- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
bu arada unutmadan nişanlımın kuzeninin hediyesi bayıldım bayıldım
Eki Görüntüle 337391
kendi yapmış canımÇokk güzelll güle güle kullann.. Nerden almış acaba bunuu hayrann kaldımmm :))
teşekkür ederim beğenmene sevindim canım :)) o zaman senden de bi çeyiz başlığı bekliyoruz seninkiler de hayırlı olsun şimdiden. inşallah güzel günlerde kulanırız :))Allah sevdiğinle mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşaAllah :)
çeyizlerin çok güzel... belliki özene bezene olmuş hepside :).. epeydir takip ediyordum dün üye oldum ve bu harika sevince ortak olmak istedim bende aynı telaştayım şuan... ne tatlı bir heyecan dimi bu :)
allah mesut etsin canım
çeyizciklerinde çok güzel güle güle en güzel günlerde kullan
canım çok ama çok güzel herşeyin çok sevindim bunları halletmene harika şeyler evin içininde inşallah fotoları gelir ilerde
bu arada bence gelinliği istanbulda diktir canım sen istanbula gelin geliyorsun değilmi
tatlım tepe homedan aldıkların çok güzeller tam senlikk
mobilyaları da hallediosn yavaş yavaş ohh ne güzell
Canımmm tekrar tebrik ederim, her şey gönlünce olsun... :) Valla hızına yetişemiyorum heberin olsunBuarada aldıklarınızı çok beğendim ve zevkine göre olmasına çok sevindim, güzel ve mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah... Buaralar pek sesim çıkmasa da takipteyim kuzum ben...
nişan bohçası postuma da bakın bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...9753-nisan-hazirliklarim-10.html#post22921378
bizim hazırladığımızı çekemedim ama ya yanarım yanarım ona yanarım :/
ay evet ya ne güzel bi tepsi di mi ne yetenekli insanlar var valla şaşırıyorum ben de istiyorum ama öğrenmek şu ahşap işini çok hoşuma gidiyor çünkü
darısı tüüüm isteyenlere sevenlere kızlar. olumlu düşünün inanın ki allah yardım ediyor. tepe home'dan mobilya çok istemiştim Allah'ım da gönlüme göre verdi bakalım inşallah yatak odam da istediğim gibi olursa bana kalıyor dekorasyonla onları evime en güzel şekilde yerleştirmek :)) inşallah evimin fotolarını yayınlamak da nasip olur
inşallah canım :)Benimde çok hoşuma gitti.. Çok becerikli insanlar var.. İnşallahh bu güzel çeyizi asıl yerinde evinde görmek isterizz :))
inşallah canım :)
kızlaaar adana'daki son günümü de boş geçirmeyeyim diyerek koçtaşa gittim, mutfak ve banyo dolabı baktım. mutfak beğendim hem de tahminimden çok daha uygun bi fiyata yalnız içime sinen bi banyo dolabı olmadı. daha almadığımız için foto paylaşmayayım alınınca inşallah
amaaa elim de boş çıkmadım tağbi ki
görünce bayıldığım paspas hiç paspasım da yoktu iyi oldu 2 tane mi alsaydım acaba diye düşünüyorum şimdi biri balkona biri kapının dışına olurdu. bunu balkonu düşünerek aldım çünkü üstünde hayalimdeki balkon var
Eki Görüntüle 340002
ve de yatak odam gibi açık renkli ahşap elbise askılarım 6şarlı iki takım aldım ilk etapta yeter gibi yetmezse de istanbuldan alırım artık di mi
Eki Görüntüle 340003
sağol şekerim aldıklarımı evimde görmek için sabırsızlanıyorum ayh inşallah güzel olur :))
o değil de belli bi tarzın olunca alışveriş baya kolay oluyor özel bi zevki olmayan bayanlar bile bence en azından renk ve konsept belirleyip alışveriş yapsalar çok daha kolay olucak seçerken hiç zorlanmıyosun böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?