- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- Konu Sahibi emptychild
öncelikle yorumların için teşekkür ederim.tahminimce bu kişi yay burcu, yükseleni de yengeç. sevgilisinden ayrıldı diye biliyorum. bana öyle göstermeye çalışıyor olabilir. tam olarak emin değilim. kartları internetten belirlemiştim. hata veriyor olabilir mi?
Evet bu kişinin burcunu ben de merak ediyorum :)
AŞık olduğun çıkmış.Bayağı bayağı seviyorsun sen bu kişiyi.Aşkın çok şiddetli çıkmış.bu konuyla ilgili ateş grubu bir beyden haberlerin olacak gibi duruyor.Sanırım bu bey tarafından aranız yapılacak olabilir.Senin ve ya onun arkadaşı olabilir.Geçmişte yıkım vermiş kartlar.Sen birinden ayrılmışsın.Ama iyi olmuş bu ayrılık.Biraz ani olmuş seni şoka uğratmış.Yıkıma uğramışsın.Aziz kartı sanırım senin aşık olduğun kişi.Geçmişte sana yengeç burcu bir beyi veriyor kartlar.Ve ya danışman;otelle alakalı işler;konuşmacı gibi işlerle megul olan biri de olabilir.Bu kişinin seninle ciddi düşündüğü görülüyor.Bu aşık olduğu kişi olabilir.Ama senin kararsız kalacağın çıkmış.İkileme düşeceksin.Aldığın karar neticesinde Yeniden doğacaksın.Yeni başlangıçları veriyor kartlar.Çok mutlu olacağın çıkmış kartlarda.Güzel bir evlilik veriyor kartların.Sanırım bu yengeç burcuyla.Emin değilim.Çok burç çıkmış.Terazi de var yay burcu da var.Bilmiyorum ama bu aşık olduğun kişi evli falan mı.Eğer öyle ise boşanacağı çıkmışta.Yok değilse daha iyi tabi.Sanki bana evli gibi geliyor tabi.Kartlar kötü değil.Ben sizin bu kişiyle olacağınızı düşünüyorum.İstediğin şekilde sonuçlanacak Allahın izniyle.