- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bence fotonuzu buraya atın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Morluklarim iyileşmeye başlamış doktorun dediği o yönde.Bir gelisme varmi? Teshis konulmadi mi hala ?
Dün gece bir habere denk geldim bir kiz saclarini boyamis yüzü, gözaltlari vs baya sismisti ve boyanin icindeki bir maddeye karsi alerjisi varmis.. aklima geldin.
Çok geçmiş olsunMerhabalar herkese,
Hiç böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi.
Cumartesi günü yüzümün ve dilimin sağ tarafında değişik reaksiyonlarla uyandım. Bir gün öncesinde, bütün gün arkadaşımın köpeğine baktığım için alerjik bir durum olduğu düşünüldü; buna yönelik bir tedavi başlatıldı. Pazartesi günü kontrole gelmem söylendi.
Pazartesi günü kontrole gittiğimde doktorumun tepkisinden olayların iyi gitmediğini anladım. Suratımdaki reaksiyon ilerlemişti ve korkutucu görünüyordu. Alerji olmadığım anlaşıldı. Devlet hastanesine sevk edildim, kollarım kan vermekten delik deşik oldu. Her türlü test yapıldı. Hiç bir şey çıkmadı.12 tane doktor gördü şimdiye kadar, fotoğraflarımı çekip ilk defa böyle bir vaka görüyoruz diyorlar. Arkadaşımın doktor olan yengesi bildiri yayınlamaktan söz ediyor. Haliyle kendimi çok kötü hissediyorum. Dileyen olursa özelden raporlarımı ve durumumu paylaşabilirim.
Beni üzen bir diğer duruma gelirsem, muhtemelen çoğunuz Anna sağlığın söz konusuyken bunu kafaya takacak kadar aptal mısın diyeceksiniz, haklısınız ama insan böyle bir durumda destek istiyor.
Daha önce birçok defa bahsettiğim 20 yaşındaki çocukla tekrardan görüşüyoruz. Cumartesi günkü halimi görmüştü, çok bir şey yok gibiydi ve alerji dediklerini biliyordu. Pazartesi günü 'Uyanınca beni aramasını, doktorların teşhis koyamadığını ve kendimi berbat hissettiğimi' yazdım.
Ne oldu falan diye sormuş, neden aramadığını sorduğumda, zor spor antreman duş yemek falan yazmış. Zor değil de sen istemiyorsun dedim, öyle diyorsan öyledir demiş.
Durumun vahametini anlayınca nasılsın, napıyorsun, kafana takma dinlen, geçecek, ne diyorlar gibi gibi şeyler yazıp duruyor her gün. Tabii bu arada spor salonundan kaslı hikayelerini de oraya buraya koymayı ihmal etmiyor.
Çok kötü bir şekilde ayrıldığım eski sevgilim bile dün aldı beni, doktora götürdü. Oradan sonra kahve içmeye götürdü, güzel bir yerde yürüyüşe çıkardı, iğnemi yaptırmaya götürdü, evime kadar bıraktı.
Öylesine birkaç gün görüştüğüm adam bile her aramasını istediğimde aradı.
Bilmiyorum belki de korkuyor bana bir şey olmasından diye kendi kendimi avutuyorum. Neyse bu çocuktan bir cacık olmaz sanırım. Bir an önce iyileşip totosuna tekmeyi vurmalıyım.
Teşekkür ederim derdimi okuduğunuz için, yazacağınız kıymetli yorumlar için.
GÜNCELLEME: Merhabalar herkese tekrardan. Yaklaşık 1 yıl sonra yaşadığım şeyin ne olduğunu öğrendim. Bu süreçte yanımda olduğunuz için sizlerle paylaşmak istedim. Epilepsi rahatsızlığım varmış. Epilepsinin farklı türleri oluyormuş, benimki sarsıntılı nöbet şeklinde değilmiş. Yüzümde morartılar, dilimde yarıkla uyandığım sabahın gecesinde; eski sevgilimle kavga etmiştik. Muhtemelen o stresin tetiklemesiyle epilepsi krizi geçirmişim.
Yakın bir süre önce yanımda birileri varken kriz geçirip, bilinç kaybı yaşadım. Böylelikle ne olduğu ortaya çıkmış oldu.
Tekrardan geçen yıl destek olduğunuz için teşekkür ederim.