- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
-
- Konu Sahibi mavisaclikiz35
Amaaan sende.Millet o öğünü bedavaya getirdiği için mutluluktan ağlayacak sen ders diyorsun.Ertesi hafta gene bizi aynı yere götürsene derler görürsünOlsun böyle içimin yağları da erir.Nasıl had bildirdim diyip keyiflenilmez mi Çok güzel verilmiş bir ders almak isteyen alır, almak istemeyen almasın
Sevgilimin maddi durumu hakkında kesinlikle detaylı bilgi sahibi değilim, benim kendi maddi durumum gayet yerinde. Kimsenin bir kuruşunda gözüm yok, bundan önceki sevgilim çok daha zengindi, çok daha cömertti ama derdim bu olsaydı 10 kere evlenmiştim.Konu sahibi bence sevgilisinin maddi durumundan dolayı sesini çıkaramıyor ama ilerde evlense de bu tipler yedirmezler anacımmm
ne kadar benim kocam...O kadar düz bir adam ki şöyle bakar kesin.
Tekrar onları yemeğe çıkarıp sağdan soldan aşağıdan yukarıdan masayı donatıcan gözleri doyacak soyle bir insanlik öldü mübacimKonuyu henüz kendisiyle konuşmadım. O ortamda o an bu ne ya siz ne yapıyorsunuz diyemedim, sırf kendi nezaketimden diyemedim ama bunun eziklik olarak algılanmasından rahatsızlık duyuyorum. Siz söyleyin ben nasıl çözeyim şimdi bunu ya da ne diyeyim erkek arkadaşıma şu an ?
Amaaan sende.Millet o öğünü bedavaya getirdiği için mutluluktan ağlayacak sen ders diyorsun.Ertesi hafta gene bizi aynı yere götürsene derler görürsün
Sen aldıysan ben cüzdanımı almayayım demiş kahvaltı içinDaha ne olsun
Bir şey diyemediniz bari yememekle tepkinizi koysaydiniz. Gerçi onlar bu hareketi de anlamazlardı onlar için gayet normal bir olay heraldeKonuyu henüz kendisiyle konuşmadım. O ortamda o an bu ne ya siz ne yapıyorsunuz diyemedim, sırf kendi nezaketimden diyemedim ama bunun eziklik olarak algılanmasından rahatsızlık duyuyorum. Siz söyleyin ben nasıl çözeyim şimdi bunu ya da ne diyeyim erkek arkadaşıma şu an ?
Peki neden o kadar pısırık kalmışsınız ben anlayamadım.Sevgilimin maddi durumu hakkında kesinlikle detaylı bilgi sahibi değilim, benim kendi maddi durumum gayet yerinde. Kimsenin bir kuruşunda gözüm yok, bundan önceki sevgilim çok daha zengindi, çok daha cömertti ama derdim bu olsaydı 10 kere evlenmiştim.
Ayy hiç de beceremem ki. Geçen gün hadi güzel güzel konuş dedi, ağzımdan tuhaf çıktı. Sonra adam gülme krizine girdi.
Erkeğim falan diyemem ben ya.
Bu kadarini ben yapamazdim.Gerçi bana da "şunu giysen yakişir" diyen hiç olmadi ama hayal ettim yapamazdim yani isteyemem.
Beni bile aşiyor.
tamam erkeğim kadınım deme ama ona özel hoş bişey söylesen de olur. illa ki hoşuna giden, içini bi hoş eden, heyecanlandıran bir söz, bir kelime vardır.Erkeğim kadınım vs. diyemem ben ya, utanıyorum.
Yani oğlak erkeği karşımdaki, duvardan hallice bir herif işte.