taniyamamisim

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
Dayanamiyorum artik katlanamiyorum yaptiklarina. 2kere baska kadinla mesajlarini yakaladim. Eski karisindan cocuk var diye ariyolar konusuyolar. Eski sevgiliden cocuk var diye kadin cocugu getirip goturuyo. Ben turkiyede o almanyada. Iletisimimiz sadece mesaj yoluyla. Esime bugun eski karisi tekrar yazdimi yazmadimi diye sordum. Hemen beni germe yeterince stresim var demeye basladi. Bu sekilde kavgayi hep baslatiyo suclu ben oluyorum. Kavgada bana demedigi kalmiyo. Delisin hastasin kibirlisin.. kufurde ediyo. Ama ilk defa bugun bir kelime soyledi ve gozume uyku girmiyo. Agmaktan harap oldum. Her kavgada bir ayrilik lafi. Hadi ayrilik lafina alistim. Bugun bana o..... dedi bide bu yetmezmis gibi kiz arkadasima alman birini ayarlicaktik bana onun numarasini ver alman erkek ariyodu dedi. Kaldiramiyorum artik. Cok seviyorum kahretsin ki cok seviyorum. Ama mahfetti beni. Icin icin yaniyorum. Simdi o misil misil uykuda ben aglamaktan uyuyamiyorum. Bunu hak edicek ne yaptim ben ona. O kadar hata yapti affettim ustune ustluk hatalarindan sonra bile kizdigim icin ben ozur diledim. Birkez olsun baska birine bakmadim. Yazmadim. Hicbirseyimi saklamadim ondan. Bu lafi hak edicek ne yaptim ben. Yazarken bile aglamadan duramiyorum. Yalvaririm beni iyice uzucek seyler yazmayin. Buraya dokup acilmak ve desteginizi almak istedim. Galiba bu sefer ayrilmayi dusunuyorum. Ilk defa yuzugu her seyi cikardim....

Soyle bi laf var,Hayatınızda hiç kimseyi; suçsuz olduğunuz halde özür dileyecek kadar sevmeyin. Maalesef yaptiklarin cok ovunulecek seyler degil. İliski acisindan soyluyorum. Cok fazla esini bulunmaz hint kumasi sinifina sokmussun.
Anladigim kadariyla iki cocugu var ve bu yuzden anneleriyle gorusmek zorunda. Sen rahatsiz mi oluyorsun bundan? Soyle de bisey var, rahatsiz olacagini bildigin halde bile bile lades demissin

Ayrilmayi dusunme AYRIL ..

Bu adamin sana zerre kadar saygisi yok soylenecek lafmi o ?
Terbiyesiz herif ..

Birde hatali oldugu halde ozur dilersen , tabiki boyle havalara girer adam ..
Hayir biraz kendine deger ver , kendine saygin olsun ..
Bu adamla beraber kaldikca kendine olan saygin bile kalmayacak ..
Boyle saygisizlari adam yerine koymayin ya..

eskı sevgılıden de m cocuk var anlayamadım ben o kısmı?
Bir senelik bi iliskisi olmus kadin hamile kalmis 5.ayinda arayp hamileyim ve evleniyorum demis. Hatta dna testi bile yaptirmis. Benden oncede bir evliligi olmus kadinla 3sneelik sevgiliymis kadin hamileyken doguma bir hafta kala cocuga kendi soyadi gecsin diye nikah kiymis sonrada hemen bosanma davasi acmis

Sevgi boyle bisey demekmis.. ama bu sevgi artik bana zarar veriyor. Herseyine katlandim daha birde bu laflarini duyuyorum. Hep alttan aldim kredi borclari var streste sakin ol destek ol diye diye kendimi mahfettim. Ne zaman ayrilmayi dusunsem aklima gulusu kahkahalari geliyor. Ondan baskasini sevemicegim aklima geliyor.

Yavrum ondan sana bir yol olmaz.Gecmisi ortada .

ilerisi olursa sence sen bu adamı tasıyabılecek mısın? kımle cıksa hamıle bırakmıs
belkı de baska cocukları da vardır
bunu asla bılemezsın.

Ilk basta boyle degildi. Sonradan bu hale geldi. Kalbime laf geciripte ayrilabilsem. Durum su ki ne onla nede onsuz

Bunu haketcek ne yaptim demissin ya bunca seye ragmen seviyorum diyorsun hala ve direk olarak bunlari ve bundan sonra olacaklari hakediyorsun sen

"Sevgi boyle birsey demekmiş" degil sevgi boyle birsey degil

Ayrılığı nasil kaldiricam nasil unutucam onu?? Bu boyle gitmez gidemez. Bu lafindan sonra yeter artik. Her seyine boyun egdim ama yeter

Adam beyzbol takımı kurayazmış nerdeyse?
Hayır bi de tek iletişim yolunuz mesaj ise, adamın o kadnlarla görüşüp konuşmalarını sadece kendi söylediği kadar biliyosun falan. Bu zamana kadar nasıl hayatta kaldınız siz bu iyi niyetle?

bunu hak edecek bir şey yaptın malesef. bütün hayatına o adamın ellerine verdin. çantadaki kekliksin artık onun için. lütfen kendini biraz düşünüyorsan hemen ayrıl o adamdan. seni sevmediği gün gibi ortada...

Yarin ozur dilerim mesajlari aticak eminim. Ama ayrilmak istedigimi yazicam asil uzuntim ondan sonraki evrede baslicak. Bu boyle gitmez apacik belli. Insan kendi karisina bu kelimeyi nasil yakistirir

Bu kadarmis demekki iyi niyetimin siniri. Ne aptalmisim diyorum sadece kendime. Ne aptalmisim ki neler yapmisim onun icin. Sirf mutlu olsun diye.

Yarin ozur dilerim mesajlari aticak eminim. Ama ayrilmak istedigimi yazicam asil uzuntim ondan sonraki evrede baslicak. Bu boyle gitmez apacik belli. Insan kendi karisina bu kelimeyi nasil yakistirir
aman allahım. sevgilisiniz sandım. bir de karısı mısınız? yuh! bir insan nasıl karısına bu kelimeyi söyler?? iğrenç adam. sakın döktüğü dillere inanmayın. klasik bir laf ama, doğru. kimse vazgeçilmez değildir.

Sevgi böyle bir şey değil!! Erkkeklerin erkektir yapar lafının arkasına sığınması gibi kadınlarda seviyorum napıyımın arkasına sığınıyor.bu sevgi değil. Sadece çok güçsüz nir karaktersiniz.
Ben bunları hakedecek naptım demişşiniz sürekli cevap yazınızda -en başından beri gözyummuşsunuz-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…