Tanı Konulamayan Hastalığım

Haklısınız Laale hanım.
Aynı durumda o olsaydı 1 saniye bile yanından ayrılmazdım. Gerekirse altını bile değiştirirdim.
Ama bu insanlıkla ilgili bir şey.

Alerjilerin hepsi testte cıkmıyo malesef.birde alerji ilaçlarını en az 5 gün kullanmadan iyiyleşme olmaz.o cocukta size yaramaz buarada sizi sevmiyo herhalinden belli bu halde bile ilgilenmiyo

Ne var yüzünüzde tam olarak? Ağrı mı, hissizlik mi, yoksa birşeyler mi çıktı? Bir de fakülteye gittiniz mi?

Haklısınız Laale hanım.
Aynı durumda o olsaydı 1 saniye bile yanından ayrılmazdım. Gerekirse altını bile değiştirirdim.
Ama bu insanlıkla ilgili bir şey.
İnsanlıkla ilgili olan kısım ilgilenmek,merak etmek,destek olmak.
Altını değiştirmek,ilacını içirmek,başında beklemek 1. derece yakını olmak ile alakalı.
Ebeveyn,eş,sevgili hangisini istersen yani?
Bir arkadaşın belki her an yanında olamaz ama sevgilin olur yani olmalıdır.
Arkadaşına sen hastanedeyken yanında olmadığı için darılamazsın ama sevgilinle sırf bu sebepten ayrılabilirsin hele ki sosyal medyada vücut gösterisi yapıyorsa. Farkındaysan aynı kelimeleri defalarca tekrarlıyorum,hani belki artık öğrenirsin diye.

Canim cok üzüldüm. Resmi simdi gördüm. Allah sifa versin.
Kendi kendine mi gelisti bu durum?

Doktorlar bir caresini bulur umarim.
Ne olabildigine dair bir fikrim yok.

Ama benimde bir rahatsizligim olmustu birzamanlar ve doktorum cok sasirmisti baska bir doktor arkadasina göstermisti. Ilk defa görüyoruz vs demislerdi onlarda. Bende o durumlara sahit olunca panik yapmistim ama sonra cözüldü.

Yani seninde öyle olur umarim. Her doktorun elinden her hastalik gecmiyor. Ögrendigi seyleri pratik yapma firsatlari olmuyor herzaman. O yüzden böyle sasirtici tepkiler verebiliyorlar. icini ferah tut.

Ne var yüzünüzde tam olarak? Ağrı mı, hissizlik mi, yoksa birşeyler mi çıktı? Bir de fakülteye gittiniz mi?
İzniniz olursa görseli atayım.
Yüzüm dayak yemiş gibi mosmor, gözümde kanlanma var.
Özele gitmiştim, oradan hikayemde köpek faktörü olduğu için hayvan merkezi olan bir devlet hastanesine gönderdiler.

Bana psikolojik gibi geldi.
Ben hayatımda çok zor bı dönem yaşadım. Çok ağır grip semptomları ile başladı.
Gidiyorum doktora ilaç ilaç daha kötü oldum.
Sonra sağlık ocağında bı doktor kapıdan daha içeri girerken anladı.
Sonra yaşadıklarım korku filmi gibiydi.
Çok çok ağır bı depresyon geçirdim.
Allah'tan iç organla atmamış.
O felaket oluyor.
Yeme içmeniz nasıl yedikleriniz ağzınıza acı geliyor mu, yemek yemek istiyor musunuz, dışarı çıkmak sizin için zorlaştı mı, güneş ışığı görünce tepkiniz ne oluyor?

Dilimdeki yaralardan ötürü keyifsiz bir şekilde yemek yiyorum. Ama iştahım yerinde.
Normal hayatıma devam edebiliyorum. Biraz kollarımda ağrılar var.

Dayak yemiş gibi olmuşsun.
İlk defa böyle bir alerjik reaksiyon gördüm tabi eğer alerjik bir durumsa.
Çok degişik gerçekten.
Evet herkesin sorduğu bir darbe mi aldın, hayır dediğimde inanmayıp annemi vs yanımdan çıkartıp sordular.
Hani gece vurdum diyelim bir yere, ki böyle morartacak derecede bir darbede insan acıdan ağlar gibime geliyor, dilimdeki yaraları nasıl açıklayabiliriz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…