- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.171
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Haklısınız Laale hanım.Rica ederim.
Bence anlattıkların sevgili kriterlerine uymuyor.
İnsan sevgisine "beni ara,beni merak et" demez ki.
Zaten sevgili yanında olan,sen istemesen de seni arayan hatta seni hastaneye götürmesi,ilacını taşıması gerekirse içirmesi gereken kişidir. Sen hastanelerde koştururken sosyal medyada vücut gösterisi yapan kişi değil.
Bunları öğrenmen için toparlanmanı ve büyümeni tavsiye ettim.
Alerjilerin hepsi testte cıkmıyo malesef.birde alerji ilaçlarını en az 5 gün kullanmadan iyiyleşme olmaz.o cocukta size yaramaz buarada sizi sevmiyo herhalinden belli bu halde bile ilgilenmiyoMerhabalar herkese,
Hiç böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi.
Cumartesi günü yüzümün ve dilimin sağ tarafında değişik reaksiyonlarla uyandım. Bir gün öncesinde, bütün gün arkadaşımın köpeğine baktığım için alerjik bir durum olduğu düşünüldü; buna yönelik bir tedavi başlatıldı. Pazartesi günü kontrole gelmem söylendi.
Pazartesi günü kontrole gittiğimde doktorumun tepkisinden olayların iyi gitmediğini anladım. Suratımdaki reaksiyon ilerlemişti ve korkutucu görünüyordu. Alerji olmadığım anlaşıldı. Devlet hastanesine sevk edildim, kollarım kan vermekten delik deşik oldu. Her türlü test yapıldı. Hiç bir şey çıkmadı.12 tane doktor gördü şimdiye kadar, fotoğraflarımı çekip ilk defa böyle bir vaka görüyoruz diyorlar. Arkadaşımın doktor olan yengesi bildiri yayınlamaktan söz ediyor. Haliyle kendimi çok kötü hissediyorum. Dileyen olursa özelden raporlarımı ve durumumu paylaşabilirim.
Beni üzen bir diğer duruma gelirsem, muhtemelen çoğunuz Anna sağlığın söz konusuyken bunu kafaya takacak kadar aptal mısın diyeceksiniz, haklısınız ama insan böyle bir durumda destek istiyor.
Daha önce birçok defa bahsettiğim 20 yaşındaki çocukla tekrardan görüşüyoruz. Cumartesi günkü halimi görmüştü, çok bir şey yok gibiydi ve alerji dediklerini biliyordu. Pazartesi günü 'Uyanınca beni aramasını, doktorların teşhis koyamadığını ve kendimi berbat hissettiğimi' yazdım.
Ne oldu falan diye sormuş, neden aramadığını sorduğumda, zor spor antreman duş yemek falan yazmış. Zor değil de sen istemiyorsun dedim, öyle diyorsan öyledir demiş.
Durumun vahametini anlayınca nasılsın, napıyorsun, kafana takma dinlen, geçecek, ne diyorlar gibi gibi şeyler yazıp duruyor her gün. Tabii bu arada spor salonundan kaslı hikayelerini de oraya buraya koymayı ihmal etmiyor.
Çok kötü bir şekilde ayrıldığım eski sevgilim bile dün aldı beni, doktora götürdü. Oradan sonra kahve içmeye götürdü, güzel bir yerde yürüyüşe çıkardı, iğnemi yaptırmaya götürdü, evime kadar bıraktı.
Öylesine birkaç gün görüştüğüm adam bile her aramasını istediğimde aradı.
Bilmiyorum belki de korkuyor bana bir şey olmasından diye kendi kendimi avutuyorum. Neyse bu çocuktan bir cacık olmaz sanırım. Bir an önce iyileşip totosuna tekmeyi vurmalıyım.
Teşekkür ederim derdimi okuduğunuz için, yazacağınız kıymetli yorumlar için.
k bakma o kadar cinsel aktivetin sonu bu gecmis olsun
Benimde aklımda bu geldi.
Her türlü cinsel hastalık testi yapıldı. Hepsi negatif çıktı.Makyaj malzemelerinizin son kullanma tarihine baktınız mı?
Yüzünüzün tek tarafında mı?Her türlü cinsel hastalık testi yapıldı. Hepsi negatif çıktı.
Gözüme makyaj yapmıyordum zaten, kirpik dibi iltihabım olduğu için.
Evet, sağ tarafında.Yüzünüzün tek tarafında mı?
Bak seni pek sevimli bulan biri degildim ama su mesajından sonra duygulandımHaklısınız Laale hanım.
Aynı durumda o olsaydı 1 saniye bile yanından ayrılmazdım. Gerekirse altını bile değiştirirdim.
Ama bu insanlıkla ilgili bir şey.
Yüzünüze sürdüğünüz bir üründen olsa tamamında olurdu zaten onu eledik. Köpek yüzünüzü yalamış olabilir mi köpektede hastalık falan varsa aklıma bunlar geldiEvet, sağ tarafında.
İnsanlıkla ilgili olan kısım ilgilenmek,merak etmek,destek olmak.Haklısınız Laale hanım.
Aynı durumda o olsaydı 1 saniye bile yanından ayrılmazdım. Gerekirse altını bile değiştirirdim.
Ama bu insanlıkla ilgili bir şey.
İzniniz olursa görseli atayım.Ne var yüzünüzde tam olarak? Ağrı mı, hissizlik mi, yoksa birşeyler mi çıktı? Bir de fakülteye gittiniz mi?
Bana da atar mısın.İzniniz olursa görseli atayım.
Yüzüm dayak yemiş gibi mosmor, gözümde kanlanma var.
Özele gitmiştim, oradan hikayemde köpek faktörü olduğu için hayvan merkezi olan bir devlet hastanesine gönderdiler.
Dilimdeki yaralardan ötürü keyifsiz bir şekilde yemek yiyorum. Ama iştahım yerinde.Bana psikolojik gibi değildi.
Ben hayatımda çok zor bı dönem yaşadım. Çok ağır grip semptomları ile başladı.
Gidiyorum doktora ilaç ilaç daha kötü oldum.
Sonra sağlık ocağında bı doktor kapıdan daha içeri girerken anladı.
Sonra yaşadıklarım korku filmi gibiydi.
Çok çok ağır bı depresyon geçirdim.
Allah'tan iç organla atmamış.
O felaket oluyor.
Yeme içmeniz nasıl yedikleriniz ağzınıza acı geliyor mu, yemek yemek istiyor musunuz, dışarı çıkmak sizin için zorlaştı mı, güneş ışığı görünce tepkiniz ne oluyor?
Maalesef.M Meredith Grey kortizon fayda ettimi
Evet herkesin sorduğu bir darbe mi aldın, hayır dediğimde inanmayıp annemi vs yanımdan çıkartıp sordular.Dayak yemiş gibi olmuşsun.
İlk defa böyle bir alerjik reaksiyon gördüm tabi eğer alerjik bir durumsa.
Çok degişik gerçekten.