-
- Konu Sahibi Meredith Grey
İzniniz olursa görseli atayım.
Yüzüm dayak yemiş gibi mosmor, gözümde kanlanma var.
Özele gitmiştim, oradan hikayemde köpek faktörü olduğu için hayvan merkezi olan bir devlet hastanesine gönderdiler.
Çok ilginç gerçekten.Evet herkesin sorduğu bir darbe mi aldın, hayır dediğimde inanmayıp annemi vs yanımdan çıkartıp sordular.
Hani gece vurdum diyelim bir yere, ki böyle morartacak derecede bir darbede insan acıdan ağlar gibime geliyor, dilimdeki yaraları nasıl açıklayabiliriz ki?
İlginc gercekten merak ettim. Unv hastanesine gittin miEvet herkesin sorduğu bir darbe mi aldın, hayır dediğimde inanmayıp annemi vs yanımdan çıkartıp sordular.
Hani gece vurdum diyelim bir yere, ki böyle morartacak derecede bir darbede insan acıdan ağlar gibime geliyor, dilimdeki yaraları nasıl açıklayabiliriz ki?
Umarım kendi iyiliğiniz için son kez şans vermişsinizdir.Adamın bağımlısı falan olmadım.
Son kez şans verdim. Onun için değil kendim için verdim. İlişkimiz sırasında yaptığım hatalar vardı. Belki o hataları yapmasaydım her şey farklı olurdu diye düşündüğüm, pişman olduğum anlar oldu.
Bu sefer en doğru halimle bulundum bu ilişkide. Ama gördüm ki sorun tamamen karşı taraftan kaynaklıymış.
Dilde yara bilemedim.Dilimdeki yaralardan ötürü keyifsiz bir şekilde yemek yiyorum. Ama iştahım yerinde.
Normal hayatıma devam edebiliyorum. Biraz kollarımda ağrılar var.
Cuma günü köpek baktım, ki o köpeğe 1 hafta önce de bakmıştım.Evet mor. Bende söyleyecektim aslinda ama ifsa olmak istemezsin diye yazmadim.
Gercekten dayak yemise benziyor.
Göz dahi kirmizi arkadaslar. Gözaltinda morluk ve sislik var.
Cok garip.
Bu durumdan önce neler yaptin nerdeydin ?
Sence neyden kaynakli olabilir?
Dolgu yaptirdin mi hic?
Belirli ilaclar kullaniyor musun?
Yüzümde bir sorun yok. Attığım kısımdan oluşuyor.Çok ilginç gerçekten.
Gözünün kanlanması genelde bir darbe hasebiyle oluyor ama diyorsun ki bir yere çarpmadım da.
Peki tüm yüzün ne alemde ?
Yok gitmedim.İlginc gercekten merak ettim. Unv hastanesine gittin mi
Mutlaka üniversite hastanelerine gidin. Daha çok vaka gördükleri için tecrübelilerCuma günü köpek baktım, ki o köpeğe 1 hafta önce de bakmıştım.
Akşam eve geldim. Kötü bir haber aldım uyudum. Gece 4te uyandım, hiç bir sorun yoktu. Sabah 9da uyandığımda gözümde şişlik ve hafif morluklar vardı.
Sonra bu raddeye geldi. İlaç vs kullanmıyorum.
Bir de universite hastanesine gidin lutfen. Cok merak ettim durumunuzuYok gitmedim.
Cuma günü köpek baktım, ki o köpeğe 1 hafta önce de bakmıştım.
Akşam eve geldim. Kötü bir haber aldım uyudum. Gece 4te uyandım, hiç bir sorun yoktu. Sabah 9da uyandığımda gözümde şişlik ve hafif morluklar vardı.
Sonra bu raddeye geldi. İlaç vs kullanmıyorum.
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun Anna. Mantar ile ilgili bir test yapıldı mı hiç? Yüzdeki bazı mantarlar ağız ve dilde de reaksiyon veriyor diye biliyorum.
Sevgiline gelince ikinizin kafasındaki ilişki anlayışı aynı değil belli ki. Karşı taraf için endişeleniyor korkuyor demek ki gibi bahaneler bulmamaya çalış bence. Karşı tarafın ne hissettiği hakkında düşünmekten uzak tut hatta kendini. Yanında olmak istese olurdu mutlaka.
3 farklı göz doktoru gördü.gözde damar catlmasi damarlarin hasar görmesi veya iltihap vs hersey olabilir. iyi bir göz doktoruna git. istanbul gözhastanesi olabilir mesela.
dilinde ki yara ile gözünü bagdastirma o bagimsiz bir durumdur muhtemelen
Zonayı da düşündüler ama benzemiyormuş. Ağrım yok gibi.O kadar doktorun aklına gelmeme ihtimali yok ama bana bedense zonayı çağrıştırdı. Ağrın var mı?
Alerji ilaçları verildi ve iğne yapıldı. Sanıyorum ki testleri de yapıldı. Çünkü alerji görünmüyor dediler.Alerji testi yapıldı mı? Yapıldı ve çıkmadı isebu çok normal çünkü alerji tadtleri yanıltır.
Alarjik bir durumun vücuttan uzaklasitirilmasi ise en az 21 gün sürer.
Geçmiş olsun.
3 farklı göz doktoru gördü.
Kanama göze zarar veren bir durum değilmiş, geçermiş. Rahatsızlığım gözden kaynaklı değilmiş ama etkisi göze de vurmuş.
Dediğim gibi qlerji testleri yanıltır.Alerji ilaçları verildi ve iğne yapıldı. Sanıyorum ki testleri de yapıldı. Çünkü alerji görünmüyor dediler.