- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
english home'un fatih mağazasına bakın imkanınız varsa orda ürün çeşidi daha fazla ve başka yerde olmayan indirimler orda oluyor bazen. orda bi bey var yemekteyiz'e de katılmıştı hatta izlediyseniz görünce tanırsınız o çok ilgili, çok yardımcı oluyor her zaman sağolsunçok teşekkür ederim ben bi bakayım ozaman :))
Ben bu yazdığımın sonuna linki eklemeyi unutmuşum meğer yahu!Kendim için bulmuş kadar sevindim ben de!Buarada bu nevresim senin Güllü battaniyenle tam takım olur, kaydetmiştim senin için göstermem lazım diyerek.
:) o nevresime bayıldım ya benim battaniyeyle muhteşem olucak. dün taç'da indirim vardı bu nevresimde de var mıydı acaba :/ alcam ben bunu ya uyuyamam yoksa
cnm benm daha yeni gördm speyşıl tenks de dermiş:))) ne demek ben ne yaptm ki sadece ilk sayfada bi arada görmeyi daha çok seviorm çeyizleri
english home'un fatih mağazasına bakın imkanınız varsa orda ürün çeşidi daha fazla ve başka yerde olmayan indirimler orda oluyor bazen. orda bi bey var yemekteyiz'e de katılmıştı hatta izlediyseniz görünce tanırsınız o çok ilgili, çok yardımcı oluyor her zaman sağolsun
http://www.evim.net/campaign/via-veneto
kızlar salonum için şunlardan bi kaç parça almak istiyorum ama sadece dekoratif olmasın işi de yarasın diyorum. şekerlik ve büyük kase almıştım bernardo'dan, sigara kullanmıyoruz ayrıca dekorasyonda kül tablasını sevmiyorum. şamdan alim dedim 2 tane bir de kutu mu alsam acaba? konsolun üstüne koymaya nasıl olur ? keşke vazo da olsaymış :/ sizce hangi parçaları almak daha mantıklı bunlardan?
İnanmıyorum, evim.netteki o güllü salon aksesuvar parçalarını söyliycektim ben sanaa ama unuttumve sanırım sen zaten görmüşsün? Onlardan mı bahsediyorsun yoksa?
Eğer onlardan bahsediyorsan, şamdan konsol üzerine iki tarafa konulabilir ortaya ya da sehpa üzerine koymak için de bir tane kapaklı kutulardan alabilirsin bence. Yeterli olur sanırım... :44:
sultanhamam'daki outlet sanırım. yine de bir arayıp sorarsanız outlet değilse boşu boşuna sizi yormuş olmam :)
:) rica ederim allah benim gönlüme göre verdi çok şükür her şeyimi içime sinerek aldım. çok güzel bir duygu herkes yaşasın inşallah size yardımım dokundukça mutlu oluyorum. inşallah sizin de her şey gönlünüze göre olur.teşekkür ederim ya gerçekten çok saol bütün yazdıklarıma hemen cevap veriyosun
ben bi bakayım netten ozaman tel noya faalan
kızlar benim danışacaklarım var yine
mutfakla ilgili aklıma bir şeyler geldi ne dersiniz bi okuyun bakalım. evimizin mutfağı çok büyük olmasa da oldukça geniş. yalnız evimiz 2+1 ve ben oturma odası yapmıyorum, 1 odamız boş kalacak bebek için. mutfak için dekorasyon örneği bakarken gördüğüm bi dekorasyon çok hoşuma gitti. mutfakta bi duvara Eki Görüntüle 316333 bunu alıp dayasam, şu sehpa takımım var bekar evimde ama arstilden almıştım iki sene önce yepyeni dahaEki Görüntüle 316334 ortadaki sehpa ve koltuğun yanındakinden iki tane. yukarıdaki divan, bu sehpalar bir de ufak bi tv sehpası ve üzerine tv. şöyle bi şey mesela Eki Görüntüle 316336 . mutfağım bunları kaldırır bu arada büyüklük olarak, nasıl olur sizce? hem ufak bir oturma odam olmuş olur hem de mutfak masasından daha sıcak olur gibime geldi ne dersiniz?
kıyamam canım daha yenı gordum yazdıklarını bence cok ıyı dusunmussun hem bu dıvan stılıde cok hosuma gıttı gayet sıcak bı ortam yaratıcaksın pazar kahvaltılarınıza doyum olmaz artık keyıflı keyıflıı
pijamanıda cok begendım gule gule kullan canım benım gecen sene modellerı demıssın ama onundekı mıckey mauseler var ve sırınnnhala buyuyemıcez sanırım
vazgecemıyorumm
çok güzel çeyizin varmış Allah mutluluklarla kullanmayı nasip etsin.mutfak takımın nevresimlerin yatak örtün çok güzelmişEki Görüntüle 321532 Eki Görüntüle 321533 nerden nekadar aldınız yatak örtü ve nevresiminizi.Eki Görüntüle 321536
kuzum ya divanı görür görmez aklıma balkona koyma fikri geldi süper bence yani yazın balkona koyulabilir kışında çocuk odasına ben masayı sevdim için mutfakta masa vazgeç
lmezim benim ama bu divanada aşık olmadım diil hani çocuk odasında çooooook şirin durur die düşünüorum hani bebği emzirirken onunla ilgilenirken falan tek dezavantajı demir olması bence çocuk odası için kafasını falan çarpar die bayıldım bayıldım fiyatı ne kadar biliomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?