- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
-
- Konu Sahibi heceyarisi
Mesafeler gercekten cogu seye engelmis. Mesajla iletisim nasil olur ki. Insanin yuz yuze konustugunun yerini tutarmi. Vizemi bekliyordum ben. Ama insanin icinde olunca diyormus demekki. Ilk defa dedi. Ama sonu gelmez artik....aman allahım. sevgilisiniz sandım. bir de karısı mısınız? yuh! bir insan nasıl karısına bu kelimeyi söyler?? iğrenç adam. sakın döktüğü dillere inanmayın. klasik bir laf ama, doğru. kimse vazgeçilmez değildir.
Erkektir yapar dusuncesini ben bir turk erkeklerinde var saniyodum ama oda ayniymis. Bana iliskimizin kurallarini ben koyuyorum uymazsan ayrilalim dedi resmen. Ve bir keresinde turk kadinlarinin hicbir sey soylemeye hakki yok ama sen alman kadinlardan daha cok sey soyluyosun dedi. Siz soyledikce goruyorum kendi saygimi kendim yitirmisim meger... yazik cok yazikSevgi böyle bir şey değil!! Erkkeklerin erkektir yapar lafının arkasına sığınması gibi kadınlarda seviyorum napıyımın arkasına sığınıyor.bu sevgi değil. Sadece çok güçsüz nir karaktersiniz.
Ben bunları hakedecek naptım demişşiniz sürekli cevap yazınızda -en başından beri gözyummuşsunuz-
Erkektir yapar dusuncesini ben bir turk erkeklerinde var saniyodum ama oda ayniymis. Bana iliskimizin kurallarini ben koyuyorum uymazsan ayrilalim dedi resmen. Ve bir keresinde turk kadinlarinin hicbir sey soylemeye hakki yok ama sen alman kadinlardan daha cok sey soyluyosun dedi. Siz soyledikce goruyorum kendi saygimi kendim yitirmisim meger... yazik cok yazik
Bir senelik bi iliskisi olmus kadin hamile kalmis 5.ayinda arayp hamileyim ve evleniyorum demis. Hatta dna testi bile yaptirmis. Benden oncede bir evliligi olmus kadinla 3sneelik sevgiliymis kadin hamileyken doguma bir hafta kala cocuga kendi soyadi gecsin diye nikah kiymis sonrada hemen bosanma davasi acmis
bacım bu adam çok iyi de hep kadınlar mı kötü?Bir senelik bi iliskisi olmus kadin hamile kalmis 5.ayinda arayp hamileyim ve evleniyorum demis. Hatta dna testi bile yaptirmis. Benden oncede bir evliligi olmus kadinla 3sneelik sevgiliymis kadin hamileyken doguma bir hafta kala cocuga kendi soyadi gecsin diye nikah kiymis sonrada hemen bosanma davasi acmis
Sevgi buysa ben hic sevmiyorum ve sevilmiyorum o zamanSevgi boyle bisey demekmis.. ama bu sevgi artik bana zarar veriyor. Herseyine katlandim daha birde bu laflarini duyuyorum. Hep alttan aldim kredi borclari var streste sakin ol destek ol diye diye kendimi mahfettim. Ne zaman ayrilmayi dusunsem aklima gulusu kahkahalari geliyor. Ondan baskasini sevemicegim aklima geliyor.
Kısa ve öz kahretsin ki neyini seviyorsun bu adamın? neyini bu kadar çok seviyorsun?Dayanamiyorum artik katlanamiyorum yaptiklarina. 2kere baska kadinla mesajlarini yakaladim. Eski karisindan cocuk var diye ariyolar konusuyolar. Eski sevgiliden cocuk var diye kadin cocugu getirip goturuyo. Ben turkiyede o almanyada. Iletisimimiz sadece mesaj yoluyla. Esime bugun eski karisi tekrar yazdimi yazmadimi diye sordum. Hemen beni germe yeterince stresim var demeye basladi. Bu sekilde kavgayi hep baslatiyo suclu ben oluyorum. Kavgada bana demedigi kalmiyo. Delisin hastasin kibirlisin.. kufurde ediyo. Ama ilk defa bugun bir kelime soyledi ve gozume uyku girmiyo. Agmaktan harap oldum. Her kavgada bir ayrilik lafi. Hadi ayrilik lafina alistim. Bugun bana o..... dedi bide bu yetmezmis gibi kiz arkadasima alman birini ayarlicaktik bana onun numarasini ver alman erkek ariyodu dedi. Kaldiramiyorum artik. Cok seviyorum kahretsin ki cok seviyorum. Ama mahfetti beni. Icin icin yaniyorum. Simdi o misil misil uykuda ben aglamaktan uyuyamiyorum. Bunu hak edicek ne yaptim ben ona. O kadar hata yapti affettim ustune ustluk hatalarindan sonra bile kizdigim icin ben ozur diledim. Birkez olsun baska birine bakmadim. Yazmadim. Hicbirseyimi saklamadim ondan. Bu lafi hak edicek ne yaptim ben. Yazarken bile aglamadan duramiyorum. Yalvaririm beni iyice uzucek seyler yazmayin. Buraya dokup acilmak ve desteginizi almak istedim. Galiba bu sefer ayrilmayi dusunuyorum. Ilk defa yuzugu her seyi cikardim....
