla ilgili genel bir tarot bakar mısın acaba
her şey ters gidiyor hayatımda
ne olur
teşekkürler

internetten çektim kartt :KK70:
24.06.1995 doğumluyum sevdiğimle aram düzelecek mi? kariyer olarak istediğim sektörde olacakmıyım ?
sırayla bunlar çıktı :))) onun doğumuda (sevgilim di )07.11.1990 bakalım sansıma neler cıkcak.

1-Ters Gelen Kupa Şovalyesi
2-Ters Gelen Sihirbaz
3-Para Kraliçesi
4-Güç
5-Ters Gelen Kupa Kraliçesi
6-Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
7-Yıkılan Kule
8-Ters Gelen Para Kralı
9-Ters Gelen Para Şovalyesi
10-Ters Gelen Aziz

Son düzenleme:
yine ben umarım kızdırmam seni :KK34: yükselen burcunu öğrendim ama malesef ki ateş burcu çıkmadı :KK50: 23:00 de doğmuş baktığıma göre oğlak veya kova çıktı yükseleni sana o yüzden tekrar baktırmak istedim ben 24.06.1992 yengeç burcuyum 00:30 da doğmuşum yükselenim sanırım koç oluyor onun doğum tarihi de 23.04.1992 yine aynı ilişki açılımı geleceğe yönelik bir ilişkimiz olacak mı ? bana karşı birşeyler hissediyor mu ?
1)araba
2)imparator
3)kılıç kraliçesi
4)asa ası
5)tılsım yedilisi
6)büyücü
7)ay
8)kılıç şövalyesi
9)kılıç ikilisi
10)kupa ikilisi

Ateş grubu senmişsin zaten :)Şimdi bir bakalım.Bu sefer güzel vermiş kartlar.Önce sana bir yol çıkmış sanırım bir yere gideceksin.patron ya da baban vesilesi ile bir yer değiştirme.Ayrıca şu an duygularını kontrol ettiğini söyleyebilirim.Bu kişiye karşı temkinli yaklaştığın görülmekte.Savunmadasın aslında.Zarar vermesinden korkuyorsun.Biraz kapatmışsın kendini ona karşı sanki.Hayal kırıkların olduğu çıkmış.Arkandan dönen dolaplar yüzünden.Şanslı bir döneme girdiğin görülüyor.Sanki evlenmek ister gibisin bu arada :) artık evimin kadını çocuklarımın anası olayım diyorsun :KK70: neyse şakası bir yana.
Etrafında çok insan var sanki ya tam bilemiyorum.Hava grubu bir erkekte çıkmış.Ama onunla olmayacak sanırım.Zaten senin savunman sanki o erkeğe karşı.Şimdi bu boğa ile olacak söyle olacak mucize gibi hiç ummadığın bir anda hesaplamadığın bir zaman olacaktır inşallah.Kup ikili bana onu diyor.Zaten uyumunuz var.Kafalarınız uyuşuyor sizin.İnşallah güzel de olacaktır.

Ateş grubu senmişsin zaten :)Şimdi bir bakalım.Bu sefer güzel vermiş kartlar.Önce sana bir yol çıkmış sanırım bir yere gideceksin.patron ya da baban vesilesi ile bir yer değiştirme.Ayrıca şu an duygularını kontrol ettiğini söyleyebilirim.Bu kişiye karşı temkinli yaklaştığın görülmekte.Savunmadasın aslında.Zarar vermesinden korkuyorsun.Biraz kapatmışsın kendini ona karşı sanki.Hayal kırıkların olduğu çıkmış.Arkandan dönen dolaplar yüzünden.Şanslı bir döneme girdiğin görülüyor.Sanki evlenmek ister gibisin bu arada :) artık evimin kadını çocuklarımın anası olayım diyorsun :KK70: neyse şakası bir yana.
Etrafında çok insan var sanki ya tam bilemiyorum.Hava grubu bir erkekte çıkmış.Ama onunla olmayacak sanırım.Zaten senin savunman sanki o erkeğe karşı.Şimdi bu boğa ile olacak söyle olacak mucize gibi hiç ummadığın bir anda hesaplamadığın bir zaman olacaktır inşallah.Kup ikili bana onu diyor.Zaten uyumunuz var.Kafalarınız uyuşuyor sizin.İnşallah güzel de olacaktır.

evet ya ateş grubu benmişim cidden ben hiç fark etmedim ya :KK1: teşekkür ederim canım yükselenlerle birlikte şimdi tam oldu yani bence inşallah dediğin gibi olur çok sağol :KK34:

X