- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
-
- Konu Sahibi heceyarisi
Bir senelik bi iliskisi olmus kadin hamile kalmis 5.ayinda arayp hamileyim ve evleniyorum demis. Hatta dna testi bile yaptirmis. Benden oncede bir evliligi olmus kadinla 3sneelik sevgiliymis kadin hamileyken doguma bir hafta kala cocuga kendi soyadi gecsin diye nikah kiymis sonrada hemen bosanma davasi acmiseskı sevgılıden de m cocuk var anlayamadım ben o kısmı?
Sevgi boyle bisey demekmis.. ama bu sevgi artik bana zarar veriyor. Herseyine katlandim daha birde bu laflarini duyuyorum. Hep alttan aldim kredi borclari var streste sakin ol destek ol diye diye kendimi mahfettim. Ne zaman ayrilmayi dusunsem aklima gulusu kahkahalari geliyor. Ondan baskasini sevemicegim aklima geliyor.Soyle bi laf var,Hayatınızda hiç kimseyi; suçsuz olduğunuz halde özür dileyecek kadar sevmeyin. Maalesef yaptiklarin cok ovunulecek seyler degil. İliski acisindan soyluyorum. Cok fazla esini bulunmaz hint kumasi sinifina sokmussun.
Anladigim kadariyla iki cocugu var ve bu yuzden anneleriyle gorusmek zorunda. Sen rahatsiz mi oluyorsun bundan? Soyle de bisey var, rahatsiz olacagini bildigin halde bile bile lades demissin
Yavrum ondan sana bir yol olmaz.Gecmisi ortada .Bir senelik bi iliskisi olmus kadin hamile kalmis 5.ayinda arayp hamileyim ve evleniyorum demis. Hatta dna testi bile yaptirmis. Benden oncede bir evliligi olmus kadinla 3sneelik sevgiliymis kadin hamileyken doguma bir hafta kala cocuga kendi soyadi gecsin diye nikah kiymis sonrada hemen bosanma davasi acmis
ilerisi olursa sence sen bu adamı tasıyabılecek mısın? kımle cıksa hamıle bırakmısBir senelik bi iliskisi olmus kadin hamile kalmis 5.ayinda arayp hamileyim ve evleniyorum demis. Hatta dna testi bile yaptirmis. Benden oncede bir evliligi olmus kadinla 3sneelik sevgiliymis kadin hamileyken doguma bir hafta kala cocuga kendi soyadi gecsin diye nikah kiymis sonrada hemen bosanma davasi acmis
Ilk basta boyle degildi. Sonradan bu hale geldi. Kalbime laf geciripte ayrilabilsem. Durum su ki ne onla nede onsuzAyrilmayi dusunme AYRIL ..
Bu adamin sana zerre kadar saygisi yok soylenecek lafmi o ?
Terbiyesiz herif ..
Birde hatali oldugu halde ozur dilersen , tabiki boyle havalara girer adam ..
Hayir biraz kendine deger ver , kendine saygin olsun ..
Bu adamla beraber kaldikca kendine olan saygin bile kalmayacak ..
Boyle saygisizlari adam yerine koymayin ya..
Benim cocukluk askimdi diyebilirim. Cok istemistim onla birlikte olmayi cok hayaller kurdum onunla ilgili. Hep ona benzeyen birini aradim. Simdi kosulsuz sevgimin tek sebebi buYavrum ondan sana bir yol olmaz.Gecmisi ortada .
Ilk basta boyle degildi. Sonradan bu hale geldi. Kalbime laf geciripte ayrilabilsem. Durum su ki ne onla nede onsuz
Yarin ozur dilerim mesajlari aticak eminim. Ama ayrilmak istedigimi yazicam asil uzuntim ondan sonraki evrede baslicak. Bu boyle gitmez apacik belli. Insan kendi karisina bu kelimeyi nasil yakistirirbunu hak edecek bir şey yaptın malesef. bütün hayatına o adamın ellerine verdin. çantadaki kekliksin artık onun için. lütfen kendini biraz düşünüyorsan hemen ayrıl o adamdan. seni sevmediği gün gibi ortada...
Bu kadarmis demekki iyi niyetimin siniri. Ne aptalmisim diyorum sadece kendime. Ne aptalmisim ki neler yapmisim onun icin. Sirf mutlu olsun diye.Adam beyzbol takımı kurayazmış nerdeyse?
Hayır bi de tek iletişim yolunuz mesaj ise, adamın o kadnlarla görüşüp konuşmalarını sadece kendi söylediği kadar biliyosun falan. Bu zamana kadar nasıl hayatta kaldınız siz bu iyi niyetle?
aman allahım. sevgilisiniz sandım. bir de karısı mısınız? yuh! bir insan nasıl karısına bu kelimeyi söyler?? iğrenç adam. sakın döktüğü dillere inanmayın. klasik bir laf ama, doğru. kimse vazgeçilmez değildir.Yarin ozur dilerim mesajlari aticak eminim. Ama ayrilmak istedigimi yazicam asil uzuntim ondan sonraki evrede baslicak. Bu boyle gitmez apacik belli. Insan kendi karisina bu kelimeyi nasil yakistirir