Dayanamiyorum artik katlanamiyorum yaptiklarina. 2kere baska kadinla mesajlarini yakaladim. Eski karisindan cocuk var diye ariyolar konusuyolar. Eski sevgiliden cocuk var diye kadin cocugu getirip goturuyo. Ben turkiyede o almanyada. Iletisimimiz sadece mesaj yoluyla. Esime bugun eski karisi tekrar yazdimi yazmadimi diye sordum. Hemen beni germe yeterince stresim var demeye basladi. Bu sekilde kavgayi hep baslatiyo suclu ben oluyorum. Kavgada bana demedigi kalmiyo. Delisin hastasin kibirlisin.. kufurde ediyo. Ama ilk defa bugun bir kelime soyledi ve gozume uyku girmiyo. Agmaktan harap oldum. Her kavgada bir ayrilik lafi. Hadi ayrilik lafina alistim. Bugun bana o..... dedi bide bu yetmezmis gibi kiz arkadasima alman birini ayarlicaktik bana onun numarasini ver alman erkek ariyodu dedi. Kaldiramiyorum artik. Cok seviyorum kahretsin ki cok seviyorum. Ama mahfetti beni. Icin icin yaniyorum. Simdi o misil misil uykuda ben aglamaktan uyuyamiyorum. Bunu hak edicek ne yaptim ben ona. O kadar hata yapti affettim ustune ustluk hatalarindan sonra bile kizdigim icin ben ozur diledim. Birkez olsun baska birine bakmadim. Yazmadim. Hicbirseyimi saklamadim ondan. Bu lafi hak edicek ne yaptim ben. Yazarken bile aglamadan duramiyorum. Yalvaririm beni iyice uzucek seyler yazmayin. Buraya dokup acilmak ve desteginizi almak istedim. Galiba bu sefer ayrilmayi dusunuyorum. Ilk defa yuzugu her seyi cikardim....
Özürdile,affet alttan al,sana O..desin.Sonra seviyorum hakedecek ne yaptım de.Bi otur düşün bakalaım hakedecek naptın ne yapmadın.Adam sana küfrediyor hakaret ediyor bi de Almanya da.Ne medet umuyorsun.Kendine de mi saygın yok.Dayanamiyorum artik katlanamiyorum yaptiklarina. 2kere baska kadinla mesajlarini yakaladim. Eski karisindan cocuk var diye ariyolar konusuyolar. Eski sevgiliden cocuk var diye kadin cocugu getirip goturuyo. Ben turkiyede o almanyada. Iletisimimiz sadece mesaj yoluyla. Esime bugun eski karisi tekrar yazdimi yazmadimi diye sordum. Hemen beni germe yeterince stresim var demeye basladi. Bu sekilde kavgayi hep baslatiyo suclu ben oluyorum. Kavgada bana demedigi kalmiyo. Delisin hastasin kibirlisin.. kufurde ediyo. Ama ilk defa bugun bir kelime soyledi ve gozume uyku girmiyo. Agmaktan harap oldum. Her kavgada bir ayrilik lafi. Hadi ayrilik lafina alistim. Bugun bana o..... dedi bide bu yetmezmis gibi kiz arkadasima alman birini ayarlicaktik bana onun numarasini ver alman erkek ariyodu dedi. Kaldiramiyorum artik. Cok seviyorum kahretsin ki cok seviyorum. Ama mahfetti beni. Icin icin yaniyorum. Simdi o misil misil uykuda ben aglamaktan uyuyamiyorum. Bunu hak edicek ne yaptim ben ona. O kadar hata yapti affettim ustune ustluk hatalarindan sonra bile kizdigim icin ben ozur diledim. Birkez olsun baska birine bakmadim. Yazmadim. Hicbirseyimi saklamadim ondan. Bu lafi hak edicek ne yaptim ben. Yazarken bile aglamadan duramiyorum. Yalvaririm beni iyice uzucek seyler yazmayin. Buraya dokup acilmak ve desteginizi almak istedim. Galiba bu sefer ayrilmayi dusunuyorum. Ilk defa yuzugu her seyi cikardim....
Dayanamiyorum artik katlanamiyorum yaptiklarina. 2kere baska kadinla mesajlarini yakaladim. Eski karisindan cocuk var diye ariyolar konusuyolar. Eski sevgiliden cocuk var diye kadin cocugu getirip goturuyo. Ben turkiyede o almanyada. Iletisimimiz sadece mesaj yoluyla. Esime bugun eski karisi tekrar yazdimi yazmadimi diye sordum. Hemen beni germe yeterince stresim var demeye basladi. Bu sekilde kavgayi hep baslatiyo suclu ben oluyorum. Kavgada bana demedigi kalmiyo. Delisin hastasin kibirlisin.. kufurde ediyo. Ama ilk defa bugun bir kelime soyledi ve gozume uyku girmiyo. Agmaktan harap oldum. Her kavgada bir ayrilik lafi. Hadi ayrilik lafina alistim. Bugun bana o..... dedi bide bu yetmezmis gibi kiz arkadasima alman birini ayarlicaktik bana onun numarasini ver alman erkek ariyodu dedi. Kaldiramiyorum artik. Cok seviyorum kahretsin ki cok seviyorum. Ama mahfetti beni. Icin icin yaniyorum. Simdi o misil misil uykuda ben aglamaktan uyuyamiyorum. Bunu hak edicek ne yaptim ben ona. O kadar hata yapti affettim ustune ustluk hatalarindan sonra bile kizdigim icin ben ozur diledim. Birkez olsun baska birine bakmadim. Yazmadim. Hicbirseyimi saklamadim ondan. Bu lafi hak edicek ne yaptim ben. Yazarken bile aglamadan duramiyorum. Yalvaririm beni iyice uzucek seyler yazmayin. Buraya dokup acilmak ve desteginizi almak istedim. Galiba bu sefer ayrilmayi dusunuyorum. Ilk defa yuzugu her seyi cikardim....