Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

Ben de isterem ben oğlak burcuyum bekarımözellikle iş konusu için kapattım mutlu olacak mıyımm

1.06 ASA ALTILISI
2.XVII YILDIZ
3.07 TILSIM YEDİLİSİ
4.04 KUPA DÖRTLÜSÜ
5.VII ARABA
6.01 TILSIM ASI
7.02 ASA İKİLİSİ
8.XXI DÜNYA
9.ASA KRALI
10.09 ASA DOKUZLUSU

Merhabalar, geçen tarot yorumlarınızdan memnun kaldım şimdi de aklımda yapmayı istediğim birkaç şey var işle alakalı.istediğim gibi olup olmayacağını ve bana olan etkilerini merak ediyorum.ama genel anlamda yorumlarsanız çok sevinirim..
1-imparatoriçe
2-kupa sekizlisi
3-adalet
4-değnek sekizlisi
5-kılıç kralı
6-kupa onlusu
7-kupa kralı
8-değnek beşlisi
9-imparator
10-yıldız

ben de iş ve eş için açtım. işsizim ve eylül ayı gibi düğün planlıyoruz.

1)Paraların Birlisi
2)Kupaların Kızı
3)Kupaların Şövalyesi
4)Kılıçların Birlisi
5)Kılıçların Yedilisi
6)Asaların İkilisi
7)Asaların Yedilisi
8)Asaların Onlusu
9)Münzevi
10)Yıldız

Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:

Günaydın;
Mutlu olacaksın tabi ki.Kimse salt mutlu ya da salt mutsuz değil ki. İnişli çıkışlı bir hayatımız var ama sen ayrı bir mutlu olacaksın.Büyük arkanaları toplamışsın.İyi haberlerin var.Ya almışsın haberleri ya da alman yakın.İş için açtığından dolayı.Bir yere başvuru yaptıysan sonucu iyi olarak gelecek.Neticesinde şansın çok güzel bir devreye girecek.Hem maddi hayatın hem manevi hayatın bu sene içerisinde dönecek.Sen zaten emeğini vermişsin:Sonucunu bekliyorsun.Yapılması gereken yapılmış.İşte sınava gireceksen dersini çalışmışsın.Ya da bir iş için okulunu okumuşsun.Şu an sadece meyveleri toplamak için bekliyorsun.Yalnız üzüldüğün çıkmış.Çevrendeki insanlar biraz çene yapıyorlar sana galiba.Bıkmışsın onlardan.Herkes ayrı ayrı bir şey söylüyor.Artık duymaz olmuşsun.Kapatmışsın kendini onların laflarına.Sanırım bir yoldan geldin yakın zamanda.Öyle görünüyor.Ve bazı yapmak istediklerin var.Bunları gerçekleştirmen an meselesi gibi bir şey.Tılsım ası gelmiş oğlak burcu arkadaşım bu senin için en iyi kartlardan biri.Hakikaten bu sene çok güzel geçecek.İstediğin iş her ne ise olacak gibi duruyor.Geleceğe güvenle bakacaksın.Zaferine bakan insan gibi uzaktan izleyeceksin onu.Ve sevdiğin var mı bilmiyorum ama sevdiğin insanla beraber olacaksın.Yalnız sen çekindiğin endişe duyduğun bir erkek var.Bilmiyorum.Ateş grubu bir bey bu.Ne konuda tedirginsin bu kişiye karşı bilemiyorum ama onunla biraz mücadelen var.Öyle çıkmış.Sadece biraz savaş vereceksin sonunda başarı senin olacak.Bu kadar canım falın.

Çocuğu merak ediyorsan kartları onu düşünerek çek.Belki o zaman çıkar.

Canım benim emeğine sağlık tatlımm uzun uzun yazmıssın hakkını helal et inşallah canım su an için söylediklerin cok doğru gelecekle ilgili söyleyeceklerinde inşallah olur canım o ates grubu babam benim aramız bozuk da..canımcok minnettarım sana tekrar tekrar teşekkürler :103:

1.degnek ikilisi
2.degnek yedilisi
3.ters gelen kupa üçlüsü
4.ters gelen kılış ikilisi
5.ters gelen degnek onlusu
6.ters gelen kupa yedilisi
7.ters gelen para altılısı
8.ters gelen para altılısı
9.ters gelen kupa altılısı
10.ters gelen para sekizilisi
buda hep ters geldi neyse canım müsait olunca yorumla aceelsi yok
ben akrebim 1992 ayrıldıgım kişi 1989 balık hayatıma gircek mi tek bunu sormak istiyorum
çookk teşekürlerrr:44::44:

