• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

çok i ya çok beğendim çokda uygunmuş

evet çok güzel görünüyor ferforje çok severim ben yatağımı bile düşünüyorum aslında ama şunu söyleyeyim oturması pek rahat değilmiş bu divanın. o zaman araştırırken okumuştum bi yerde.

Canım mutfak için düşündüklerin çok güzell aldıklarını da güzel güle kullan :D

sağol canım bilmukabele :D

uygunmuş ya ben bu ara brillanttan bi yatak örtüsü almayı niyetlenmiştim ama kararsızdım 600 750 falan demişti en yakın zamanda english homedan alacağım inşlla aynısı vardır çeyiz setinin.bayıldım fiyatlar hem uygun hem benim istediğim gibi şeyler almışsın güle güle kullan.

sağol canım. english home'un tarzına bayılıyorum. fiyatları da diğer markalara göre oldukça uygun. hele indirim dönemlerinde inanılmaz oluyor kesinlikle tavsiye ederim bu tarzı sevenlere

$375245_312984878734810_193568967343069_967442_1916406116_n.webpkızlar bugün trendyol madam coco'nun kampanyasından bi kaç şey aldım. ilki bu diğerlerini de fotoğrafını buldukça yükleyeceğim okuldayım şimdi. çok hoş ürünleri var bir bakın derim

bunlar da benim çeyzimden kızlar; yatak odası grubu için başka ne almalıyım sizce?
yatak örtümü henüz almadım, mobilyama uygun olması açısından sona bıraktım:9:

$71004323.webp$20104000001.webp$ÇKB takımı.webp$GELİN.webp$marcia-krmz_1323523192.webp$papatya_dekorlu_tencere_kirmizi_pdf_sayfa_01_z1.webp$pr_01_805_max.webp$pr_01_2952_max.webp$sarev arabesque.webp$sarev kaos.webp$sarev pike.webp$square_design_collection_1678_82_parca_01_z1.webp$trend_ceyiz_seti_22_parca_pdf_sayfa_01_z1.webp

canım yeni konu açmaya çalışmışsın sanırım ama olmamış :)) çeyizlerin çok güzel bu arada güle güle kullan

Güle güle kullan çeyizlerini,hepsi ayrı ayrı güzel,karaca catal bıçak takımlarımız aynı bu arada:3:

onları kayınvalidem almış benim de hoşuma gitti güle güle kullanalım tatlım :nazar:

eveeet yeni aldıklarımın hepsi burda kızlar çok güzel di miii :D ben bayıldım hepsine geçen sefer bitmişti bazıları alamamıştım bu kez kaçırmadım

melek duvar panom yatağın başucundaki duvara asmayı düşünüyorum
$madam coco duvar pano 2.webp
melek biblolar 2 tane

$madam coco melek biblo.webp

melek battaniyem
$madam coco battaniye.webp

yine melekli pano konsoluma ayna almayı düşünmüyorum o duvarı güllü tablolarım, resim çerçeveleri ve bu panoyla dekore edeceğim inşallah
$madam coco melek duvar pano.webp

Ne kadar hoş, ne kadar romantik bir çeyiz :)) Çeyizinin içinde benim de almayı düşündüklerim var. Güle güle kullan hepsini inşallah :)

kızlar diğer topiklerimin linklerini de vereyim inşallah bi ara eklicem oralardan seçmece fotoğraflar ama şimdilik link vereyim dedim
malum burası benim ilk göz ağrım ilk açtığım konu burda, ilk tanıştığım arkadaşlar da. bir çok arkadaşımın yardımı oldu bana kk'de. hepinizden Allah razı olsun tüm kalbimle söylüyorum iyi ki varsınız kızlar.

neyse duygusala bağlamadan vereyim linkleri :D

gelinlik topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...ktirmek-icin-sabirsizlandigi-gelinligi-6.html

mobilya topiğim

http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/499520-aqualillynin-mobilyalari-icin-yorumlar-lutfen.html

alyans topiğim

http://www.kadinlarkulubu.com/alyan...l-fikirleriniz-lazim-kizlar.html#post22183823

nişan hazırlıkları topiğim

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-tepsisi/489753-nisan-hazirliklarim.html

gelin arabası topiğim :D (eveet onu bile düşündüm)

