- 24 Aralık 2011
- 144
- 0
- 116
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
aaaa bana kesinlikle söyle olurmu şimdi merak ettim kampanya olduğunda haber verelim birimize canım .evet evimnetle aynı bana şirin geldiler ama o kadarda boğmamak lazım mesela benim çeyizimdeki şamdanlardan alabilirsin onlarıda çok beğeniyorum şamdan alcaksan tabi tavsiye ederim
b
tatlım sen bu kadar şeyi hangi ara yapıyorsun allah aşkına çeyizlerini yeni gördüm bende liste yapmayı düşünüyorum aldıkça silerim zaten mutfak eşyasının bir kısmı var alınacakta çok şey var bende sayende öğrenmeye çalışıyorum bir şeyler hepsi çok güzel güle güle kullan bu arada zevklerimiz çok benziyor bende bu tarz şeylere bayılarım özellikle mutfak örtü seti vardı sanırım çiçekli çok güzel kaça aldın ?
Ne güzel en iyisini yapmışsın canım nişanlın ne işle meşgul nerde yaşayacaksınız? Ben istanbuldan ankaraya gelin gidicemde merak ettim senide
bugünkü markafoni tepe home kampanyası cicilerim
Eki Görüntüle 343115 Eki Görüntüle 343116 Eki Görüntüle 343117 Eki Görüntüle 343118
ikea'da cam vazolar vardı onlardan alıcaktım ne zamandır aklımdaydı çiçeği de görünce işte dedim vazoların da çiçeği bunlar olsun
bi vintage çerçeveden annemlerin evinde de var onu almak istiyorum bebeklik fotoğrafım var içinde öyle olduğu gibi alıp götürcem evimebu çerçeve de ona arkadaşlık eder diye düşündüm
saksılar da mutfakta güzel durur ciciş ciciş
nişanlım muhasebeci istanbul'da yaşıcaz ben aslen adanalıyım ama şu an maraş'ta öğretmenim. Baya karışık yani :d
ay hadi bakalım inşallah güzel olur ya her şey. Eviniz falan belli mi peki nerde oturacağınız?
yok canım ya daha ev tutmadık düğün tarihi bir belli olsun artık yapacaz bir şeyler ben gitmeden istanbula gelirsen görüşürüz yada ev döşemeye geldiğinde bizde istanbul bağcılardayız
Bende seve seve yardımına gelirim canım ist dan falan bir ihtiyacın olursa yardımcı olurum elimden geldiğince
Canım Çok Güzel Bunlar
Bende İstiyorum
Güle Güle kullan
Gerçekten E.Home'den ne alırsan al begenilmeyecek gibi değil :103:
aaaa yeni ciciler şimdi görüyorum o kalp kutulardan bende istiyorum kaç zamandır alasım var çok şirinler kırlentlerde çok güzel canım hepiciği çok güzel kokulu kokulu mumlar ohhh mis
aqualilly selam,
tüm eşyaların çok çok güzel,iyi günlerde kullanman dileğiyle..
su bardaklarının eksik olduğunu söylemişsin,aldın mı bilmiyorum ama Mudo'da bizim tarzımıza uygun çok şık bardaklar oluyor..üstelik İstanbul'da outlet mağazaları da mevcut Mudo'nun, çok ekonomik olarak kapatabilirsin bu bardak mevzusunu..
beyaz koltuk meselesine gelince;ben 5 yıldır beyaz kanape kullanıyorum çok ta memnunum.Ancak kesinlikle kılıflı bir model almanı tavsiye ederim,çünkü mutlaka lekeleniyor ama kılıflı alırsan 30 derecede yıkar,tekrar kılıfları geçirirsin..şimdi yeni evime yeni kanapeler alır mıyım bilmiyorum ama yenilersem yine İkea'nın Ektorp serisinden yana kullanacağım tercihimi,çünkü süper rahatız o kanapelerde..
bu arada madem country tarzı devam ettirmek istiyorsun evin her yerinde,salon için koltuk şalı -throw-düşünebilirsin,mesela ekose rengarenk bir şey..ya da tekli koltuğun için sandıklı bir puf alıp,bir de ayakucu battaniyesi ile tamamlayabilirsin..hem pufun sandığını dikiş seti,düğmeler,kumandalık,gazetelik,vs. olarak ta kullanabilirsinİkea'da bu tip sandıklı puflar 200 tl nin üzerinde bile değil...
sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?