Merhaba,
Benim doğum tarihim 11.08.1979 onun 21.07.1984. Ayrıldık ama bir türlü atlatamadım. Yorumlarsan sevinirim. Teşekkürler
1- Kılıç Ası
2- Para Yedilisi
3- Kılıç Şövalyesi
4- Değnek Şövalyesi
5- Kule
6- Joker
7- Güneş

Günaydın;
Sanırım işle ilgili terfi bekliyorsun.Öyle görünüyor.Mesleğin ne bilmiyorum ama karta göre yaratıcı bazı meslekler ya da kamu görevlisi olabilirsin.Neyse istediğin şey olacak gibi duruyor.İmparatoriçe bana senin güçlü yapını ve istediğini alacağını söylüyor.Ama senin bu işten ayrılacağında çıkmış.Şu an bulunduğun işten.Belki daha sonra gireceğin işte daha iyi konuma gelecek olabilirsin.Sonuçta hakkın olan ne ise onu alacaksın.O konuda sıkıntı yapma.Bazı ani olaylar olmuş ya da olacak.Benim tahminim bu işten ayrıldıktan sonra hemen yeni bir işe başlayacaksın.Ya da zaten başlamışsın.Geçmişten gelen bir hava grubu bey var(terazi-ikizler-kova) bu beyle olan iletişimin bozuksa aranız düzelecek olarak çıkmış.Birde su grubu erkeği var.ŞU an bilemedim.Sanırım su grubu aklında.Bu kişiyle kavga vermiş canım.Bir anlaşmazlık ya da bir engel olabilir aranızda.İş için iki ideal kartı seçmişsin.Şimdi sen işinde istediğini elde edip o konumunu sağlamlaştıracaksın.Son kartın bana hem maddi hayatının hem manevi hayatını güzel veriyor.İki anlamda da istediklerin olacaktır Allah'ın izniyle.Bu kadar canım falın.

Bu gün herkes yıldızlara bürünmüş.Ne kadar güzel.Doğum tarihlerinizi yazmayınca yorum tutarsız olabiliyor şimdiden diyeyim.Ama şu na karşımda bir su grubu çifti var gibi geldi bana.Ve Aşkta da işte de şanslı bir çift.Bazı engeller , zorluklar olacak diye görünüyor.Yine de her zorluğa rağmen istediğiniz şekilde gidecek ki iş hayatında yeni bir başlangıç veriyor.Bazı isteklerin ve ümitlerin var kalbinde.Onları gerçekleştirmek isteyeceksin ki gerçekleştireceksin de Ateş grubu bir bey yardımıyla olabilir.Ve sonunda geleceğe güvenle ve umutla bakabileceksin.Bir kartın daha bana iş alanında yapabileceğin bazı atılımların olduğunu ve sonucunu alacağını söylüyor.Yeni bir anlaşma olabilir ki bence bu evlilik.Yalnız bu evliliğin olması için üzerinize kaldırabileceğinizden çok fazla yük alıyorsunuz.Onu diyeyim.Bu da sizi biraz zorluyor.Yine de her zorluğa rağmen büyüyeceksiniz.Bir aile olacaksınız Allah izin verirse.İşinde de ustalık veriyor kartlar.Son kartın yıldız gelmiş.Gerçekten iyi kartlardan biri şansı temsil eder ve hayatın her döneminde göreceğin güzel şeylerin olacak.

02.eylül 1981 doğumluyum eşim ikizler ben başak burcuyum ve çocuk istiyoruz..

1-kılıç onlusu
2-kılıç sekizlisi
3-ölüm
4-kupa altılısı
5-kılıç dokuzlusu
6-değnek onlusu
7-değnek beşlisi
8-değnek prensi
9-kılıç prensi
10-kupa dörtlüsü

Bir bakalım.Şu an senin cesaretli olman gereken bir dönem olarak çıkıyor.Bazı adımların için cesur olman gerekiyor.Şimdi canım sen bu kişiyle çok güzel gidiyormuşsun ya da sen öyle düşünüyormuşsun.Ama aranızda ki romantizm bitmiş gibi duruyor.Ve sanki araya bir başkası girmiş bundan tam emin değilim ama kupa üç bana öyle diyor.İki kişi değil üç kişi kaldırıyor kupayı bakarsan eğer.O nedenle araya biri girmiş ve aranız bozulmuş.Bir kartta rakipleri alt edeceğini söylüyor.Yok ya bu ilişkiyi iyi vermiyor kartlar.Geçmişte yalan dolan varmış.Seni epey kandırmış bu kişi.(günahını almayayım tabi.Belki ben yanlış yorumluyorumdur.)Neyse ayrılığınız çıkmış.İyi giden ilişkinin bozulması olarak.Senin kararsızlıkları var sanırım.Hani söyle olabilir.Sana bir sürü kişi geliyor sen hepsini reddediyorsun çünkü balık burcu gelebilir diye.Ama artık karar vereceğin görülüyor.Kesin ve son karar olacak bu.Neyse canım bu çocuğun sana dönmeyeceği görülüyor zaten gelse de çok parlak şeyler vermiyor canım.Tabi her şey Allahtan.

