Tanı Konulamayan Hastalığım

Çok geçmiş olsun, kortizon verirler tahminimce.

Neden çocuğu arayıp beni sabah ara sor diyorsun ki? Bir bıraksaydın da kendi ne yapacak görseydin.
Kortizon verdiler.
Durumumun o derece olduğunu bilmiyordu. Ve o an çok ihtiyaç duymuştum.

Cok gecmis olsun. Allah acil sifa versin. Iliskilerinizle ilgili yazdiginizi okuyunca yeni sevgilinizin duyarsizligina etme bulma dunyasi dedim. Ben yazdıklarınizdan sizin de cok guvenilir olmadığınız kanisina vardim.

Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm. Allahım acil şifalar versin inşallah.
Şu F*** budyy müsessesini senin kadar abartan yoktur bence.
Artık kendini büyütme ve toparlama zamanın geçiyor,sen de fark etsen çok iyi olurdu.

Teşekkür ederim öncelikle.
20 yaşındaki çocukla fuckbuddy değildik. Sevgiliydik.

Ne gibi reaksiyonlar yasadin? Yüz felci olmasin?
Kendini üzmemeye bak.

Geçmiş olsun Anna enfeksiyonel bir durum olabilir belki umarım önemli bir durum değildir. İlişkinle ilgili de çocuğu biraz merakta bırak,içine kapanmışsın gibi davran üstüne düşer büyük ihtimalle

Teşekkür ederim öncelikle.
20 yaşındaki çocukla fuckbuddy değildik. Sevgiliydik.
Rica ederim.
Bence anlattıkların sevgili kriterlerine uymuyor.
İnsan sevgisine "beni ara,beni merak et" demez ki.
Zaten sevgili yanında olan,sen istemesen de seni arayan hatta seni hastaneye götürmesi,ilacını taşıması gerekirse içirmesi gereken kişidir. Sen hastanelerde koştururken sosyal medyada vücut gösterisi yapan kişi değil.
Bunları öğrenmen için toparlanmanı ve büyümeni tavsiye ettim.

k bakma o kadar cinsel aktivetin sonu bu gecmis olsun

Benimde aklımda bu geldi.

Ben 6 ay ugrasip tani konulamayan birsuru belirti yasamistim sadece bir kac ipucu ustune giderek yol aldim. Tam olarak ne yasadin sislikmi seyirme mi kizariklik mi?
Baska neler yasiyorsun
Tabloya daha dikkatli bak.
Tum kan degerlerine baktir vitamin mineral hepsine
Cozersen sen cozersin
Beni cift ana dal yapmis prof bile anlamadi oysa tam alaniymis dinlemedi onemsemedi cunku ana hatlari degerlendirirken ayrintilari unuttu.

Çok geçmiş olsun. Kullandığınız deterjan, makyaj malzemesi, soluduğunuz bir madde vb şeylerden olabilir.

Saç boyası ya da yediğiniz herhangi farklı bir şey, değişik bir otla temas, diş macunu, musluk suyu, ıslak mendil bunları bir gözden geçirin.

İzniniz olursa özelden atayım yüzümü.
Her şeyime bakıldı kanda, tomografim bile çekildi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…