Boşanmanın zorluğunu biliyorum, hele ortada bir de çocuk varsa eş bunu hep koz olarak kullanıyor, kendileri erkek olduğundan asla toz kondurmazlar ama yıllarca aynı yastığa baş koydukları kadına her türlü iftirayı atıp zorluk çıkarmaktan geri kalmazlar, duygusal iniş çıkışlarınızı anlıyorum o yüzden ama ilişkiye başladığınız kişi yanlış seçim, yaşı değil sorun olan o sizi ilgilendirir ama karakter sorunlu, siz zaten kötü bir evlilikten kurtulmak isterken, eski eş elinden gelen fenalığı yaparken başka bir erkeğin daha kontrolcü, şüpheci, hatta iftiracı tavrına maruz kalmamalısınız.
Benim aldığım telefonla flört ediyor demesi, telefona takip programı yerleştirecek kadar şüpheci ve kusura bakmayın ama fesat düşünceli olması ürkütücü bence, isterse 40 yaşında olsun karakteri oturmamış ve sağlıksız bir düşünce yapısına sahip imaj çiziyor benim için ve devam edilmesi halinde kıskançlık krizlerinin, gizli telefon takiplerinin size abartı gelecek belki ama sonu şiddete bile varabilir, ben o potansiyeli gördüm doğrusu, zira kendine zarar verebilecek birisi bir başkasına da zarar verebilir.