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin-arabasi/497801-arabayi-istiyorum-d.html

işte böyle kızlar yardımcı olan olmayan ilgilenen ilgilenmeyen herkese tek tek teşekkürler. veda konuşması gibi oldu ama hiç bi yere gitmiyorum burdayım. bu hafta sonu nişanım var kısmetse ondan sonra bomba gibi alışverişlerle tekrar aranızda olacağım malum beyaz eşyalar daha duruyor :D

canım sımdıden tebrık ederım nışanını ayrıntıları paylas mutlaka bızımle :16:

teşekkürler kuzum. yaaa bugün noldu kızlar ben nişanda giyceğim bluzu 1.5 ay önce almıştım. aslında o kadar erken almamın da sebebi şu, beğendiğim bir şey buldum bedeni kalmaz bi şe olur son dakkaya bırakmayayım sonra içimde kalmasın dedim. neyse dün bi giyeyim de bakayım kıyafetlerime diye denedim bir de ne göreyim gömlek üzerime gecelik gibi oldu :o

ben bronşit falan olmuştum 1 aydır hatta belki fazladır hastayım o halsizlikle zayıflamışım heralde, şok oldum görünce o halini gömleğin. heme koştum gittim ipekyola kadın demesin mi 1 aydan sonra değişim almıyoruz diye neyse mağaza müdürü geldi sağolsun tamam dedi. baktım benim gömlek 40'a düşmüş :27: ben de 80'e almıştım hemen 38 bedeni alıp kalan paraya da bi hırka aldım üşürsem giyerim diye :27: böylelikle indirimden de faydalanmış oldum heh he.

ama kızlar siz siz olun kıyafetlerinizi mutlaka bi kaç gün önce deneyin sonra benim gibi şok olmayın :D

bu arada sasmalik tatlım senden ve diğer okuyan arkadaşlardan rica etsem mobilyalarıma bakar mısınız :/ bende mi bi gariplik var bakanlar bunlar senin istediğin gibi olmaz diyolar ama bana olur gibi geliyor hem de çok beğendim mobilyaları, hepsi masif ahşap ve ceviz. kafam karışmaya başladı doğrusu :/

zevklerimiz çok benziyor tatlım. ben de böyle romantik, kibar şeylere bayılıyorumm. uçuk pembeleri kremler filan çok hoş :) çeyiz neredeyse tamamlanmış :16:

zevklerimiz çok benziyor tatlım. ben de böyle romantik, kibar şeylere bayılıyorumm. uçuk pembeleri kremler filan çok hoş :) çeyiz neredeyse tamamlanmış :16:

eet tatlım beyaz eşyalarla ufak tefek bi kaç şey kaldı onları da inşallah nişandan sonra tamamlayacağız. senden de bekliyorum ozaman çeyiz hazırlıklarını :)) bu tarz çeyiz pek missberrynninki biraz bu tarz çok güzel onunki de maşallah. seninkileri de bekliyorum neşelicim :34:

Son düzenleme:
dün yemek odamızı ve köşe takımızla berjerini aldık tepe home'dan o arada ben de boş duramadım tabii :D

önce çeyizcikler

$31012012254.webp$31012012255.webp$31012012257.webp$31012012258.webp$31012012256.webp

ve yemek odamız

$30012012251.webp$30012012252.webp$30012012253.webp

köşe takımı ve berjerimiz

$gediz.webp$P000054.webp

yemek odasının sandalyeleri ve berjer kombin kumaştan yapılacak. berjerin ayakları da yemek takımının renginde verdik siparişi. köşe takımı da düz bej rengi. perdeleri de berjerin kumaşından yapıcam biraz pahalı geldi metresi ama olsun zaten duvardan duvara olmıcak 3 metre yeter heralde.

işte böyle kızlar, nişandı mobilyaydı baya hareketli günler geçirdim buralarda yokken. allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah. dilerim hepinizin de gönlüne göre bir evi olsun. sevgiler

dün yemek odamızı ve köşe takımızla berjerini aldık tepe home'dan o arada ben de boş duramadım tabii :D

önce çeyizcikler

Eki Görüntüle 337326 Eki Görüntüle 337327 Eki Görüntüle 337329 Eki Görüntüle 337330 Eki Görüntüle 337332

ve yemek odamız

Eki Görüntüle 337333 Eki Görüntüle 337334 Eki Görüntüle 337335

köşe takımı ve berjerimiz

Eki Görüntüle 337339 Eki Görüntüle 337340

yemek odasının sandalyeleri ve berjer kombin kumaştan yapılacak. berjerin ayakları da yemek takımının renginde verdik siparişi. köşe takımı da düz bej rengi. perdeleri de berjerin kumaşından yapıcam biraz pahalı geldi metresi ama olsun zaten duvardan duvara olmıcak 3 metre yeter heralde.

işte böyle kızlar, nişandı mobilyaydı baya hareketli günler geçirdim buralarda yokken. allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah. dilerim hepinizin de gönlüne göre bir evi olsun. sevgiler

Canım çok hoş romantik mobilyalar. Huzurlu ve mutlu günlerde kullanmanızı dilerim. Mobilya alışverişiniz ne kadar tuttu? Koltuklar masalar ayrı ayrı yazarsan çok sevinirim ben de araştırma içerisindeyim ama hiç bakmadım Tepe Homea?

Back
X