Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

öncelikle yorumların için teşekkür ederim.tahminimce bu kişi yay burcu, yükseleni de yengeç. sevgilisinden ayrıldı diye biliyorum. bana öyle göstermeye çalışıyor olabilir. tam olarak emin değilim. kartları internetten belirlemiştim. hata veriyor olabilir mi?

Yarın 'HAYATA' ve 'MAVİMENEKŞE'yi yorumlayacağım.

ben tekrar kart çektim
1-para ası
2-ters kılıç prensi
3-ters ölüm
4-kupa altılısı
5-kupa dokuzlusu
6-ters kupa prensi
7-ters ermiş
8-güç
9-ters değneksekizlisi
10-ters değnek şövalyesi
şubat doğumluyum balık burcuyum eşim oğlak burcu bebeğim olacak mı eşimle özelden görmezsen diye buraya yazdım
teşekkürler

Şimdi bazı işlerin var olarak görünüyor.Bilmiyorum inancın nasıl ama anki dünya işlerinden imanı eksiltmişsin gibi görünüyor.Neyse orası konu dışı.Bir erkekle aran bozulmuş.Sevdiğin biri senden büyük olması muhtemel.Daha olgun biri olarak çıkmış.Sanırım boşanmışsın sen.Kartlar öyle diyor.Ya da yeni bir ayrılık yaşadın.Koç -burcu biriyle.geçmişinde bunları veriyor kartlar.Şimdi bir büyüme veriyor kartlar senin için.Bu büyüme her alanda olabilir.Tılsımlar sen olduğun için muhtemelen bu başak kişiyle bir şeyler olacak.Şu an hani başlangıç aşamasında falansanız bu ilişki büyüyecek diyebilirim.Sana çok kötülük edilmiş zamanında tüm bu kötülüklerin bittiği görülüyor.bir yolculuğun olabilir.Seyahat görünüyor kartlarda.Şu an ki durumunu kötü vermiyor kartlar.Rahat olduğun çıkmış.Yakın gelecekte yengeç burcundan biriyle aran bozulabilir.Şimdi ilk etapta bazı ters durumlar olacak gibi duruyor.Bazı gecikmeler belirsizlikler.Bu erkekten kaynaklanan sebeplerden olacak muhtemelen.Senin bir dönem bu başak erkeği ile kararsız kalacağın çıkmış ama neticesinde gayet doğru bir karar alacaksın.Senin için sonuçları güzel olann kararları vereceksin.bu kadar falın.

Vallahi eşinin bu sene çok şanslı bir döneme girdiğini söyleyebilirim.Onun vesilesi ile sende girmişsin.Maddi manevi istediği olacak diye çıkmış.
Bir haberiniz var.İYi bir haber. bu haber neticesinde yepyeni bir hayat görünüyor size.Her şey değişebilir.Yeni bir yere taşınabilirsiniz.Ya da iş değişikliği tarzı bir şey olabilir.ama köklü bir değişim olacağı çıkmış.Bu arada sen sanırım ölüm tehlikesi atlatmışsın.Ya da sende bebek kaybettin.Geçmişe özlem var çünkü.Bilmiyorum ama çok düşündüğün çıkmış.b,azı tecrübesizlikleriniz yüzünden bu konuyla ilgli bir fırsatı kaçıracağınız görülüyor.Bu nedenle Sanırım bebek geliyorum deyip gelmeyecek.Yani bununla ilgili adımlarınız olacak ama bu sene içerisinde görünmüyor bebek.Böyle yazmak hoşuma gitmiyor aslında sanki ruhu bedenleştiren benmişim gibi.Tövbe.Neyse Allah bilir tabi.sadece kartlarda çıkanları yazıyorum.Biraz cesaret kırılması olacak ama yılmayacaksınız onu diyeyim.BU kadar falın.

yüreğine sağlık teşekkür ederim

kupa kralı
kupa kraliçesi
kupa şövalyesi
kupa uşağı
kupa onlusu
kupa dokuzlusu
kupa sekizlisi
kupa yedilisi
kupa altılısı
kupa beşlisi
arkadaşım oğlak burcu. sorusu hayat ne getirecek. yorumlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

