tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

tatlım sen bu kadar şeyi hangi ara yapıyorsun allah aşkına çeyizlerini yeni gördüm bende liste yapmayı düşünüyorum aldıkça silerim zaten mutfak eşyasının bir kısmı var alınacakta çok şey var bende sayende öğrenmeye çalışıyorum bir şeyler hepsi çok güzel güle güle kullan bu arada zevklerimiz çok benziyor bende bu tarz şeylere bayılarım özellikle mutfak örtü seti vardı sanırım çiçekli çok güzel kaça aldın ?

tamam canım görürsem haber veririm mutlaka. senin şamdanlar sofra için güzel olur düşünüyorum onları da ama bu dediğim kampanyadakiler daha çok konsol üstüne koymak için, elektirik gittiğinde falan kullanılır da sofraya konmaz. iki şamdan bir de büyük kapaklı bir kutu vardı onları gözüme kestirdim de durumları uyduramadım bi türlü bakalım bi dahakine alırım inşallah

canım ben 3 yıldır öğretmenim ve para biriktirme alışkanlığım hiç ama hiç yok baktım gelen gidiyor bari dedim çeyizlik bi şeyler alim. o zamanlar da nişanlımla birlikteydik zaten evliliği düşünüyorduk. bir sürü masraf olcak şimdiden alayım demiştim iyi ki de almışım şimdi her şeye zor yetişir olduk bir de bunları almamış olsam napardım bilmiyorum. hem de o zaman sıkışık olmayınca her şeyi gönlüme göre alabilmiştim hiç düşünmeden

mutfak takımı english home ama eski sezon. bu sene uçuk pembe minik çiçekli bi takım koymuşlar. ben de indirimde almışım sezon sonu baya bi uygundu canım. takım perdesi de var. onu henüz almadım da alıcam inşallah
fiyatları tam hatırlamıyorum da runner, tutacak, eldiven, önlük, peçetelik bir de pembe dertsiz masa örtüsü almıştım 50 lira mı 40 lira mı ne vermiştim hepsine

Ne güzel en iyisini yapmışsın canım nişanlın ne işle meşgul nerde yaşayacaksınız? Ben istanbuldan ankaraya gelin gidicemde merak ettim senide

Ne güzel en iyisini yapmışsın canım nişanlın ne işle meşgul nerde yaşayacaksınız? Ben istanbuldan ankaraya gelin gidicemde merak ettim senide

nişanlım muhasebeci istanbul'da yaşıcaz ben aslen adanalıyım ama şu an maraş'ta öğretmenim. baya karışık yani

ay hadi bakalım inşallah güzel olur ya her şey. eviniz falan belli mi peki nerde oturacağınız?

bugünkü markafoni tepe home kampanyası cicilerim

ikea'da cam vazolar vardı onlardan alıcaktım ne zamandır aklımdaydı çiçeği de görünce işte dedim vazoların da çiçeği bunlar olsun

bi vintage çerçeveden annemlerin evinde de var onu almak istiyorum bebeklik fotoğrafım var içinde öyle olduğu gibi alıp götürcem evime bu çerçeve de ona arkadaşlık eder diye düşündüm

saksılar da mutfakta güzel durur ciciş ciciş

Canım çok güzeller hayırlı olsun :)

yok canım ya daha ev tutmadık düğün tarihi bir belli olsun artık yapacaz bir şeyler ben gitmeden istanbula gelirsen görüşürüz yada ev döşemeye geldiğinde bizde istanbul bağcılardayız

yok canım ya daha ev tutmadık düğün tarihi bir belli olsun artık yapacaz bir şeyler ben gitmeden istanbula gelirsen görüşürüz yada ev döşemeye geldiğinde bizde istanbul bağcılardayız

canım ya aslında ben de ev döşemeye değil de (çünkü bizim eşyalar parça parça gidicek eve, ev bizim olduğu için içi bitince götürcez mobilyaları yavaş yavaş) çeyiz yerleştirmeye burdan tanıştığım arkadaşları çağırmayı düşünüyordum tam da :) okullar kapanınca haziran başı gibi yani hem nikah yapmaya gelicem istanbul'a hem de o zamana kadar mobilyalar beyaz eşyalar gelmiş olacağı için çeyizleri açıp yerleştiricez kısmetse. Allah izin verir de o günleri görürsem hepinizi bekliyorum o zaman da çağırıcam zaten :)) beni çağıran olursa ben de seve seve giderim valla hem yardımım olur hem de o heyecanı yaşamış oluruz birlikte :)))

okullar açıldı ben de çalıştığım yere geri döndüm ama sağolsun annemler ve nişanlım boş durmamışlar bu hafta sonu annemler adana'da nişanlım istanbul'da birbirlerinden ve benden habersiz english home' uğrayıp alışveriş yapmışlar hemen fotoğraf istedim ve çok beğendim zaten english home'da ne alınırsa beğenecek olduğumda sürpriz de olmadı bakalım siz beğenecek misiniz
arkadaki güllü kırlentten iki tane ayrıca iki de runner biri orta sehpa diğeri yemek masası için (bunu annemler almış, babam da öndeki kahve içenleri beğenmiş ama annem ben beğenmem diye aldırmamış )

bunlar da nişanlımdan. ne zamandır istediğim üçlü kutuyu görünce almış hemen cancağızım sağolsun bu mumlar da gül kokuyormuş hoşuna gitmiş almış

bu da bohçamda gelen pike takımı geçen gün nette rastlayınca hemen kaydettim markası gelinhome'muş

