taniyamamisim

Mesafeler gercekten cogu seye engelmis. Mesajla iletisim nasil olur ki. Insanin yuz yuze konustugunun yerini tutarmi. Vizemi bekliyordum ben. Ama insanin icinde olunca diyormus demekki. Ilk defa dedi. Ama sonu gelmez artik....

Erkektir yapar dusuncesini ben bir turk erkeklerinde var saniyodum ama oda ayniymis. Bana iliskimizin kurallarini ben koyuyorum uymazsan ayrilalim dedi resmen. Ve bir keresinde turk kadinlarinin hicbir sey soylemeye hakki yok ama sen alman kadinlardan daha cok sey soyluyosun dedi. Siz soyledikce goruyorum kendi saygimi kendim yitirmisim meger... yazik cok yazik

Sayginin bittigine sahit oldugun dakika bir iliskiyi sonlandiracaksin ki sonrasinda b.ku cikmasin..

Sana saygisi yok..
Saygisi yokken senin sevgin olsa ne olur bu durum da ki.. veya onun sana karsi sevgisi olsa nolur..

Eşini Alman anladığım kadarıyla.Çok tepene çıkarırsan olacağı bu.Bırak gitsin yoksa kendini daha çok üzersin.Uzaktayken böyle yanına gidersen felaketin olur.

once sunu kabul edin ataerkillik cografya gozetmiyor, dunyanın her yerinde.
kiminde mucadele ile kazanımlar saglanmıs, kiminde de kadınlara sessiz kalmanın ogutlemesi ve ısrarla cocukların aynı sekilde yetistirilmesi nedeniyle hala 100 yıl onceki dusunce kırıntıları yer yer övülmeye devam ediyor...

kendinize yakıstırdıgınız ve hakettiginiz hayatın ne oldugunu dusunuyorsanız oyle davranın.
ister bu evlilige "seviyorum" diyip devam edin, mazosist iseniz mudahale edebilme hakkımız yok sonucta, sizin rızanız soz konusu.
isterseniz daha fazla gec olmadan gozlerinizi açın. o adam (!) hayatınızda olmadan yaşamaya her sekilde devam edersiniz de kendinize saygınızı yitirdiginiz bir benlik ile mutlulugu huzuru bulabilir misiniz bilemem...
en azından cocuk yapıp o yavrucakları da yasadıgınız kargasanın ortasında bırakmayın.

Nasıl bir ilişki yumağı. Ne halt olduğu baştan belliymiş canım. Kaç kurtar kendini. Karar veremeyecek bi durum yok. Yaptıklarını iyice bi gözden geçir, ondan kurtulduktan sonra daha mutlu bi hayatın olacak emin ol.

bacım bu adam çok iyi de hep kadınlar mı kötü?

Sevgi böyle birşey değil ki
Ne kadar yanliş sevgi tanımınız
Bu bir bağımlılık bir sendrom
Mutlu sağlıklı ilişkiler barındırmaz böyle saplantılı duygusal bağımlılıkları
Kendinize bir iyilik yapın yardım alın ve kurtulun bu adamdan

Sevgi buysa ben hic sevmiyorum ve sevilmiyorum o zaman
Kendini niye bu kadar kullandirdin.
Cocukluk askim diyorsun. Herkes cocukluk askiyla evlenicek diye bisey yok.
Sen bu adamin tum kotu ozelliklerini cocukluk askim, seviyorum vs.vs diye ortuyorsun. Surekli biseyleri halinin altina supuruyorsun.
Sundan da eminim sen bu kocan ayrilmak istemedikce ondan ayrilamazsin. Adam acik acik demis, kurallari ben koyarim. Sen zaten kurallara razisin. Esin istemeden bosanmazsin sen. Once onun terketmesini bekleyeceksin.

Kısa ve öz kahretsin ki neyini seviyorsun bu adamın? neyini bu kadar çok seviyorsun?
Her kadından bir çocuk yapmak marifet mi?

İlk olarak bu adamın kötü yönleri aklınıza gelsin kalbinizden atın.

Kizlar yorumlariniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Su an sadece her seyi olcuyorum tartiyorum. Ayrilmayi kafama koydum eminim ayrildiktan sonraki zamandada desteginizi alicam. Belkide benimkisi aliskanlik arkadaslarin dedigi gibi bagimlilik. Ama bana saygisi olmayan bir adamla nereye kadar. Yan yanayken hicbir saygisizligini gormedm ama icinde varki uzaktayken yapiyo bana bunu. Tesekkur ederim....

Ayrılmalısın net.

Adam her birlikte olduğu kadından çocuğu olsun diye ant içmiş herhalde. Size o hakareti etmiş ve siz hala düşünüyorum demişsiniz bence düşünmeyin ayrılın.

Özürdile,affet alttan al,sana O..desin.Sonra seviyorum hakedecek ne yaptım de.Bi otur düşün bakalaım hakedecek naptın ne yapmadın.Adam sana küfrediyor hakaret ediyor bi de Almanya da.Ne medet umuyorsun.Kendine de mi saygın yok.

''Hemen kavga etmeye başlıyoruz... Genelde erkekler her yaş aynı sanırım sevgılımdende , babamdanda dedemlerdende gördüklerim sıkıstıklarında, hiç bir şey yapamazsalar erkeklik beyinlerini kullanıp hır gür cıkartıp bırde hıc sucu yokmus gıbı, sıyrılmalardır. bu alışık bir durum. Bunu sorun etmeyıın cunku, en ufak bır nedendende olsa hatta sacma sebepsızde olsa, dıyorum ya erkek beynı hemen hır gür.. Cünkü kapasite belli..

Oros... bu laf milletin agzında sakız olmus durumda, artık salak nıyetıne bıle kullanıyo herkes. Fakat eşim dedğiniz adamdan duyunca insan Aynı yataga giriyoruz ya nasıl der? diye düşünüyor, Kaldıramayacksın gün gectıkce.. içinde iyice büyüteceksin..
En büyük hatayı ondan özür dilemekle yapmıssın. adam zaten ben nabsam bu kaldırıyor ne dersem gıtmıyor yada tavır koymuyor kafasında. sallamıyor yanı.
Ve en büyük hayatı özur beklemekle yapmıssın.. Özür içini soğutacak mı...
yine eskisi gibi mi olacak. Hiç birsey bilmiyorken ki gibi..
Eger sen değilde o ayrılırsa, o zaman daha cok pişman olacaksın....

Allahtan bu Alman bozuntusundan bir cocukta sen yapmazsin.

kaldi ki, long distance relationship hic ama hic kolay degil. ustelik boyle bir cocuk ondan bir cocukta ondan yapan bi adamla. siz turkler nasil diyooorrr; ayran gonullu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…