taniyamamisim

Erkektir yapar dusuncesini ben bir turk erkeklerinde var saniyodum ama oda ayniymis. Bana iliskimizin kurallarini ben koyuyorum uymazsan ayrilalim dedi resmen. Ve bir keresinde turk kadinlarinin hicbir sey soylemeye hakki yok ama sen alman kadinlardan daha cok sey soyluyosun dedi. Siz soyledikce goruyorum kendi saygimi kendim yitirmisim meger... yazik cok yazik
Hahay bir tarafimla gulerim ona. Benim eşim ilişkimizin kurallarını ben koyarım uymak zorundasın ya da ayrilalim dese, kendini kapının önünde, eşyalarını camdan uçarken bulur.
Kendini bu kadar ezirmen resmen kişiliğine hakaret. Bunu sen yapmışsın o değil. Ne ettiysen kendine etmişsin.

adam kabak gibi ortada ben buyum diyo sen hala seviyorum ölüyorum diyosun. birlikte yaşayınca uygulamalı olarka yapacak o söylediklerini sna. işt eo zaman ben naptım tüh diyeceksin. o zamanda işişten geçmiş olacak

Bir senelik bi iliskisi olmus kadin hamile kalmis 5.ayinda arayp hamileyim ve evleniyorum demis. Hatta dna testi bile yaptirmis. Benden oncede bir evliligi olmus kadinla 3sneelik sevgiliymis kadin hamileyken doguma bir hafta kala cocuga kendi soyadi gecsin diye nikah kiymis sonrada hemen bosanma davasi acmis
kusura bakma ama adam zaten sağlam ayakkabı değilmiş, bile bile lades demişssin.. üstüne bir de sana yaşattıkları...? hala neden bu adamla birliktesin anlayamadım... sevgi senin kocan gibi ucuz insanlarda bulunmaz...

adam kabak gibi ortada ben buyum diyo sen hala seviyorum ölüyorum diyosun. birlikte yaşayınca uygulamalı olarka yapacak o söylediklerini sna. işt eo zaman ben naptım tüh diyeceksin. o zamanda işişten geçmiş olacak
Ayrilmak istedigimi soyledim. Surekli konu degistiriyo. Iyice zorlaştırıyor. Hayir deyince vu sefer yine delisin diyo. Ozur borclusun bana burda babam hasta stresim var ve sen bunu yapiyosun bana diyo

''Hemen kavga etmeye başlıyoruz... Genelde erkekler her yaş aynı sanırım sevgılımdende , babamdanda dedemlerdende gördüklerim sıkıstıklarında, hiç bir şey yapamazsalar erkeklik beyinlerini kullanıp hır gür cıkartıp bırde hıc sucu yokmus gıbı, sıyrılmalardır. bu alışık bir durum. Bunu sorun etmeyıın cunku, en ufak bır nedendende olsa hatta sacma sebepsızde olsa, dıyorum ya erkek beynı hemen hır gür.. Cünkü kapasite belli..

Oros... bu laf milletin agzında sakız olmus durumda, artık salak nıyetıne bıle kullanıyo herkes. Fakat eşim dedğiniz adamdan duyunca insan Aynı yataga giriyoruz ya nasıl der? diye düşünüyor, Kaldıramayacksın gün gectıkce.. içinde iyice büyüteceksin..
En büyük hatayı ondan özür dilemekle yapmıssın. adam zaten ben nabsam bu kaldırıyor ne dersem gıtmıyor yada tavır koymuyor kafasında. sallamıyor yanı.
Ve en büyük hayatı özur beklemekle yapmıssın.. Özür içini soğutacak mı...
yine eskisi gibi mi olacak. Hiç birsey bilmiyorken ki gibi..
Eger sen değilde o ayrılırsa, o zaman daha cok pişman olacaksın....
Ya tavir almama bile firsta vermiyor. Dedigin gibi tavir aldigimda bile bir hir gur. Bi kavga. Yine basliyor benim sıkıntlarim var destek olmuyorsn demeye. Simdi bile ayrilmak istedigimi soyledim babam hasta isyerinde problem kredi borclari onlarla ugrasiyorum tesekkurler destedigin icin dedi. Bende sordum eger ben bu tarz kadinsam sende beni satan mi oluyosn ilerde arkadaslarima tavsiye edicem mi diceksin kaldiramiyorum artik dedim ama anlayan insana....

Ya tavir almama bile firsta vermiyor. Dedigin gibi tavir aldigimda bile bir hir gur. Bi kavga. Yine basliyor benim sıkıntlarim var destek olmuyorsn demeye. Simdi bile ayrilmak istedigimi soyledim babam hasta isyerinde problem kredi borclari onlarla ugrasiyorum tesekkurler destedigin icin dedi. Bende sordum eger ben bu tarz kadinsam sende beni satan mi oluyosn ilerde arkadaslarima tavsiye edicem mi diceksin kaldiramiyorum artik dedim ama anlayan insana....

üstünden atmaya çalışmaları hep...

ben bunu hak edecek naptım diyorsun ya sonrasında kendin cevaplıyorsun hep affettim hep özür diledim hep alttan aldım işte bunları yaparak bu muameleyi hak etmişsin neden ? çünkü taviz tavizi doğurmuş beyimiz kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış senin sevginden emin olmuş terkedilme korkusu nedir bilmemiş daha açıkçası seni sallamıyor benim kanatim ayrılalım desen şoka girer heleki kararlı olduğunu görse perişan olur mutlu günler..

ben bunu hak edecek naptım diyorsun ya sonrasında kendin cevaplıyorsun hep affettim hep özür diledim hep alttan aldım işte bunları yaparak bu muameleyi hak etmişsin neden ? çünkü taviz tavizi doğurmuş beyimiz kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış senin sevginden emin olmuş terkedilme korkusu nedir bilmemiş daha açıkçası seni sallamıyor benim kanatim ayrılalım desen şoka girer heleki kararlı olduğunu görse perişan olur mutlu günler..
Ayrilmak istedigimi soyledim canim. Sürekli bana olan sevginmj bitti ciddi misin falan diyo dedigin gibi. Gerekirse engellicem yazmasini. Bu boyle giderse iyice hafife alcak yani.

X