- Konu Sahibi vesikaliyarim
Siz kaç yaşında siniz merak ettim.birde size sıla dan oluruna bırak şarkısını armağan ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mesaj atmaktan veya aramaktan çekinmem. Ama duygularımı ilk açan taraf da olmam sanırım. Yani arkadaşça, samimi bir şekilde sohbet ederim.
Mesela gün içinde ilginç bir şey olduysa veya gördüysem onunla da paylaşırım. Maksat seninle de paylaşmak istiyorum, fikrine değer veriyorum mesajını vermek. Tabii gerçekten böyle hissediyorsanız yapın bunu. Böyle şeyler hissetmek, heyecan duymak güzel
Getirsin tatlıyı
Görüşün yüz yüze
Olursa devam olmazsa tamam
Bir merkezi yer söyleyin çıkışta getirsinBen gidip alıcam sanırım, uğrayabilir misin dedi ya da ben geleyim dedi...bilemedim napsam
Yüz yüze görüşünce ki duruma bağlı..
Belki elektriklenme olmayacak ve siz doğal olarak soguk duracaksınız..
Ama Fazla samimi olmayada gerek yok..
Zaten ilk tanışmada nadil bur samimiyet olabilir...
Sonrasindaki gidişat onemli
Bir merkezi yer söyleyin çıkışta getirsin
Kafe pastane çay bahçesi sizin oralarda ne varsa
İsterse oturur isterse bırakır gider niyetini de anlarsınız
Bu relaks takilmak isteyen beyefendi mi acaba...eski konularınızdan hatırladığım49 a dek evlenmemesi de eksi gibi
Bu relaks takilmak isteyen beyefendi mi acaba...eski konularınızdan hatırladığım
Aman iyi bari o bey pek tekin pabuç değildi...Yok aman o değil...onla 1 gün konustum bitti...
Bu bahsettiğimle sadece iş amaçlı konusuyorduk şimdi yazısmalar başladı, hiç aklımda yokken
Aman iyi bari o bey pek tekin pabuç değildi...
Neyse gidip alın bari tatlıyı
Gelişmeleri yazarsanız hayırlısı olsun☺☺
Öyle düşünmeyin. Siz kaç yaşındasınız? Siz de evlenmediniz sonuç olarak. Belki sizin kısmetinizdir, sizi bekliyordur bunca zaman olabilir :) Ben ve erkek arkadaşım 37 yaşındayız , o da hiç evlenmemiş, dünya iyisi yani. Kısmet olmamış, iyi ki de olmamış:) Belki öyle diyeceksiniz siz de bir süre sonra.49 a dek evlenmemesi de eksi gibi
Bir merkezi yer söyleyin çıkışta getirsin
Kafe pastane çay bahçesi sizin oralarda ne varsa
İsterse oturur isterse bırakır gider niyetini de anlarsınız
Siz kaç yaşındaydınız ki?
Öyle düşünmeyin. Siz kaç yaşındasınız? Siz de evlenmediniz sonuç olarak. Belki sizin kısmetinizdir, sizi bekliyordur bunca zaman olabilir :) Ben ve erkek arkadaşım 37 yaşındayız , o da hiç evlenmemiş, dünya iyisi yani. Kısmet olmamış, iyi ki de olmamış:) Belki öyle diyeceksiniz siz de bir süre sonra.
Tatlıyı verirken bir kahve içerisiniz belki.