- 26 Ekim 2020
- 229
- 224
- 34
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Yaa kendini suçlama şu an Ben de aynı durumdayım bazen diyorum ki keşke x arkadaşım yanımda olsa da ne yazacağımi nasıl davranacağımı soylese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O gelsin neden siz gidiyorsunuzBen gidip alıcam sanırım, uğrayabilir misin dedi ya da ben geleyim dedi...bilemedim napsam
Biz kadınlar çok tez canlıyız hemen her şey olsun eve gitti mi hemen yazsın hemen hoşlansın gibi beklentilerimiz vardır yani benimde beklentilerim öyle oysaki erkekler çok farklılar bize göre birkaç gün bekleyin bi bakalım ne yapacakBilemedim ben de ...bak şimdiye eve geçmiştir bişi yazmadı mesela
Keşke bende bilsem o taktikleri bilmedigim için yalnızım Bilen varsa paylaşsın bizimleAyrıca burada taktik yapmayın diyenlere aldırmayın bazı kadınlar öyle taktik biliyor ki bağlama büyüsü gibi 2 gün de mum ediyor
Biz kadınlar çok tez canlıyız hemen her şey olsun eve gitti mi hemen yazsın hemen hoşlansın gibi beklentilerimiz vardır yani benimde beklentilerim öyle oysaki erkekler çok farklılar bize göre birkaç gün bekleyin bi bakalım ne yapacak
Keşke bende bilsem o taktikleri bilmedigim için yalnızım Bilen varsa paylaşsın bizimle
Yazabilirdi ve keşke yazsa ama erkekler çok farklılar anlam veremiyorumŞu son birkaç günde sürekli yazıştık, bikaç gün ses çıkmazsa zaten fos cıkar bu iş...oyle olmaz sanırım...bence bu akşam performansım iyiydi bakalım:)
Ama eve gidince bişi yazmasını beklerdim yine de...belki de geç oldu diye yazmamıştır yine de 1 cümle bana özel bu akşama dair bişi yazabilirdi yani
Yazabilirdi ve keşke yazsa ama erkekler çok farklılar anlam veremiyorum
Mesela aylar önce aileler aracılığıyla biriyle tanıştım oturduk sohbet muhabbet her şey gayet güzel gözümün içine bakıyordu beni çok beğendiğini anladım. Arabayla eve bıraktı eve geldim aramasını bekledim 20 gün aramadı düşünün ben sokailesine bildirdim ve net oolarakbitirdim.Aylar geçti şimdi ailesini göndermiş ama soğudum bi kere ..Ben de anlamıyorum artık ne düşünülüyorsa...
Bence adam gayet medeni bir şekilde arkadaşlık ediyor, belki sizden hoşlanıyor belki de arkadas olarak görüyor, ben olsam akışına bırakırım, açık fikirli bir şekilde ve dostane tavırlarla devam ederim ama ne kanka moduna girerdim ne de ilişki beklentisnde hazır ve nazır bir havaya girerdim, doğal ol sıcak samimi ol yeter.
Mesela aylar önce aileler aracılığıyla biriyle tanıştım oturduk sohbet muhabbet her şey gayet güzel gözümün içine bakıyordu beni çok beğendiğini anladım. Arabayla eve bıraktı eve geldim aramasını bekledim 20 gün aramadı düşünün ben sokailesine bildirdim ve net oolarakbitirdim.Aylar geçti şimdi ailesini göndermiş ama soğudum bi kere ..
Yok o da benim beğenmediğimi düşünmüş de bilmem ne ,aslında çok istemiştim olmasını. Işin kötüsü de aynı binada oturuyoruzHiç aramayıp aylar sonra ailesini ne diye göndermiş mal
Yok o da benim beğenmediğimi düşünmüş de bilmem ne ,aslında çok istemiştim olmasını. Işin kötüsü de aynı binada oturuyoruz
ben olsam bana gel derdım kahve yapardım getırdıgı tatlıdan da ıkram ederdım bır kahve ıcer gıderdı
kendı evıne cagırması dogru olmaz gıbı dusunmus yanlıs anlasılırım sanmıs olabılır emın olamamıs o yuzden dısarda bulusma olmus ve cok ozel algılamayın dıye arkadasları da var yanı aslında onun ıcın cok sıradan bır arkadas degılsınız ama ozel de degılsınız o ınce sınırdasınız ılerde konusmalarınız sekıllendırecek gıdısatı
suan evlılık dusunmek ıcın cok cok cok erken zaten
evlı ya ondan esıne bakıyor demesınden ben kotu anlam cıkarmadım bence ozgurluk baglamından degıl esınınde fıkrını alıyor bak aferım der gıbı algıladım .
arada bır merhaba hos bes cay kahve faslı yapın bakalım sohbet hosunuza gıderse kendılıgınden gelısır zaten ustune cok dusunmeyın derım
Sana özel buluşma olmamış dediğin gibi arkadaşlar sonradan cıkmış işin içine bencede..
Sonuçta gitti yerden getirmiş tatliyi onemli olan sizide düşünmesi takılmayın..
Eve gidince bi Iyi geceler falan yazabilirdi yani belki sizden mi bekledi ne bilim ego mu yaptı acaba..
Ama ilk adımı ondan bekleyin zaten arkadaş mi ciddi mi devamında görürüz