Tanışalım kızlar

Lisedeydim flört olarak sohbet ediyorduk pek evlilik ciddiyet kafasında değildik. Ama Allah'a şükür bu yaşa kadar beraber geldik son 2 senedir ciddi düşünüyoruz. Ailelerle tanıştık. Sevgilim 24 yaşında.

Kitap okuyorsan topiğimize gel. Zamanla arkadaş oluruz. böyle çat diye olmuyor.
sorum : Erkek arkadaşınız kaç yaşında?

24 müş.

Evet ama benim Antep’te arkadaş çevrem eşiminkinden daha çok yav. Böyle çaresiz değilim.
Bende çaresiz değilim. Sosyal biri şuan olamadığım için ilerde de konuşabilecek birini arıyorum. Antep'de de değilim zaten.

Ladym kendini kötü hissetme bu konuda, o kadar okul, dershane, lise, üniversite, yurt dışı derken hiçbiri kalmıyor. İyi arkadaşlıklar kurdum, şıkır şıkırdık, lisede de üniversitede de kalabalık arkadaş gruplarım vardı; hepimizi hayat farklı yerlere savurdu. Sonradan kopuluyor bir şekilde. Farklı şehirler, ülkeler, hatta kıtalar giriyor araya. Networking için iyi; ama böyle durumlarda hakikaten bir bakıyorsun toplasan üç beş kişi ancak oluyor. Akrabalarım desen zihniyet, düşünce yapısı, hayat görüşü olarak çok çok farklıyız. Ben gitmedim ki onlar bana gelsin, hoş gelmelerini de asla istemedim. Ailem, bir iki akrabam, aile apartmanı olduğu için komşularım, birkaç arkadaşımla nikâhlandım, sade bir yemek yedik, fotoğraf çekimi derken; bitti. Kendimi kötü de hissetmedim, aksine gerginlik yoktu çok rahattım. Hani kendini yalnız, kötü, kimsesiz ve tuhaf hissetme. Artık devir değişti, eskisi gibi kimse kalabalık düğün yapmıyor. Erkek kız tarafı toplasan elli kişiyle butik düğünlerle evleniyorlar.

Bende çaresiz değilim. Sosyal biri şuan olamadığım için ilerde de konuşabilecek birini arıyorum. Antep'de de değilim zaten.
Kız geliyoruz işte düğüne dans figğrlerine bile çalıştık şurda. Kına olacak mı? Olacaksa ona ayrı figür bulmak lazım ona da geliriz

Ay ben kına yaptım düğün yapmadım. 5 arkadaşım falan vardı, geri kalanını annem doldurmuş. İlkokul arkadaşımın annesini çağırmış kadını en son 2001'de görmüştüm. Yetti 5 kişi bana nolcak emaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…