cook dogru hepsi geri donmesin zaten hic beklemedigim anda gelmisti mrak ettim hayirlisi cok sagol canim

Merhaba;
Bilmiyorum ama Yeni bir başlangıç olabilir size bu kişiyle.Yalnız biraz sorunlu olarak görünüyor.Zor ama olmayacak şey değil.Çok mücadele var senin tarafında.Bilmiyorum çok uğraşıyorsun.Karşılık bekliyorsun.Biri var çekindiğin hava grubu biri bu.Senin tarafında iki erkek çıkmış.Biri hava biri ateş.Senin ateşle olacağını düşünüyorum.
Onun tarafında ise bu ilişki bitmiş.Kafada bitirmiş.Üzülüyor evet hatta yıkılmış gibi ama değişimlerden korkuyor olarak çıkmış.Bir de onun tarafında evlilik çıkmış.GÜzel bir evlilik yapacak kiminle dersen bilemem ama mutlu olacak sanırım.

Çok sıkıntılı çıkmışsınız.Özellikle de eşin.Gerçekten çok fena çıkmış.Aşırı üzüntülüsünüz.eliniz kolunuz bağlı gibi.Bir sürede böyle gidebilir.Gerçekten zor durumda olduğunuz çıkmış.Birini kaybettiniz sanırım.Ölüm kartı burada bana birinin ölümünü ifade ediyor.Onu özlediğiniz çıkmış.Üç dört kart zorluklarınızı üzüntülerinizi ifade ediyor.Bir ihtimal var sizin için tüm zorluklara rağmen.Kavga çıkmış Bilmiyorum kiminle ama bir tartışma yaşayabilirsiniz.Esmer bir genç tarafından iyi bir haberiniz olduğu görülüyor.Bir de bıkmış olduğunuz çıkmış.Çocuğa dair pek bir şey çıkmamış.Yalnız bu uğurda biraz daha sıkıntınız olacak gibi duruyor.

ben 13 2 1986 eşim 20 1 1984 doğumlu ben kova eşim oğlak
bebek istiyoruz bunun için bakabilirmisin.
birde şehir değişikliği düşünüyorduk ertelendi olma ihtimali varmı yani tarottan görülebilirmi bu teşekkürler :)

Kart seçmeden yorum yapamam canım.
kart seçmen gerekiyor.

netten seçsem olurmuli :)
1ölüm
2değnek yedilisi
3ters gelen aziz
4değnek kralı
5ters gelen değek altılısı
6ters gelen savaş arabası
7kader çarkı
8kılıç ikilisi
9ter gelen kupa kraliçesi
10para altılısı

ben 13 2 1986 eşim 20 1 1984 bebk istiyoruz birde başka şehir taşınacaktık ertelendi bunların olma ihtimali

Yepyeni bir hayat geliyor size sanki.
Bir şey bitecek ve yenisi başlayacak.Tabi birini kaybetmediyseniz.(ölüm anlamında).İşle ilgili bir atılım görünüyor.Bir şeye başlayacaksınız.başarılı olacaksınız.Eşinizin çocuk konusunda pek sabırlı olmadığı görülüyor.İnancını da yitirmiş sanki.Bence sabretmeyi bilmeli.Onun dışında bazı olaylar pek güzel sonuçlanmamış.Tam zafer elde edecekken tam evet oldu diyecekken ters dönmüş.Bu taşınma işi biraz daha ertelenecek olarak çıkmış.araba ters dönmüş çünkü vakit var bunun için.Biraz güçlükle olacak olabilir.Yalnız kader çarkınız düz bu ii bir şey kaderinizde çok güzel bir dönem başlamak üzere.İstediklerinizin olacağı görülüyor.Kendinizi dışarıdaki insanlara karşı savunmaya korumaya almış gibisiniz.Etrafınızdakiler biraz iki yüzlü çünkü.Hayal kırıklığınız olacak çocuk konusunda.yine de bunun neticesinde size bir hediye gelecek.Biraz zamanınız var.Sadece sabretmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…