- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Buna nasıl bakabilirler bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Bir sürü kan testi yapıldı, paylaşabilirim neler yapıldığını.gecmis olsun bir otoimmun hastaligi olabilirmi buna baktilarmi? Bazi nadir hastaliklar alakasiz septomlar gösterebiliyor
Önceki konularınızda birçok insanın da yazdığı şeyi yazmıştım; siz ruhunuzu çok hırpalayarak yaşıyorsunuz, farkında değilsiniz. Bir yerden patlak vermeye başlıyor. Umarım basit bir şeydir ama. Şuanda hangi aşamadasınız peki? Başka doktora mı yönlendirdiler? Sevgili, bebe, çocuk kısmına girmiyorum. Sizin o konuda akıllanmanız, deneyim kazanıp, zamanla piştikçe olacak sanırım.Cuma günü uyumadan önce kötü bir haber almıştım aslında. Ben de psikolojik bir şey olduğunu düşünmedim değil..
Kanımda enfeksiyon görünmüyormuş.cok gecmis olsun demeye geldim. bir gun once arkadasimin kopegini bakmistim dedigin icin benim aklima kopekten bulasabilecek bir hastalik geldi
hic bilemedim enfeksiyon olarak cikmayacak ama basks bir hastalik olamaz mi acaba? zamanlama manidar sadece...Kanımda enfeksiyon görünmüyormuş.
Şimdiye kadar KBB, enfeksiyon, göz, dahiliye, cildiye baktı.Önceki konularınızda birçok insanın da yazdığı şeyi yazmıştım; siz ruhunuzu çok hırpalayarak yaşıyorsunuz, farkında değilsiniz. Bir yerden patlak vermeye başlıyor. Umarım basit bir şeydir ama. Şuanda hangi aşamadasınız peki? Başka doktora mı yönlendirdiler? Sevgili, bebe, çocuk kısmına girmiyorum. Sizin o konuda akıllanmanız, deneyim kazanıp, zamanla piştikçe olacak sanırım.
Buna nasıl bakabilirler bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Bir sürü kan testi yapıldı, paylaşabilirim neler yapıldığını.
Crp değerim normal çıkmış. İzin verirseniz özelden paylaşabilirim yüzümün halini.kandaki antikorlara bakiyorlar ama birsürü otoimmun hastaligi oldugu icin belirtilere göre yapilyor. Bende zamaninda degisik reaksiyonlar göstermistim ve 3 hafta hastanede yattim ve öyle buldular. CRP degeri nasil? Birde reaksyonlar nasil minik minikmi yoksa tum halindemi herpes olmasin ama ona bakmislardir diye düsünüyorum
aynı kafa aynı insanlar farklı sonuç beklemek hata olurdu haklısınAyrıldığımız sürede çok peşimden koştu. Ben de ona son bir şans vermek istedim.
Dolu arkadaşım var, eski sevgilim durumumu öğrenmiş ve insan olduğu için bana eşlik etmek istedi. Kaldı ki aynı durumda olsaydı ben de elimden geleni yapardım.
Hasta bir insana bile bu tarz bir üslupla yazdığınız için kendinize, insanlığınıza üzülün siz.
Enteresan birisi. Ayrıldığımızda kıçımın dibinden ayrılmıyor. Barışınca değişiyor.ahh ne yalan söyleyeyim bu kadar olur
daha dün aklımdan geçtiniz sesi çıkmadı bu kızın diye
çok çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir
üzgünüm ama bu bebenin duyguları sizin kadar yoğun değil
Allah korusun kötü bişey vs çıkar da bu sefer hiç bırakamam diye korkusundan yanaşmıyor bence
dost acı söyler canım
gerçekten seven adam böyle durumda mesajla destek olmazEnteresan birisi. Ayrıldığımızda kıçımın dibinden ayrılmıyor. Barışınca değişiyor.
Mesaj yoluyla destek oluyor kendince. Ama tabii ki bulunduğum durumda yeterli gelmiyor.
Crp değerim normal çıkmış. İzin verirseniz özelden paylaşabilirim yüzümün halini.