1- TILSIM KRALI(Ters)
2- DÜNYA(Ters)
3- HÜKÜMDAR(Ters)
4- KILIÇ DOKUZLUSU(Ters)
5- KUPA KRALI(Ters)
6- JOKER(Ters)
7- KUVVET(Ters)

benim doğum tarihim:16.09.1993 sevgilimin doğum tarihi:22.03.1991
ilişkimizin geleceği nasıl olacak bunu merak ediyorum.

GÜNEŞ
AZİZE
TILSIM DOKUZLUSU
AZİZ
TILSIM ALTILISI
TILSIM ONLUSU
KILIÇ KRALI
AŞIKLAR
ASA ONLUSU
KADER ÇARKI
burcum boğa.aşık olduğum kişi benimle ilgili ne düşünüyor .merakla bekliyorum.

Pekala erkek arkadaşın su grubu sanırım.Erkek arkadaşın biraz dengesiz ikiyüzlü çıkmış.Aranız kötü bozulmuş sizin ve düzelmesi zor görünüyor.Bir kadın var.toprak grubu kadın.Güçlü vermiş kadını.Bu kadın sizin aranızı bozuyor.Senin üzüntünü veriyor kartlar.GEri çekilmen var.Bu kişiye karşı.Bir şey yapmıyorsun.Bir adım atacaksın ama attığın adımın neticesinde üzüntü var.Ondan bir haberde gelebilir kulağına ama üzüleceksin canım.
Kariyer olarakta istediğin sektörü vermiyor bir süre.Maddi sıkıntı içine düşebilirsin.Bir de sana toprak grubu bir erkek çıkmış.BU kişiyle olabilirsin.Hatta evlilik yoluna gidebilirsiniz ama son anda vazgeçebilirsin.Kart bunlar çok da ciddiye alma ciddiye alırsan gerçek olur diyeyim.Almazsen hiç birşey olmazç

Teyzoşunu beklettiğim için kusura bakmasın öncelikle.Teyzenizin bu çocuk konusunda ümitleri olduğu görünüyor ama hep planları aksıyor sanki bu da kendisinde sıkıntı yapıyor.Teyzeniz sabırla bekliyor ama biraz daha gecikme vermiş kartlar.Bebek gelecek ama geç gelecek.Biraz daha emek vermesi çıkmış.Şu an eşiyle görünüyor.Başka kimse yok iki kişilik aile olarak vermiş ve mutlular.Nazar değmesin ikisine de gayet iyi verdi kartlar evliliklerini.Uyumu yakalamışlar..Çocukla taçlandırmak istiyorlar bu evliliği haklı olarak.Eşinde içe dönüş var.Olgun bir kişi eşi.Yaşadıkları onu büyütmüş olgunlaştırmış.Bazen kendisini sorguladığı çıkmış.Hatayı kendisinde görüyor olabilir.Şimdi teyzenizin içi epey sıkılmış ama cesaretli çıkmış.Onlara karşı koyuyor sanki.Tek başına.Eşini biraz cimri mi diyeyim aşırı tutumlu mu diyeyim öyle vermiş kartlar.Biraz para harcamaktan çekinen bir tip.Kader çarkınız düz gelmiş.Ben diyeyim çocuk olacak Allah'ın izniyle sadece biraz geç olması muhtemel.Şimdi ruh halinizi iyi vermiyor bu kartlar.Çok üzüntülü çıkmışsınız.Ciddi bir üzüntü.Allah yardımcınız olsun.Taşıyabileceğinizden fazla yük alıyorsunuz.Altında eziliyorsunuz.Sorumluluklarınız olsun.Beklentileriniz olsun.Bir noktada sizi yoruyorlar eziyorlar.Yine de bu kadar mücadelenin bir karşılığı olacak.Üzülmeyin.Ve kader kartı tam teyzenizi ifade ediyor.Son kart bana teyzenizin şansını döneceğini Biraz zor olsa da mücadeleli ve ya engelli olsa da çok şanslı bir döneme gireceğini söylüyor.Allah büyük.Onun da izniyle çocuk olacak inşallah.Hatta vade vermem gerekirse 7.Ay olabilir 7 ay sonra olabilir.Süreden emin değilim.Tahmin üzerine gittim.:)

