Tanı Konulamayan Hastalığım

Cok gecmis olsun oncelikle.. kopege baktim diince burda veteriner bir arkadas vardi yanlis hatırlamıyorsam ondan fikir alabilirsiniz tintinn
Köpekten zoonoz bir hastalık geçtiğini sanmıyorum öyle olsa arkadaşında çok önceden olurdu.
M Meredith Grey geçmiş olsun bu arada. Umarım bir an önce teşhisi koyarlar.
Bu çocuktan da bi mok olmaz afedersin. Hala aramasına ihtiyacım var diyorsun. Sen kafayı takmışsın çocuğa o da o yüzden bu ayaklarda.

Gecmis olsun.Son sefer ,bu kisiyle bir daha olamayacaginizi,ona unutamayacagi biseyler yaptiginizi yazmıstiniz.O konuda ,bi yarasi olmasin.Spor vs deyip gevelemiş resmen.

Gecmis olsun.Son sefer ,bu kisiyle bir daha olamayacaginizi,ona unutamayacagi biseyler yaptiginizi yazmıstiniz.O konuda ,bi yarasi olmasin.Spor vs deyip gevelemiş resmen.
Onların ekibinden biriyle gorustugumu söylemiştim bir anlık öfkeme yenilip.
O da beni engellemişti. Tabii sonra engelimi kaldırdı, dogum günümü kutladi vs vs

İzniniz olursa görseli atayım.
Yüzüm dayak yemiş gibi mosmor, gözümde kanlanma var.
Özele gitmiştim, oradan hikayemde köpek faktörü olduğu için hayvan merkezi olan bir devlet hastanesine gönderdiler.
Tabi atabilirsiniz kusura bakmayın yeni gördüm. Sorabilirsem doktor arkadaşıma sorayım.

geçmiş olsun ama diğer konuda sana ne desek boş, ben ona geri döndüm bebe zaten istersem ayrılırım ehe ehe diye geri geliyosun her seferinde. ya da sürekli aynı paydada konular açıp aklı başında yorumlara tamam haklısın vs deyip yine kendi bildiğini okuyosun.
o yüzden sadece sağlığın için yorum yapıyorum çok geçmiş olsun.

aa aklıma ne geldi, benim bi bacağımda bir kısım birden bire şişmeye gitgide morarmaya başlamıştı sanki demirle dövmüşsün orayı gibi.acımıyo gibiydi yani acı hatırlamıyorum ama şişiyodu ve mossmordu , gün geçtikçe yeşilden mora falan dönmüştü.Meğerse ben orayı kaşımışım (alerjik kaşıntılarım tutar yaz aylarında nemden özellikle) , tırnaktan mikrop kapmış.yüzünde acaba sivilce , çizik , yara vs var mı ?

Doktorlar boyle biseye hic rastlamadıklarını söylüyorlar ama siz burda sizi istemedigi alenen belli olan 20 yaşındaki beveren bahsediyorsunuz garipsiniz pes

Bu anlatılan morlukların aynısı diyebilirim görmedim ama kuzenimin öyleydi sanki günlerce dayak yemiş gibi morarıyordu oluşup kayboluyordu bizde korktuk doktora gitti tahliller yapıldı stresten dediler şimdi iyi çok şükür sende içini ferah tut sağlık dışı şeylere çok kafanı yorma

Yüzümde herhangi bir çizik, yara vs yok.
Yalniz biraz önce sol kolumda da sarı lekeler fark ettim. Birkac gün once acıyordu ama açıp bakmamıştım.
Bir arkadaşım gece uyurken kendime şiddet uyguluyor olabileceğimi düşündüğünü söyledi.

Agzini yirim

ama bu çok ciddi bi şiddet olur, yani o kadar darbeye uyanırsın ki.mesajı doktor arkadaşıma okuttum bu arada , yüzünü ve elindeki raporlarını atabilir misin?

iyileşmeden tekmeyi koysanız mesela bugün hemen şimdi

Doğal elma sirkesi için bağışıklıginiz guclensin ...Allah şifa versin demeye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…