Tanışma dozunu ayarlamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz niye buyur edemiyorsunuz ? Ayni sebepler onun evi icin de gecerli degil mi, buyur ederse ayni sebeplerle reddetmeyecek misiniz ?

ben olsam telefonla nereye kadar diye dusunur, onu davet ederim, o gelemiyorsa da kendim ugrarim, gec olmayan bir saatte kahvesini icerim.
Şu zamanda tanımadığın birini evine almak ya da evine gitmek :KK57: Bir sabah bi uyanırsınız böbrekler yok

Kasmıyorum sadece uzun zamandır aşka hasret kaldıgım için hevesli görünüp kaçırmak istemiyorum karsımdakini...kaçan kovalanır malum
İşte bu noktada farkında olmadan hesap kitap içine giriyorsunuz ve ilişkinize yansıyor. Relaks olun su akar yolunu bulur

Bi cafede buluşup tatlıyı alırsınız, biraz sohbet bi kahve içersiniz herkes evine gider 🤗Sonrasında aranızda bi çekim olursa iletisiminiz o şekilde ilerler.Hakkınızda hayırlısı olsun.Bence bi şans verin belki de nasibinizdir kimbilir ☘

Bi cafede buluşup tatlıyı alırsınız, biraz sohbet bi kahve içersiniz herkes evine gider 🤗Sonrasında aranızda bi çekim olursa iletisiminiz o şekilde ilerler.Hakkınızda hayırlısı olsun.Bence bi şans verin belki de nasibinizdir kimbilir ☘

Tesekkurler sağolun :)
Ben teklif edemem onu işte ,cafede buluşmayı ...
Bana uğrayıp alabilir misin dedi ya da ben getireyim dedi

Tesekkurler sağolun :)
Ben teklif edemem onu işte ,cafede buluşmayı ...
Bana uğrayıp alabilir misin dedi ya da ben getireyim dedi
Ilk günden size gelmesindense yada sizin gitmenizdense cafede oturmayı teklif etmeniz daha mantıklı olur gibime geliyor 😊Şöyle dersiniz tatlıyı alayım müsaitseniz size bi kahve de ısmarlarım yok isim var derse dışarda bi yer belirler alıp tatlıyı gidersiniz yani bilemedim ki başka yolu yok☺

Önceki erkek arkadaşınız bir ekmeği çok görmüstü size ( yanlis hatirlamiyorsam )

Başka şehirden, sırf adı geçti diye size tatlı alması mutlu etmiş sizi

Ortak bi yerde tatlıyı almanız bence daha uygun olur
En uygun yer çay bahçesi olabilir hem açık alan olur
Adamın arabası yok diyorsunuz ama sonuçta bu adam hiç mi dışarıya çıkmıyor? Ortak belirlenen bi yere gelebilir bence
Evine kadar gidip evine girmemek olmaz

Önceki erkek arkadaşınız bir ekmeği çok görmüstü size ( yanlis hatirlamiyorsam )

Başka şehirden, sırf adı geçti diye size tatlı alması mutlu etmiş sizi

Ortak bi yerde tatlıyı almanız bence daha uygun olur
En uygun yer çay bahçesi olabilir hem açık alan olur
Adamın arabası yok diyorsunuz ama sonuçta bu adam hiç mi dışarıya çıkmıyor? Ortak belirlenen bi yere gelebilir bence
Evine kadar gidip evine girmemek olmaz

Aynen canım ya
Benden her şey esirgendiği için böyle bişey iyi geldi
Doğru valla oraya gidip yok girmicem demek te kezbanlık olacak :)
Cafeye gel desem oturmak isteyen taraf olcam
En iyisi gidip az oturup cıkmak mı ne

49 çok degil mi? Babam 50 yasinda şuan. 🙄 O yaşta daha yeni evlenen bir adam sizin beklentilerinizi karsilayabilir mi? Bir aile olarak benimseyebilir mi sizi? Sizin yaşiniz kaçti bilemiyorum ama sanki daha kucuktunuz gibi aklimda kalmis.
Hayatinin buyuk bir kismi geçmiş gitmiş zaten önünde bir yaşlilik dönemi kalmiş artik adamin.
Ya da ben bugun karamsarim. 😬

Ruhu genç aşk adamlari vardir elbet, umarim onlardan biridir adayiniz.

49 çok degil mi? Babam 50 yasinda şuan. 🙄 O yaşta daha yeni evlenen bir adam sizin beklentilerinizi karsilayabilir mi? Bir aile olarak benimseyebilir mi sizi? Sizin yaşiniz kaçti bilemiyorum ama sanki daha kucuktunuz gibi aklimda kalmis.
Hayatinin buyuk bir kismi geçmiş gitmiş zaten önünde bir yaşlilik dönemi kalmiş artik adamin.
Ya da ben bugun karamsarim. 😬

Ruhu genç aşk adamlari vardir elbet, umarim onlardan biridir adayiniz.

Evt biraz cok
40 yasındayım

Evt biraz cok
40 yasındayım

Benim de eşimle aramda 8 yaş var ama biz evlendigimizde eşim henuz 29du.
Adam 49 yasinayken tanisinca, hayatinin en hareketli zamanlari geçmiş oluyor. Siz sadece yaşlilik doneminde yaninda olmuş olacaksiniz, geride kalan koca bir ömür ve o anlarda yoksunuz.

Belki garip dusunuyorum bu konuda, siz boyle dusunmeyebilirsiniz elbette ama yerinizde olsam en azindan kendi yaşima yakin tercih ederdim. Adam bir 10 sene sonra 60a merdiven dayayacak.

Benim de eşimle aramda 8 yaş var ama biz evlendigimizde eşim henuz 29du.
Adam 49 yasinayken tanisinca, hayatinin en hareketli zamanlari geçmiş oluyor. Siz sadece yaşlilik doneminde yaninda olmuş olacaksiniz, geride kalan koca bir ömür ve o anlarda yoksunuz.

Belki garip dusunuyorum bu konuda, siz boyle dusunmeyebilirsiniz elbette ama yerinizde olsam en azindan kendi yaşima yakin tercih ederdim. Adam bir 10 sene sonra 60a merdiven dayayacak.

Bulsam...işte karsına cıkan budur su anda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X