Tanı Konulamayan Hastalığım

Bir gelisme varmi? Teshis konulmadi mi hala ?

Dün gece bir habere denk geldim bir kiz saclarini boyamis yüzü, gözaltlari vs baya sismisti ve boyanin icindeki bir maddeye karsi alerjisi varmis.. aklima geldin.

Bir gelisme varmi? Teshis konulmadi mi hala ?

Dün gece bir habere denk geldim bir kiz saclarini boyamis yüzü, gözaltlari vs baya sismisti ve boyanin icindeki bir maddeye karsi alerjisi varmis.. aklima geldin.
Morluklarim iyileşmeye başlamış doktorun dediği o yönde.
Kan gazıyla ilgili testlerde birtakım sorunlar cıktı.
Doktor kanamaya eğilimli bir yapım olabileceğini, kanımın sulu olabileceğini düşündüğünü söyledi.

Merhabalar herkese tekrardan. Yaklaşık 1 yıl sonra yaşadığım şeyin ne olduğunu öğrendim. Bu süreçte yanımda olduğunuz için sizlerle paylaşmak istedim. Epilepsi rahatsızlığım varmış. Epilepsinin farklı türleri oluyormuş, benimki sarsıntılı nöbet şeklinde değilmiş. Yüzümde morartılar, dilimde yarıkla uyandığım sabahın gecesinde; eski sevgilimle kavga etmiştik. Muhtemelen o stresin tetiklemesiyle epilepsi krizi geçirmişim.
Yakın bir süre önce yanımda birileri varken kriz geçirip, bilinç kaybı yaşadım. Böylelikle ne olduğu ortaya çıkmış oldu.
Tekrardan geçen yıl destek olduğunuz için teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…