olsun ne bekletmesi senin de işlerin var elbette bu kadarına bile vakit ayırman bize yetiyor da artıyor teyzem de ben de çok ama çok teşekkür ederiz gerçekten çok güzel ve doğru inşalalh hayırlısıyla da bebek konusun da sevindirici haberler alırlar alırız.

inş teyzen hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğine kavuşuruz rabbim çok bekletmesin bende 4.5 yıldır bekleyen biri olarak çok iyi anlıyorum.

merhabalar, ben değer verdiğim bir ablama tekrar baktırmak istiyorum. şu sıralar hiç iyi değil. sevdiği insanla kavuşmak için kartları seçti. kendisinin doğum tarihi 13,06,1976 burcu da ikizler, sevdiği kişinin doğum tarihi 10,08,1965 burcu aslan

1-Paraların Kızı
2- Kupaların Beşlisi
3-Kupaların Yedilisi
4-Kupaların Kralı
5-Kılıçların Üçlüsü
6-Kılıçların Sekizlisi
7-Asaların İkilisi
8-Soytarı
9-Adalet
10-Karar

inş teyzen hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğine kavuşuruz rabbim çok bekletmesin bende 4.5 yıldır bekleyen biri olarak çok iyi anlıyorum.

amin inşallah teyzemler de aynen 4 5 yıl oldu bekliyorlar aynı rabbim herkesin yüzüne gülsün bu yönde isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende fal baktırmak istiyorum ama tarot kartım yok siz nasıl yapıyosunuz intenetten mi açıp yorumlatıyosunuz

Canım tarot bir ilişki hakkında soru sormadan açılabilir mi? (mesala benim ve x 'in ilişkisi adına acıyorum gibi bişi)

Şu an ki durumunu iyi veriyor kartlar.Maddi olarak gayet rahatsın.Bazı ani değişimler olacak.Ne üzerine olur bilmiyorum ama maddi anlamda olması muhtemel.Belki ani bir şekilde iş değiştirebilirsin.Kötü değil ama seni daha iyi bir yere getirecek bir iş olacak.Ve huzurlu olacaksın.Maddi olarak da iyi.Bir erkek var.Koç burcu bir erkek bu erkek sanırım seninle ilgileniyor.Aranızdaki diyalog nasıl bilemiyorum ama seni gayet beğenen bir erkek.Senin için kendisini adayabilir.Sanırım açılmamış ve biraz cesaretlenmeyi bekliyor.Hayatında çok ciddi değişiklikler olacak diyebilirim.Eski bitecek yerine yepyeni şeyler olacak.Hani bu bitişin neticesinde senin şansın dönecek ve hayatının en güzel evrelerinden birine gireceksin.Ben sana diyeyim ani bir ilişkin olacak.Başlayacak.Hiç beklemediğin zamanda.Ve tahminimce ateş grubu biriyle olacak ki.Sanırım sen bu beyi tanıyorsun.Çünkü onun da senin de içinizde bir şeyler filizlenmiş olarak çıkmış.Eğer yoksa yakın zamanda olması muhtemel.Ağustos gibi .Çok fazla yük almışsın sorunları çözeyim diye.Her şeyi taşımaya kalkmışsın ama yavaş yavaş çözülüyor çözülecek sıkıntı vermedi kartlar fazla ufak tefek şeyler muhtemelen onlarda hallolacak Allah'ın iziniyle.Sınav vs var ise dikkatli olmanı istiyor kartlar.Ve Hani her türlü sorunun karşısında dimdik duruyorrsun.Dediğim gibi sıkıntılar ufak tefek olacak.Ciddi bir sıkıntı vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…