-
- Konu Sahibi Meredith Grey
İzniniz olursa özelden atayım yüzümü.
Her şeyime bakıldı kanda, tomografim bile çekildi,
Teşekkür ederim Milana.Anna cok uzuldum , cok gecmis olsun
Zaten pek cok test yapilmis ,sassy'nin mesajini da gordum , onunla paylas test sonuclarini bi gostersin babasina ve doktor arkadaslarina , belki bir bilen cikar
Sağ göz bölgemde.Vücudunuzda da şişler var mı sadece yüz bölgenizde mi bu şişlikler. Benim aklıma zona hastalığı geldi.
Evet gözde de olabilir dil bölgesinde de internet den araştırın benim arkadışımda vardı zona hastalığı adı. Ağrılı bir hastalıktırSağ göz bölgemde.
Benim de aklıma zona geldi. Zaten gözde reaksiyon gösteren bi hastalık.Sağ göz bölgemde.
Herhangi bir ilaç kullanmadım. C vitamini eksikliğine bakılmadı. Trombosit dediğiniz şey tam kan tahlilinde bakılan bir şey mi?Çok geçmiş olsun...Pıhtılaşma bozukluğunuz olabilir mi? Trombosit düzeyiniz nasıl? Kan sulandırıcı, çinko, balık yağı, antidepresan ya da kortizon kullandınız mı? Veya C vitamini eksikliği bakıldı mı? Ben kanama sıkıntısı yaşıyor olduğum için bazen bir yerlerim kendi kendine morarıyor. Benimkiler küçük küçük. Ama kanı sulandırıcı herhangi bir şey kullansam büyük büyük morarmalarım oluyor.
Birkaç sene önce böcek ısırığı sonrası çok ciddi alerjik reaksiyon geçirdim. Parmak ucumdan omzuma kadar bütün kollarımda, alnımda, ayaklarımda, bacaklarım ve sırtımda su kabarcıkları oluştu. Apar topar tedaviye başlandı, su keseleri dağıldı ama sonrasınra bir tanecik sivrisinek ısırığına bile su kesesiyle tepki vermeye başladı vücudum.
Birkaç ay sonra alerjik reaksiyon, lenfanjit yani lenf yollarının enfeksiyona dönüpönce kolumun üst kısmında başladı. Sonra parmaklarımı tutmaya başladı. Lenf kanalı tıkandığı için etkilediği parmağım iki katı şişip kaskatı oluyordu, enfeksiyon dağılana kadar hareket ettiremiyordum. Dört ayda beş kere lenfanjit geçirdim ve bir süre sonra lenf yolları tahrip olduğu için sonuçları kalıcı olmaya başladığından tehlikeli bir durum bu.
Haftalarca tahlil yapıldı, akla gelen her şeye bakıldı. Sonuç yok. Hiçbir alerjim yok, otoimmun hastalığım yok, hastalığım yok. Sebebi bulunamadı, nasıl önleneceği de bulunamadı ve ben kafayı yemek üzereydim.
Sonra geçti. Birkaç ay sonra kendiliğinden geçti. Sebebi hala bilinmiyor.
Sen kendi moralini yüksek tut, illa ki çözülecektir bir şekilde. Vücudumuz bazen anlamadığımız şekilde davranıyor ama kendini iyileştirebiliyor da.
Erkek konusuna gelince, bir sal artık şu çocuğu. Kendine söylediğin yalanlar sana bile inandırıcı gelmiyor artık. Çocuk bariz şekilde ilgilenmiyor seninle, hastalığında bile ite kaka ilgi görmüşsün. Bu çocuktan çok daha iyileri çıkacak karşına, artık biraz yolunu ayırıp ilerlemen gerekiyor. Zaten sağlık sorunların var, bir de üstüne stres ekleme.
Evet PLT ile gösterilen değer. Alkol kullanımı vs de düşmesine sebep oluyor bildiğim kadarı ile.Herhangi bir ilaç kullanmadım. C vitamini eksikliğine bakılmadı. Trombosit dediğiniz şey tam kan tahlilinde bakılan bir şey mi?
Hayır tahta kurusu.kene isiriymiydi
Cinsel ilişkiden ötürü olduğunu nereden biliyorsunuz? Doktor musunuz siz?k bakma o kadar cinsel aktivetin sonu bu gecmis olsun
Hayır tahta kurusu.
Benim evimi kiralayacak, ev sahibiyle konuştu. Ayrılırsam ortada kalacak diye taşındıktan sonra mı ayrılsam diyordum. Bazen saf mıyım salak mı ben bile karar veremiyorum :)annacan geçmiş olsun. enteresanmış inşallah bir an önce sebebi bulunur.
ikinci mevzuya gelince sen ne yazacağımı tahmin ediyorsundur:)
otuzbeşinci kez yazıyorum çocukla çocuk olma..