• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

canım inan ki ayrı ayrı fiyatlarını bilmiyorum ama nişanlıma sorayım tek tek onda var fiyatlar. tepe home'da şu an %5 indirim var ve belirli miktarlarda alışveriş yaptığınızda üstüne %5 %10 %15 olmak üzere indirimler yapıyorlar. bu ikinci kampanya çarşambaya kadar geçerli dediler bize. bizimki tüm indirimlerle ve kumaş farklarıyla birlikte 5300 civarı bi şey tuttu. burdan pahalı ya da uygun diyemem genel olarak herkesin bütçesi farklı ama bize alınabilir geldi zaten beğendiğim mobilyaları olan bi yerdi aldık biz de :))

Allah sevdiğinle mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşaAllah :)

çeyizlerin çok güzel... belliki özene bezene olmuş hepside :).. epeydir takip ediyordum dün üye oldum ve bu harika sevince ortak olmak istedim bende aynı telaştayım şuan... ne tatlı bir heyecan dimi bu :)

Çokk güzelll güle güle kullann.. Nerden almış acaba bunuu hayrann kaldımmm :))
kendi yapmış canım :D
Allah sevdiğinle mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşaAllah :)

çeyizlerin çok güzel... belliki özene bezene olmuş hepside :).. epeydir takip ediyordum dün üye oldum ve bu harika sevince ortak olmak istedim bende aynı telaştayım şuan... ne tatlı bir heyecan dimi bu :)
teşekkür ederim beğenmene sevindim canım :)) o zaman senden de bi çeyiz başlığı bekliyoruz seninkiler de hayırlı olsun şimdiden. inşallah güzel günlerde kulanırız :))

canım çok ama çok güzel herşeyin çok sevindim bunları halletmene harika şeyler evin içininde inşallah fotoları gelir ilerde

bu arada bence gelinliği istanbulda diktir canım sen istanbula gelin geliyorsun değilmi

Canımmm tekrar tebrik ederim, her şey gönlünce olsun... :) Valla hızına yetişemiyorum heberin olsun :9: Buarada aldıklarınızı çok beğendim ve zevkine göre olmasına çok sevindim, güzel ve mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah... Buaralar pek sesim çıkmasa da takipteyim kuzum ben... :34:

allah mesut etsin canım
çeyizciklerinde çok güzel güle güle en güzel günlerde kullan

sağol tatlımmm daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)))

canım çok ama çok güzel herşeyin çok sevindim bunları halletmene harika şeyler evin içininde inşallah fotoları gelir ilerde

bu arada bence gelinliği istanbulda diktir canım sen istanbula gelin geliyorsun değilmi

inşallah bundan sonra evimin fotolarını yüklemek de kısmet olur canım. eminim evde daha güzel duracaktır :D istanbul'da diktirmek istiyorum bu gidişle de öyle olacak sanırım ama işte provaya gelip gitmek gözümü korkutuyor :/ bakalım gelinlik kaldı bi muallakta onu da halledersem baya işim hallolmuş olucak beğenmene çok sevindim bu arada :16:

tatlım tepe homedan aldıkların çok güzeller tam senlikk:69:
mobilyaları da hallediosn yavaş yavaş ohh ne güzell:21:

evet evet yaza kadar baya bi şe hallolmuş olcak. beyaz eşyalarımızla tv kaldı onları da alırsak ufak tefek şeyler kalmış olucak. darısı sizlere kızlarr :34:

Canımmm tekrar tebrik ederim, her şey gönlünce olsun... :) Valla hızına yetişemiyorum heberin olsun :9: Buarada aldıklarınızı çok beğendim ve zevkine göre olmasına çok sevindim, güzel ve mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah... Buaralar pek sesim çıkmasa da takipteyim kuzum ben... :34:

benim de vınn kırılmıştı ya giremedim bi kaç gün nete olsun yenisini aldım ve burdayım ve de takipteyim hepiniziiii :54:

ay evet ya ne güzel bi tepsi di mi ne yetenekli insanlar var valla şaşırıyorum ben de istiyorum ama öğrenmek şu ahşap işini çok hoşuma gidiyor çünkü

darısı tüüüm isteyenlere sevenlere kızlar. olumlu düşünün inanın ki allah yardım ediyor. tepe home'dan mobilya çok istemiştim Allah'ım da gönlüme göre verdi bakalım inşallah yatak odam da istediğim gibi olursa bana kalıyor dekorasyonla onları evime en güzel şekilde yerleştirmek :)) inşallah evimin fotolarını yayınlamak da nasip olur

