- 14 Şubat 2012
- 618
- 488
-
- Konu Sahibi emptychild
Yepyeni bir hayat geliyor size sanki.
Bir şey bitecek ve yenisi başlayacak.Tabi birini kaybetmediyseniz.(ölüm anlamında).İşle ilgili bir atılım görünüyor.Bir şeye başlayacaksınız.başarılı olacaksınız.Eşinizin çocuk konusunda pek sabırlı olmadığı görülüyor.İnancını da yitirmiş sanki.Bence sabretmeyi bilmeli.Onun dışında bazı olaylar pek güzel sonuçlanmamış.Tam zafer elde edecekken tam evet oldu diyecekken ters dönmüş.Bu taşınma işi biraz daha ertelenecek olarak çıkmış.araba ters dönmüş çünkü vakit var bunun için.Biraz güçlükle olacak olabilir.Yalnız kader çarkınız düz bu ii bir şey kaderinizde çok güzel bir dönem başlamak üzere.İstediklerinizin olacağı görülüyor.Kendinizi dışarıdaki insanlara karşı savunmaya korumaya almış gibisiniz.Etrafınızdakiler biraz iki yüzlü çünkü.Hayal kırıklığınız olacak çocuk konusunda.yine de bunun neticesinde size bir hediye gelecek.Biraz zamanınız var.Sadece sabretmeniz gerekiyor.
% 90 doğru gerçekten.çocuk olayını 2 aydır düşünüyoruz zaten ama eşim çok ısrarcı değildi zaten bebek konusunda.ölüm yaşamadık çok şükür.umarım kader alanında söyledikleriniz çıkar..çok teşekkür ederim ..
Benim tarot kartım yok ama elinizde kart varsa çektiğiniz kartlara yorum yapabilirim.
Yapmanız gereken ;
1-Kelt açılımı yapmak
2-Çıkan kartları kaç numaralı olduğuyla birlikte yazmak.
3-Doğum tarihiniz ; ilişki içinse karşı tarafın doğum tarihi
4-Sorunuzu yazmayı unutmayın.
Her gün girmeye çalışırım ama yığılma olupta yetişemezsem kusura bakmayın.
Bir bakalım.Şu an senin cesaretli olman gereken bir dönem olarak çıkıyor.Bazı adımların için cesur olman gerekiyor.Şimdi canım sen bu kişiyle çok güzel gidiyormuşsun ya da sen öyle düşünüyormuşsun.Ama aranızda ki romantizm bitmiş gibi duruyor.Ve sanki araya bir başkası girmiş bundan tam emin değilim ama kupa üç bana öyle diyor.İki kişi değil üç kişi kaldırıyor kupayı bakarsan eğer.O nedenle araya biri girmiş ve aranız bozulmuş.Bir kartta rakipleri alt edeceğini söylüyor.Yok ya bu ilişkiyi iyi vermiyor kartlar.Geçmişte yalan dolan varmış.Seni epey kandırmış bu kişi.(günahını almayayım tabi.Belki ben yanlış yorumluyorumdur.)Neyse ayrılığınız çıkmış.İyi giden ilişkinin bozulması olarak.Senin kararsızlıkları var sanırım.Hani söyle olabilir.Sana bir sürü kişi geliyor sen hepsini reddediyorsun çünkü balık burcu gelebilir diye.Ama artık karar vereceğin görülüyor.Kesin ve son karar olacak bu.Neyse canım bu çocuğun sana dönmeyeceği görülüyor zaten gelse de çok parlak şeyler vermiyor canım.Tabi her şey Allahtan.
Çok sıkıntılı çıkmışsınız.Özellikle de eşin.Gerçekten çok fena çıkmış.Aşırı üzüntülüsünüz.eliniz kolunuz bağlı gibi.Bir sürede böyle gidebilir.Gerçekten zor durumda olduğunuz çıkmış.Birini kaybettiniz sanırım.Ölüm kartı burada bana birinin ölümünü ifade ediyor.Onu özlediğiniz çıkmış.Üç dört kart zorluklarınızı üzüntülerinizi ifade ediyor.Bir ihtimal var sizin için tüm zorluklara rağmen.Kavga çıkmış Bilmiyorum kiminle ama bir tartışma yaşayabilirsiniz.Esmer bir genç tarafından iyi bir haberiniz olduğu görülüyor.Bir de bıkmış olduğunuz çıkmış.Çocuğa dair pek bir şey çıkmamış.Yalnız bu uğurda biraz daha sıkıntınız olacak gibi duruyor.
bana daha öncede işle ilgili yorumda bulunmuştun ve doğruydu şimdi o konuyla bağlantılı olarak tekrar açılım yaptım yeni bir işe geçme durumum olabilir bu iş benim için iyi olur kötümü? doğum 02.01.1985
1-Ters Gelen Para Dörtlüsü
2-Ters Gelen Para İkilisi
3-Ters Gelen Değnek Onlusu
4-Kupa Sekizlisi
5-Ters Gelen Değnek Yedilisi
6-Ters Gelen Değnek İkilisi
7-Ters Gelen Güç
8-Ters Gelen Para Beşlisi
9-Kupa Kraliçesi
10-Ters Gelen Kupa Onlusu
1)TILSIM ŞÖVALYESİ
2)XXI DÜNYA