- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
-
- Konu Sahibi emptychild
öncelikle yorumların için teşekkür ederim.tahminimce bu kişi yay burcu, yükseleni de yengeç. sevgilisinden ayrıldı diye biliyorum. bana öyle göstermeye çalışıyor olabilir. tam olarak emin değilim. kartları internetten belirlemiştim. hata veriyor olabilir mi?
Evet bu kişinin burcunu ben de merak ediyorum :)
AŞık olduğun çıkmış.Bayağı bayağı seviyorsun sen bu kişiyi.Aşkın çok şiddetli çıkmış.bu konuyla ilgili ateş grubu bir beyden haberlerin olacak gibi duruyor.Sanırım bu bey tarafından aranız yapılacak olabilir.Senin ve ya onun arkadaşı olabilir.Geçmişte yıkım vermiş kartlar.Sen birinden ayrılmışsın.Ama iyi olmuş bu ayrılık.Biraz ani olmuş seni şoka uğratmış.Yıkıma uğramışsın.Aziz kartı sanırım senin aşık olduğun kişi.Geçmişte sana yengeç burcu bir beyi veriyor kartlar.Ve ya danışman;otelle alakalı işler;konuşmacı gibi işlerle megul olan biri de olabilir.Bu kişinin seninle ciddi düşündüğü görülüyor.Bu aşık olduğu kişi olabilir.Ama senin kararsız kalacağın çıkmış.İkileme düşeceksin.Aldığın karar neticesinde Yeniden doğacaksın.Yeni başlangıçları veriyor kartlar.Çok mutlu olacağın çıkmış kartlarda.Güzel bir evlilik veriyor kartların.Sanırım bu yengeç burcuyla.Emin değilim.Çok burç çıkmış.Terazi de var yay burcu da var.Bilmiyorum ama bu aşık olduğun kişi evli falan mı.Eğer öyle ise boşanacağı çıkmışta.Yok değilse daha iyi tabi.Sanki bana evli gibi geliyor tabi.Kartlar kötü değil.Ben sizin bu kişiyle olacağınızı düşünüyorum.İstediğin şekilde sonuçlanacak Allahın izniyle.
Yarın 'HAYATA' ve 'MAVİMENEKŞE'yi yorumlayacağım.
1) dünya
2) başrahip (ters)
3) hükümdar
4) güneş (ters)
5) tılsım üçlüsü
6) şeytan (ters)
7) tılsım sekizlisi (ters)
8) tılsım dörtlüsü
9) münzevi
10) tılsım ikilisi (ters)
ben 09.05.1987 doğumluyum. aşık olduğum kişiyle durumlar nasıl olacak. onun doğum tarıhı 13.09.1983 .bır araya gelebılecekmıyız ? falımı yorumlamakta yardımcı olursanız sevinirim.
ben tekrar kart çektim
1-para ası
2-ters kılıç prensi
3-ters ölüm
4-kupa altılısı
5-kupa dokuzlusu
6-ters kupa prensi
7-ters ermiş
8-güç
9-ters değneksekizlisi
10-ters değnek şövalyesi
şubat doğumluyum balık burcuyum eşim oğlak burcu bebeğim olacak mı eşimle özelden görmezsen diye buraya yazdım
teşekkürler
Vallahi eşinin bu sene çok şanslı bir döneme girdiğini söyleyebilirim.Onun vesilesi ile sende girmişsin.Maddi manevi istediği olacak diye çıkmış.
Bir haberiniz var.İYi bir haber. bu haber neticesinde yepyeni bir hayat görünüyor size.Her şey değişebilir.Yeni bir yere taşınabilirsiniz.Ya da iş değişikliği tarzı bir şey olabilir.ama köklü bir değişim olacağı çıkmış.Bu arada sen sanırım ölüm tehlikesi atlatmışsın.Ya da sende bebek kaybettin.Geçmişe özlem var çünkü.Bilmiyorum ama çok düşündüğün çıkmış.b,azı tecrübesizlikleriniz yüzünden bu konuyla ilgli bir fırsatı kaçıracağınız görülüyor.Bu nedenle Sanırım bebek geliyorum deyip gelmeyecek.Yani bununla ilgili adımlarınız olacak ama bu sene içerisinde görünmüyor bebek.Böyle yazmak hoşuma gitmiyor aslında sanki ruhu bedenleştiren benmişim gibi.Tövbe.Neyse Allah bilir tabi.sadece kartlarda çıkanları yazıyorum.Biraz cesaret kırılması olacak ama yılmayacaksınız onu diyeyim.BU kadar falın.
internetten çektim kartt
24.06.1995 doğumluyum sevdiğimle aram düzelecek mi? kariyer olarak istediğim sektörde olacakmıyım ?
sırayla bunlar çıktı :))) onun doğumuda (sevgilim di )07.11.1990 bakalım sansıma neler cıkcak.