Amacı cinsellik değil. Sürekli cinsellik yaşayalım gibi bir talebi yok.gerçekten seven adam böyle durumda mesajla destek olmaz
uzaktan akraba arkadaş mı bu da mesajla destek oluyor
sizin ona zaafınız hem duygusal hem cinsel
ama maalesef onunki sadece cinsel gibi duruyor
Adamın bağımlısı falan olmadım.Geçmiş olsun.
Size tek diyeceğim bu.
Burada asıl yorum yapan sevgili üyelere bir şey demek istiyorum.
Sevgili üyeler; hala bakıyorum akıl veriyorsunuz.
Konu sahibi anlamıyor işte. Kaale almıyor. Hâlâ son kez son kez şans veriyorum deyip o bebe midir nedir onu affediyor. Hep de affedecek.
Siz ne yazarsanız yazın onu affedecek.
Adamın bağımlısı olmuş.
Ben olsam artık bu üyeye akıl vermeye çalışmazdım.
Boşa çaba..
üzüldum Allah sifani versin insallah ama tekmeyi basmak icin iylesmeyi bekleme derimMerhabalar herkese,
Hiç böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi.
Cumartesi günü yüzümün ve dilimin sağ tarafında değişik reaksiyonlarla uyandım. Bir gün öncesinde, bütün gün arkadaşımın köpeğine baktığım için alerjik bir durum olduğu düşünüldü; buna yönelik bir tedavi başlatıldı. Pazartesi günü kontrole gelmem söylendi.
Pazartesi günü kontrole gittiğimde doktorumun tepkisinden olayların iyi gitmediğini anladım. Suratımdaki reaksiyon ilerlemişti ve korkutucu görünüyordu. Alerji olmadığım anlaşıldı. Devlet hastanesine sevk edildim, kollarım kan vermekten delik deşik oldu. Her türlü test yapıldı. Hiç bir şey çıkmadı.12 tane doktor gördü şimdiye kadar, fotoğraflarımı çekip ilk defa böyle bir vaka görüyoruz diyorlar. Arkadaşımın doktor olan yengesi bildiri yayınlamaktan söz ediyor. Haliyle kendimi çok kötü hissediyorum. Dileyen olursa özelden raporlarımı ve durumumu paylaşabilirim.
Beni üzen bir diğer duruma gelirsem, muhtemelen çoğunuz Anna sağlığın söz konusuyken bunu kafaya takacak kadar aptal mısın diyeceksiniz, haklısınız ama insan böyle bir durumda destek istiyor.
Daha önce birçok defa bahsettiğim 20 yaşındaki çocukla tekrardan görüşüyoruz. Cumartesi günkü halimi görmüştü, çok bir şey yok gibiydi ve alerji dediklerini biliyordu. Pazartesi günü 'Uyanınca beni aramasını, doktorların teşhis koyamadığını ve kendimi berbat hissettiğimi' yazdım.
Ne oldu falan diye sormuş, neden aramadığını sorduğumda, zor spor antreman duş yemek falan yazmış. Zor değil de sen istemiyorsun dedim, öyle diyorsan öyledir demiş.
Durumun vahametini anlayınca nasılsın, napıyorsun, kafana takma dinlen, geçecek, ne diyorlar gibi gibi şeyler yazıp duruyor her gün. Tabii bu arada spor salonundan kaslı hikayelerini de oraya buraya koymayı ihmal etmiyor.
Çok kötü bir şekilde ayrıldığım eski sevgilim bile dün aldı beni, doktora götürdü. Oradan sonra kahve içmeye götürdü, güzel bir yerde yürüyüşe çıkardı, iğnemi yaptırmaya götürdü, evime kadar bıraktı.
Öylesine birkaç gün görüştüğüm adam bile her aramasını istediğimde aradı.
Bilmiyorum belki de korkuyor bana bir şey olmasından diye kendi kendimi avutuyorum. Neyse bu çocuktan bir cacık olmaz sanırım. Bir an önce iyileşip totosuna tekmeyi vurmalıyım.
Teşekkür ederim derdimi okuduğunuz için, yazacağınız kıymetli yorumlar için.