ay evet ya ne güzel bi tepsi di mi ne yetenekli insanlar var valla şaşırıyorum ben de istiyorum ama öğrenmek şu ahşap işini çok hoşuma gidiyor çünkü

darısı tüüüm isteyenlere sevenlere kızlar. olumlu düşünün inanın ki allah yardım ediyor. tepe home'dan mobilya çok istemiştim Allah'ım da gönlüme göre verdi bakalım inşallah yatak odam da istediğim gibi olursa bana kalıyor dekorasyonla onları evime en güzel şekilde yerleştirmek :)) inşallah evimin fotolarını yayınlamak da nasip olur

Benimde çok hoşuma gitti.. Çok becerikli insanlar var.. İnşallahh bu güzel çeyizi asıl yerinde evinde görmek isterizz :))

Benimde çok hoşuma gitti.. Çok becerikli insanlar var.. İnşallahh bu güzel çeyizi asıl yerinde evinde görmek isterizz :))
inşallah canım :)

kızlaaar adana'daki son günümü de boş geçirmeyeyim diyerek koçtaşa gittim, mutfak ve banyo dolabı baktım. mutfak beğendim hem de tahminimden çok daha uygun bi fiyata yalnız içime sinen bi banyo dolabı olmadı. daha almadığımız için foto paylaşmayayım alınınca inşallah

amaaa elim de boş çıkmadım tağbi ki :D

görünce bayıldığım paspas hiç paspasım da yoktu iyi oldu 2 tane mi alsaydım acaba diye düşünüyorum şimdi biri balkona biri kapının dışına olurdu. bunu balkonu düşünerek aldım çünkü üstünde hayalimdeki balkon var :D
$05022012272.webp

ve de yatak odam gibi açık renkli ahşap elbise askılarım 6şarlı iki takım aldım ilk etapta yeter gibi yetmezse de istanbuldan alırım artık di mi :D

$05022012273.webp

inşallah canım :)

kızlaaar adana'daki son günümü de boş geçirmeyeyim diyerek koçtaşa gittim, mutfak ve banyo dolabı baktım. mutfak beğendim hem de tahminimden çok daha uygun bi fiyata yalnız içime sinen bi banyo dolabı olmadı. daha almadığımız için foto paylaşmayayım alınınca inşallah

amaaa elim de boş çıkmadım tağbi ki :D

görünce bayıldığım paspas hiç paspasım da yoktu iyi oldu 2 tane mi alsaydım acaba diye düşünüyorum şimdi biri balkona biri kapının dışına olurdu. bunu balkonu düşünerek aldım çünkü üstünde hayalimdeki balkon var :D
Eki Görüntüle 340002

ve de yatak odam gibi açık renkli ahşap elbise askılarım 6şarlı iki takım aldım ilk etapta yeter gibi yetmezse de istanbuldan alırım artık di mi :D

Eki Görüntüle 340003

canım çok ama çok şirin bir paspas bu koçtaşa gitmen ve bu güzel paspası alman çok iyi oldu çok romantik yine aldıkların güle güle kullan

sağol şekerim aldıklarımı evimde görmek için sabırsızlanıyorum ayh inşallah güzel olur :))

o değil de belli bi tarzın olunca alışveriş baya kolay oluyor özel bi zevki olmayan bayanlar bile bence en azından renk ve konsept belirleyip alışveriş yapsalar çok daha kolay olucak seçerken hiç zorlanmıyosun böylelikle :34:

sağol şekerim aldıklarımı evimde görmek için sabırsızlanıyorum ayh inşallah güzel olur :))

o değil de belli bi tarzın olunca alışveriş baya kolay oluyor özel bi zevki olmayan bayanlar bile bence en azından renk ve konsept belirleyip alışveriş yapsalar çok daha kolay olucak seçerken hiç zorlanmıyosun böylelikle :34:

canım inşallah bizde hiç zorlanmayız ben evimde 1 odamı country yapıcam inşallah pembe ve beyaz ağırlıklı olucak o oda herzaman eskiyi benimsemişimdir ben, zaman ne gösterir bilinmez herşey country olabilir gerçi yatak odası içinde senin paylaştığın modeli çok beğendim hemen bilgisayarıma kaydettim

yatak odası için o modelin maliyeti nedir canım

Back
X