1-Ters Gelen Kupa Şovalyesi
2-Ters Gelen Sihirbaz
3-Para Kraliçesi
4-Güç
5-Ters Gelen Kupa Kraliçesi
6-Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
7-Yıkılan Kule
8-Ters Gelen Para Kralı
9-Ters Gelen Para Şovalyesi
10-Ters Gelen Aziz
teyzeme anlatmıştım o da heves yaptı onun için yoracağım canım seni ben bir deteyzem 20 haziranda doğdu burcu ikizler eniştem ise 26 nisan da doğdu burcu boğa. teyzemlerin 5 6 yıllık evliler fakat çocuk sahibi olamıyorlar malesef onun için kart çekti. internetten mahmureden yeni başlangıç diye çekmiş onu da belirteyim. çocuk sahibi olma konusunda neler olacak onun için kart çekti teyzem kartlar da bunlar.
1)kılıç yedilisi
2)tılsım sekizlisi
3)asa dörtlüsü
4)ermiş
5)kılıç uşağı
6)tılsım dörtlüsü
7)kader çarkı
8)kılıç onlusu
9)asa onlusu
10)asa yedlisi
11)kılıç ası
Teyzoşunu beklettiğim için kusura bakmasın öncelikle.Teyzenizin bu çocuk konusunda ümitleri olduğu görünüyor ama hep planları aksıyor sanki bu da kendisinde sıkıntı yapıyor.Teyzeniz sabırla bekliyor ama biraz daha gecikme vermiş kartlar.Bebek gelecek ama geç gelecek.Biraz daha emek vermesi çıkmış.Şu an eşiyle görünüyor.Başka kimse yok iki kişilik aile olarak vermiş ve mutlular.Nazar değmesin ikisine de gayet iyi verdi kartlar evliliklerini.Uyumu yakalamışlar..Çocukla taçlandırmak istiyorlar bu evliliği haklı olarak.Eşinde içe dönüş var.Olgun bir kişi eşi.Yaşadıkları onu büyütmüş olgunlaştırmış.Bazen kendisini sorguladığı çıkmış.Hatayı kendisinde görüyor olabilir.Şimdi teyzenizin içi epey sıkılmış ama cesaretli çıkmış.Onlara karşı koyuyor sanki.Tek başına.Eşini biraz cimri mi diyeyim aşırı tutumlu mu diyeyim öyle vermiş kartlar.Biraz para harcamaktan çekinen bir tip.Kader çarkınız düz gelmiş.Ben diyeyim çocuk olacak Allah'ın izniyle sadece biraz geç olması muhtemel.Şimdi ruh halinizi iyi vermiyor bu kartlar.Çok üzüntülü çıkmışsınız.Ciddi bir üzüntü.Allah yardımcınız olsun.Taşıyabileceğinizden fazla yük alıyorsunuz.Altında eziliyorsunuz.Sorumluluklarınız olsun.Beklentileriniz olsun.Bir noktada sizi yoruyorlar eziyorlar.Yine de bu kadar mücadelenin bir karşılığı olacak.Üzülmeyin.Ve kader kartı tam teyzenizi ifade ediyor.Son kart bana teyzenizin şansını döneceğini Biraz zor olsa da mücadeleli ve ya engelli olsa da çok şanslı bir döneme gireceğini söylüyor.Allah büyük.Onun da izniyle çocuk olacak inşallah.Hatta vade vermem gerekirse 7.Ay olabilir 7 ay sonra olabilir.Süreden emin değilim.Tahmin üzerine gittim.:)
olsun ne bekletmesi senin de işlerin var elbette bu kadarına bile vakit ayırman bize yetiyor da artıyor teyzem de ben de çok ama çok teşekkür ederiz gerçekten çok güzel ve doğru inşalalh hayırlısıyla da bebek konusun da sevindirici haberler alırlar alırız.
inş teyzen hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğine kavuşuruz rabbim çok bekletmesin bende 4.5 yıldır bekleyen biri olarak çok iyi anlıyorum.
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende fal baktırmak istiyorum ama tarot kartım yok siz nasıl yapıyosunuz intenetten mi açıp yorumlatıyosunuz
Benim tarot kartım yok ama elinizde kart varsa çektiğiniz kartlara yorum yapabilirim.
Yapmanız gereken ;
1-Kelt açılımı yapmak
2-Çıkan kartları kaç numaralı olduğuyla birlikte yazmak.
3-Doğum tarihiniz ; ilişki içinse karşı tarafın doğum tarihi
4-Sorunuzu yazmayı unutmayın.
Her gün girmeye çalışırım ama yığılma olupta yetişemezsem kusura bakmayın.
beni de sıraya alırsanız sevinirim :) genel olarak iş,aşk konularını merak ediyorum.
doğum tarihim 30.08.1984
1-kupa dokuzlusu
2-joker
3-para dokuzlusu
4-büyücü
5-değnek ikilisi
6-ölüm
7-para ası
8-değnek sekizlisi
9-değnek onlusu
10-kılıç prensi
hiçbiri ters gelmedi