Son düzenleme:
Canım Çok Güzel Bunlar
Bende İstiyorum

Güle Güle kullan
Gerçekten E.Home'den ne alırsan al begenilmeyecek gibi değil :103:

Canım Çok Güzel Bunlar
Bende İstiyorum

Güle Güle kullan
Gerçekten E.Home'den ne alırsan al begenilmeyecek gibi değil :103:

di mi dükkanı verseler napıcam o kadar şeyi demem yüklenir götürrüm rengarenkler çok güzeller. yeni gelen aksesuarların indirime girmesini bekliyorum çöp kutusu, kapı arkası askı vs var. onlarda gözüm bekliyorum bakalım şimdilik

aaaa yeni ciciler şimdi görüyorum o kalp kutulardan bende istiyorum kaç zamandır alasım var çok şirinler kırlentlerde çok güzel canım hepiciği çok güzel kokulu kokulu mumlar ohhh mis

aaaa yeni ciciler şimdi görüyorum o kalp kutulardan bende istiyorum kaç zamandır alasım var çok şirinler kırlentlerde çok güzel canım hepiciği çok güzel kokulu kokulu mumlar ohhh mis

kutulara doyamıyorum daha da alcam ama bunlar çok küçük tepe home'dan aldığım büyük kutular tekrar indirime girerse 4-5 tane almayı düşünüyorum. geçen sefer kalmamıştı son bi taneyi aldım bu sefer erken davranmam lazım

aqualilly selam,

tüm eşyaların çok çok güzel,iyi günlerde kullanman dileğiyle..
su bardaklarının eksik olduğunu söylemişsin,aldın mı bilmiyorum ama Mudo'da bizim tarzımıza uygun çok şık bardaklar oluyor..üstelik İstanbul'da outlet mağazaları da mevcut Mudo'nun, çok ekonomik olarak kapatabilirsin bu bardak mevzusunu..

beyaz koltuk meselesine gelince;ben 5 yıldır beyaz kanape kullanıyorum çok ta memnunum.Ancak kesinlikle kılıflı bir model almanı tavsiye ederim,çünkü mutlaka lekeleniyor ama kılıflı alırsan 30 derecede yıkar,tekrar kılıfları geçirirsin..şimdi yeni evime yeni kanapeler alır mıyım bilmiyorum ama yenilersem yine İkea'nın Ektorp serisinden yana kullanacağım tercihimi,çünkü süper rahatız o kanapelerde..

bu arada madem country tarzı devam ettirmek istiyorsun evin her yerinde,salon için koltuk şalı -throw-düşünebilirsin,mesela ekose rengarenk bir şey..ya da tekli koltuğun için sandıklı bir puf alıp,bir de ayakucu battaniyesi ile tamamlayabilirsin..hem pufun sandığını dikiş seti,düğmeler,kumandalık,gazetelik,vs. olarak ta kullanabilirsin İkea'da bu tip sandıklı puflar 200 tl nin üzerinde bile değil...

sevgiler,

puf da gündemimizde :)) eşyaları yerleştirip odanın durumuna bakacağız. şu anda bir orta sehpamız iki de ufak sehpamız (gösterdiğim dekorasyon örneklerindeki yeşillinin aynısı, rengi cila ile yemek odasına uygun hale getirilecek) var. bir tv ünitesi alınacak. bunun haricinde ben bir berjer daha istiyorum ama o pufla birlikte ikinci planda şu anda. dediğim gibi tüm eşyalar yerleşince odanın boşluk durumuna göre bir berjer bir de puf istiyorum. hatta ilerleyen yıllar için ikili bir ektorp da ben düşünüyorum.

bende önceden her şey uyumlu olmalı düşüncesi vardı, dekorasyon örneklerini incelerken fark ettim ki bir odada cevizle beyaz lake birlikte kullanılabiliyor çok da güzel duruyor. meşe ile beyazı da her zaman yakıştırmışımdır mesela. o nedenle artık renklerin aynı olmasına hastalık derecesinde dikkat etmiyorum uyumlu olması yeter diye düşünüyorum. throw da annecağzım tarafında yapılmakta şu sıralar :)))

teşekkürler yorumlarınız için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…