- 9 Temmuz 2021
- 2.948
- 5.522
- 28
-
- Konu Sahibi mavisaclikiz35
tamam erkeğim kadınım deme ama ona özel hoş bişey söylesen de olur. illa ki hoşuna giden, içini bi hoş eden, heyecanlandıran bir söz, bir kelime vardır.
tabii ki bu tavsiyeyi adamla yepyeni tanışmadığını bildiğim için veriyorum. ve her zaman kullanılmamalı elbette. 4 aylık sevgilisiniz, cinsellik yaşıyorsanız zaten utanacak bişey yok. ha cinsellik yoksa o ayrı konu. adam için 3 saat hazırlanıyorsun, o seviyor diye oje sürüyorsun. zorlandığın şeylerin üzerine gitmeni tavsiye ederim, önce kendini alıştır, ikna et. ilk başlarda ben de çok çekinirdim hatta ilk zamanlar bende de absürt durdu ama zaman içinde kendimi geliştirdim. şu an hayatımda kimse yok ama olduğu dönemler bunu uygulamışlığım var. ben maddi değerdeki bir şey için sadece bir kez yaptım çünkü ben de maddi değeri olan şeyler isteyemem. ama manevi anlamda istediğimi yaptırmışlığım çok var, düşüncelerini değiştirmek, asla olmaz dediği şeyleri yaptırmak gibi.
bugüne kadar böyle şeylerden hoşlanmayan erkek görmedim açıkçası. ben de odun bir insanımdır ama sevdiğime karşı bi başka olurum. karşımdaki adam bunu hisseder, hissettiririm. sadece tek bir kişide işe yaramadı onun da hisleri kuvvetli değilmiş demek ki dedim geçtim.
ben maddi meseleyi Rosa'nın sen al diyeceğim artık mesajına istinaden yazdım.Manevi kismina katiliyorum da maddi kismi yani adam özel parcalar gorur kendisi dusunup bana yakistirir hediye alir ona tamam da erkegim ya da başka hoş şekillerde kendime alişveris yapmaya yönlendirmezdim adami ya ilişki eski olsa da yapmadim. Ojemi, rutin alişverişimi filan yaptirmazdim.
Adam zaten kendi dusunmeli bazi şeyleri ben istememeliyim.
X bir parcayi, kiyafeti gorup ustumde hayal eden adam onu alip gelir en azindan ve begendigini belli eder zaten sacma sapan direkt şunu giy yakisir diye sipariş vermez, vermemeli.
Yüzyılın cilveli hatunuyum, erkeğimmmden daha varoş cok az sey duymusumdur deme kız sen bosver sjdjdjdk evlenirseniz kocacımmmmm dersinErkeğim kadınım vs. diyemem ben ya, utanıyorum.
Yani oğlak erkeği karşımdaki, duvardan hallice bir herif işte.
Kocacığım da çıkmıyor.Yüzyılın cilveli hatunuyum, erkeğimmmden daha varoş cok az sey duymusumdur deme kız sen bosver sjdjdjdk evlenirseniz kocacımmmmm dersin
Mesela
K: acıktım canım birşeyler hazırlayalım
Sen: beni yemek istemez misin kocacımtamam işte 9aya hoşgeldin baby rosa
Yaaa offO yemeği asla tamamlamaz yada kendime ne istiyorsam söyler ayrı öder bir daha da görüşmezdim bu ne ayol
Beni yemeğe davet edip aç bırakmanız hiç şık olmadı, hesabı paylaşabilirdik hiç değilse karnımız doyardı üç kişi bi tabağı kaşıklamak zorunda kalmazdık diyin.Konuyu henüz kendisiyle konuşmadım. O ortamda o an bu ne ya siz ne yapıyorsunuz diyemedim, sırf kendi nezaketimden diyemedim ama bunun eziklik olarak algılanmasından rahatsızlık duyuyorum. Siz söyleyin ben nasıl çözeyim şimdi bunu ya da ne diyeyim erkek arkadaşıma şu an ?
Yaaa hamile kadına yapılır mı buKızlar bu arada canım tiramisu çektiSaray Muhallebicisinin vişneli tiramisusunu tek geçerim. Deneyin pişman olmazsınız
Yaaa off