Merhabalar konum sağlık tavsiyesinden çok açıklayacağım dertlerle ilgili ve inanılmaz bunalmış durumdayım konumu taşımamanızı çok yürekten rica ediyorum
Oğlum 20 aylık olmak üzere ve her konuda inanılmaz zor bir bebek, fazla tombik olduğu için zamanında yürüyemedi fizyoterapi aldık 15 aylıktan beri. 3 gün önce çok şükür ilk adımlarını attı. Akşamına inatçı bir ateş başladı tam 3 gün oldu hala geçmiş değil. Şurup içmez, biberon asla ağzına sürmez, bu yüzden fitil veriyorum ateşi için. Tabi ki doktora götürdüm, kan ve idrar istedi. Götürdüğüm yerde damarını bulamadılar. Ertesi gün en iyi laba götürdüm, orada da bulamadılar gerçi bugün sadece nöbetçi hemşire vardı bu da etken olabilir.
İdrarına baktırayım dedim, idrar kabını gördüğü an ağlamaya başlıyor. İdrar torbası taktılar çekiştirdi durdu çıkarana kadar içi çıkarcasına ağladı. Tuvalet pozisyonunda tutup idrar kabını tutuyorum yine katılıyor ağlamaktan. Normalde kakasını da o pozisyonda yapar doğduğundan beri. Hani pozisyon da yabancı gelmiyor. Ayrıca torbanın yapışkanları alerji yaptı genital bölgesi kıpkırmızı oldu.
Yani artık ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi bazen balkondan aşağı bırakasım geliyor. O kadar zorlanıyorum ki. Nefes alamaz hale geldim. Herhangi bir sağlık kuruluşunun kapısından girdiğimiz gibi ağlamaya başlıyor. Asla ama asla sakinleşmiyor, canı hiçbir şekilde yanmasa bile.
Kötü bir ağız kokusu var, arada pipisini gösterip ağladığını gördüm, ateşi çok dirençli. 20 gün önce de üst solunum yolu enfeksiyonu atlattı zaten. Öncesinde de ailece korkunç bir grip atlattık konu bile açmıştım. O kadar tükendim ki hastalıklardan. Ne zaman bitecek, hiç bitmeyecek gibi geliyor bana. Dayanamıyorum artık. Bu sağlık kuruluşu/sağlık çalışanı korkusunu asla aşamayacak mıyız? Muhtemelen antibiyotiğe ihtiyacı var ama tahlil yaptıramadığımız için tedavi ettiremiyoruz.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim…